Aşk Konusunda Pro. Olanlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    eğer bir kızdan hoşlandıysan hiç abartmadan süslemeden söyle. o zaman daha iyi oluyor. ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

dostum en kesin ve dolaylı çözüm kızın kız arkadaşıyla samimiyet kurup sonra o kızı maşa olarak kullanıp hedefe yumulmaktır.

Ne kadar etik tabiki tartışılır fakat kızlar üzerinde denenmiş % 99 a varan sonuçlarla

Saygılar efenim :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    en iyisi nowalgin i bekleyek :))

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    Allah'ım nasıl bir yalan yarattın ki yüzyıllardır insanlar buna olan inancını yitirmedi :S
    aynen nedir bu yaw aşk aşk ..hocam yok öle bişey o bi anlık horman fışkırması oyuzden kasma kendini rahat ol ama dükkana gidip tanışmya kalkma her güzel tezgahtara sarkan abazalardan farkın kalmaz ki kız orda sonucta para kazandığı için sana ii davranmak zorunda oyuzden dedikelri gibi bi tesadüf yarat muhabete gir illaki analrsın onunda ne istedini ;)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    ne kadarda aşk uzmanı varmıs :W

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    hocam bu kadar adamın dediin iyaparsan boku yersin kız senden hoşalnıyosa sen osursanda gelir zaten.Ha snle takılmaksa amaç bu taktiklerden birini dene gene gelir ya gelir kız takma bu kdrxD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

Stigma bunu yazdı:

karatahta bunu yazdı:
    Stigma bunu yazdı:

Bir kaç gün önce izlediğim bir filmde aşk ve kaderin ne olduğu konusunda şöyle diyordu bir adam ağaca yaslanıp ;

"Sevdiğin kişi için tesadüflerden bir köprü inşa etmektir.. "

Tesadüfler yarat :)

My sassy girl olsa gerek..Xous önce bu filmi izle,eminim işine yarayacak bi kaç şey bulabilirsin 

Ama 2001 Güney Kore yapımı olanı izlemeli =)

benimde aklıma serendipity geldi  la.  filmin adı tesadüf şu sasy girl bi bakayım ben en ii si

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meftuni
    Meftuni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    git kuyumcuya bi tane yüzük al direk konuya gir benimle evlenirmisin de ya tokat yersin ya da nikah nasip bu işler :D

Hayat : Silgi kullanmadan yazılan yazıdır! (TBT Meftuni)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ilk bakışta aşk , ben ona baktım o bana baktı şimdi ikimiz dört çocuğa bakıyoruz , senin sonunda böyle olur sanırım :)

aşka inanma , sex yap daha iyi , kızlar çok masraflı ben çok çektim , giydiğin donu bile alır senden , bir öpücük bile vermez sana :)

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibo123
    ibo123's avatar
    Erkek
    ya kardeş aynısı benim başıma geldi otobüdte gördüğüm kıza aşık oldum neyse 1 haftaya yakın her gün kızı otobüs duraklarında bekledim bi kaç kez daha  konuştuk muhabbet ettik..neyse 1 hafta sonra kıza etkileyici bi konuşma yaparak açıldım kızın dediği aynen şu"keşki bunları demeden önce çıktığın varmı diye sorsaydın"neyse kısa süreli bi şok geçirdim sende dikkatli olda başına böle bi şey gelmesin..ok mu?

"evlatlarım adı gülen kendisi ağlayandan sakının"SHT "Vallahi evlatlarım kainatın en bahtiyar insanları sizlersiniz."
Toplam Hit: 5441 Toplam Mesaj: 44