folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Asansör Fobisi Olanlar

Asansör Fobisi Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Ulan benim apartmandaki asansör düştü bırak kabloyu falan aq ortadan upuzun kazık çıktı tuzak gibi şerefsizim

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Meraclitus bunu yazdı:
    -----------------------------
    asansörcüde çalışmış biri olarak :) bir tamir sırasında 1 kat aşağı içindeyken düşmüştüm öyle bir gürültü olamaz :| insanın ödü bokuna karışıyor.Yay sistemi olduğu doğru ama o yay sizin bildiğiniz yaylardan değil hatta artık yay bile yok plastik az esneyen bişi yani yine güm diye düşüyorsunuz.Kablo olayına gelincede halatlar çellik halat olup belirli kontrollerde oraya konuluyor yani kafana göre oraya halat koyamazsın.Belediyeden görevliler kontrol ediyorlar.

Asansörü PLC kullanarak mı programlıyorlar ?

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    Kaynak: Discovery Channel sanki ;)

Metallica Rules
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    lan amk iyicene  korkuttun beni iyimi yusuf yusuf ettim bak :D

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek
    ben elimi kaptırmıştım bu asansöre deriyi almıştı büsbütün etle birlikte sonra doktora gittik buna ben bişe yapmam dedi sardı yolladı ama korkmuyorum ulan :P
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

nihat bunu yazdı:
    ben elimi kaptırmıştım bu asansöre deriyi almıştı büsbütün etle birlikte sonra doktora gittik buna ben bişe yapmam dedi sardı yolladı ama korkmuyorum ulan :P

kolunu kaptırmaman için kapı yanlarında yukarıda ve aşağıda 2 tane sensör bulunuyor hareket ederken kapıya yaklaştığında 2 gözü kapattığın için otomatik durması gerekiyor. Sanırım sizinkinde yoktu ama artık mecbur koymaları lazım 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

bundan 4 yıl önce tanık oldugum asansör kazasından sonra inadına asansör dedim ve piskopata bağladım...ne zaman asansöre binsem stop tuşu havada uçuyor :D hatta yumruk atmaktan asansör kat tuşlarının oldugu panel komple yerınden fırlıyor :) bizim kapıcı cemil amca uyarmaktan bıktı ben yapmaktan bıkmadım...ne bilim o veletin içine binince rahat duramıyorum :D:D

aslında yaptıgım mantıklımı hayır ama ne bilim öyle işte :D

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Asansörle ilgili hiç bir Maceram olmadı benim. Umarım Olmazda.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek
    "en fazla 6 kişiliktir" vb uyarıları da gerçekten dikkate almak lazımmış 9 kişi bindik bişi olucakmı diye oldu:D yukarda birinin de dediği gibi ödü boka karıştıran bi gürültü ve akabinde iğrenç bi duman + koku oluşuyor. hele bir de iki kapı arasında kilitlenirse hayatınızı şöyle bi gözden geçirebilirsiniz:D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Asansördeyken elektrikler kesildi mi yere mi düşersin, yoksa bulunduğun yerde mi kalırsın?
Toplam Hit: 3019 Toplam Mesaj: 30