Aşk Felsefesi - Kısa Film - Tahribat.Com Sponsorluğunda
-
konuyu zıplatıyorum, o kadar uğraş vedikten ve sponsorluk aldıktan sonra yorum almak istiyorum yani arkadaşlar
-
seyrettim tamamını hocam çok güzel omuş tbt nin reklamını da yapmışın ama mesela o çocuk bisikletle yetişirken nie mesaj çekemior veya son sahne rüyaydı dmi daha vurucu birşey olabilirdi :) birde oyuncular kameraya fazla oynuyor ama amatör bir film olucak o kadar...
öylesine mi yaptın yoksa ilerde düşünüyormusun bu tür işleri?
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------seyrettim tamamını hocam çok güzel omuş tbt nin reklamını da yapmışın ama mesela o çocuk bisikletle yetişirken nie mesaj çekemior veya son sahne rüyaydı dmi daha vurucu birşey olabilirdi :) birde oyuncular kameraya fazla oynuyor ama amatör bir film olucak o kadar...
öylesine mi yaptın yoksa ilerde düşünüyormusun bu tür işleri?
-----------------------------Mesaj çekmiyor çünkü o panikle aklına gelmiyor :)
son sahne, orjinal senaryo üzerinde daha değişkti(silinen sahneler ve alternatif sonu yükleyince görürsünüz) ama ben beğenmedim ve başka montajladım, böylee rüya oldu:)
ilerde düşünüyorum bu tür işleri :)
-
Fena değil güzel..Başarıların devamını dilerim.
Bi kac sorum olucaktı..Nerden başlamak gerekıyor kısa fılm ıcın? Oncelıkle kamerayla hasır neşir olmakmı ? yoksa senaryo uzerınemı yogunlasaraktan baslamak. Butce cok onemlı bı konumu ?
Kısa fılm ve sınemadan hoslanıyorum ve ılerıde eğer imkanım olursa bende bi şansımı denemek istiyorum.
-
r3b3l bunu yazdı:
-----------------------------Fena değil güzel..Başarıların devamını dilerim.
Bi kac sorum olucaktı..Nerden başlamak gerekıyor kısa fılm ıcın? Oncelıkle kamerayla hasır neşir olmakmı ? yoksa senaryo uzerınemı yogunlasaraktan baslamak. Butce cok onemlı bı konumu ?
Kısa fılm ve sınemadan hoslanıyorum ve ılerıde eğer imkanım olursa bende bi şansımı denemek istiyorum.
-----------------------------teşekkür ederim. bu işe başlamak için içinde heves olması yeter. Jean-Luc Godard ın bir sözü var; "Bir kamera al, bir deneme yap ve bunu birine göster."
bu şekilde başla dostum, bende böyle yapmıştım 5-6 sene önce. sonra aklındaki hayallerini senaryolaştır, oyuncularını ayarla ve çek.
(not; sinema kitapları almak ve dvdlerin kamera arkalarını izlemek iyidir)
-
yok mu daha yorum atan?
-
Çok güzelmiş ama o kadar da güzel olmamış.
-
şuan pek bir şey çözemedim ama hevesini kırmak gibi olmasın ilk çalışmanmış nede olsa ve amatörsün ama şöyle bir şey var fragmanın merak uyandırması gerek fragmanı izledim merak uyandıran bir yanını göremedim bir kompozisyon düşün giriş bölümündeki merakı fragmanda uyandır insanlarda izledikten sonra ee ne oldu şimdi diyor insalar böyle olmamalı tamamını izlediğimde bakalım bu dediklerimde yanılacak mıyım
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
şuan pek bir şey çözemedim ama hevesini kırmak gibi olmasın ilk çalışmanmış nede olsa ve amatörsün ama şöyle bir şey var fragmanın merak uyandırması gerek fragmanı izledim merak uyandıran bir yanını göremedim bir kompozisyon düşün giriş bölümündeki merakı fragmanda uyandır insanlarda izledikten sonra ee ne oldu şimdi diyor insalar böyle olmamalı tamamını izlediğimde bakalım bu dediklerimde yanılacak mıyım
-----------------------------yorumuna teşekkür ederim. alında ilk çalışmam değil bu. fragman, evet aslında pek heyecan uyandırıcı olmadı kabul ediyorum :) filmin tamamını izleyip yaorumunuda yazarsan sevinirim mürid
-
işte size dvd ekstraları:P
Silinen Sahnler + Alternatif son(altern.son, çekim senaryosundaki orjinal sondu); http://www.vimeo.com/6233286Kamera Arkası; http://www.vimeo.com/6234320
Çekim Hataları; http://www.vimeo.com/6246830