Aselsanda Çalışan Kimse Var Mı?
-
Dsmartta çalışan var mı?
-
Bloom bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıBloom bunu yazdı
Konuyu açan arkadaştan özür dileyerek, ptt de çalışan kimse var mı acaba?
Dayım telekomda çalışıyor. Sen kargocu mu arıyorsun?
Hocam bir buçuk aydır ukrayna'dan kargom gelmedi, sorguluyorum sorguluyorum hep aynı bilgiler.
bölge müdürlüğüne falan gidip taşkala yaparsan sonuc alabilirsin hocam.
-
benim kayınço projede çalışıyor orda aselsan kadrosunda değil ama istiyorsan soralım hocam
-
serhat8102 bunu yazdı
varsa bile kendini ifşa etmez.
edit: konuyu gizlemek lazım sanki
Yok anasinin ami amk mitte calisan memur bile diyor basbakanlikta calisyrm mitte gorevliyim diye
-
konu dışı ama konuyla ilintili,
Türkiye'de birkaç firmanın algısı çok farklı,
Birçok x ülkesindeki firmalara mail atıp, telefon açıp, gidip kendini anlatabiliyorsun. Ha citizen olmadığın için genelde olumsuz geçiyor ve üretime sokmuyorlar.
Ama TR'de muhattap bulmak, bulsan da sonraki basamağı atlamak eşeğe hendek atlatmaktan zor.
Aselsan ve türevleri gibi en az 20 tane firma olmalı şu ülkede.
-
Aselsan Türkiye'nin ilk ve tek yerli telefonunu üretti zamanında. Büyük bir yabancı telefon markasından ayrılan bir mühendisi bünyesine aldı deniliyor o zamanlarda. Bu mühendis daha Nokia titreşimli telefon üretemezken titreşim özellikli telefon üretmemizi sağladı. Telefonun bataryası bile yerli üretim. Telefonların devamı gelmedi zira o büyük marka patent davası açınca proje sonlandırıldı deniliyor internette. İnternet öncesi bir dönemde geçtiği için hakkında pek bilgi yok maalesef.
https://www.youtube.com/watch?v=7w3W8c95jb8
mkyb tarafından 25/Tem/17 15:06 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Aselsan Türkiye'nin ilk ve tek yerli telefonunu üretti zamanında. Büyük bir yabancı telefon markasından ayrılan bir mühendisi bünyesine aldı deniliyor o zamanlarda. Bu mühendis daha Nokia titreşimli telefon üretemezken titreşim özellikli telefon üretmemizi sağladı. Telefonun bataryası bile yerli üretim. Telefonların devamı gelmedi zira o büyük marka patent davası açınca proje sonlandırıldı deniliyor internette. İnternet öncesi bir dönemde geçtiği için hakkında pek bilgi yok maalesef.
hocam yerli, milli ver mehteri gemilere telsiz taktık,
aselsan marka!
made in china
-
Askerdeyken el tipi aselsan telsiz tamiri yapardık içinde made in çayna yazıyordu :))
-
-
mkyb bunu yazdı
Adam tuglife yapmış :)