Aşk Konusunda Pro. Olanlar?
-
eğer bir kızdan hoşlandıysan hiç abartmadan süslemeden söyle. o zaman daha iyi oluyor. ;)
-
dostum en kesin ve dolaylı çözüm kızın kız arkadaşıyla samimiyet kurup sonra o kızı maşa olarak kullanıp hedefe yumulmaktır.
Ne kadar etik tabiki tartışılır fakat kızlar üzerinde denenmiş % 99 a varan sonuçlarla
Saygılar efenim :)
-
en iyisi nowalgin i bekleyek :))
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
Allah'ım nasıl bir yalan yarattın ki yüzyıllardır insanlar buna olan inancını yitirmedi :S
aynen nedir bu yaw aşk aşk ..hocam yok öle bişey o bi anlık horman fışkırması oyuzden kasma kendini rahat ol ama dükkana gidip tanışmya kalkma her güzel tezgahtara sarkan abazalardan farkın kalmaz ki kız orda sonucta para kazandığı için sana ii davranmak zorunda oyuzden dedikelri gibi bi tesadüf yarat muhabete gir illaki analrsın onunda ne istedini ;) -
ne kadarda aşk uzmanı varmıs :W
-
hocam bu kadar adamın dediin iyaparsan boku yersin kız senden hoşalnıyosa sen osursanda gelir zaten.Ha snle takılmaksa amaç bu taktiklerden birini dene gene gelir ya gelir kız takma bu kdrxD
-
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------karatahta bunu yazdı:
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Bir kaç gün önce izlediğim bir filmde aşk ve kaderin ne olduğu konusunda şöyle diyordu bir adam ağaca yaslanıp ;
"Sevdiğin kişi için tesadüflerden bir köprü inşa etmektir.. "
Tesadüfler yarat :)
-----------------------------My sassy girl olsa gerek..Xous önce bu filmi izle,eminim işine yarayacak bi kaç şey bulabilirsin
Ama 2001 Güney Kore yapımı olanı izlemeli =)
-----------------------------benimde aklıma serendipity geldi la. filmin adı tesadüf şu sasy girl bi bakayım ben en ii si
-
git kuyumcuya bi tane yüzük al direk konuya gir benimle evlenirmisin de ya tokat yersin ya da nikah nasip bu işler :D
-
ilk bakışta aşk , ben ona baktım o bana baktı şimdi ikimiz dört çocuğa bakıyoruz , senin sonunda böyle olur sanırım :)
aşka inanma , sex yap daha iyi , kızlar çok masraflı ben çok çektim , giydiğin donu bile alır senden , bir öpücük bile vermez sana :) -
ya kardeş aynısı benim başıma geldi otobüdte gördüğüm kıza aşık oldum neyse 1 haftaya yakın her gün kızı otobüs duraklarında bekledim bi kaç kez daha konuştuk muhabbet ettik..neyse 1 hafta sonra kıza etkileyici bi konuşma yaparak açıldım kızın dediği aynen şu"keşki bunları demeden önce çıktığın varmı diye sorsaydın"neyse kısa süreli bi şok geçirdim sende dikkatli olda başına böle bi şey gelmesin..ok mu?