AŞK KORKUSU
-
şimdi bizim sınıfta bir kız arkadaşıyla bana çıkma teklifi etti bende red ettim fakat ne zaman kızın beni sevdiğini düşünsem tüylerim ürperiyor yani korkuyorum gibi bir şey kız acayip güzel ama sırf korkumdan reddettim acaba niye bilen varsa söyleyebilirmi
-
aynı sey bende de olmuştu kız manyaktı ama ben reddetmiştim sonra pişman oldum tabı kız bı acıldı sonra neyse sonrası nı boşver...
sen diyeceksin niye valla bende bılmıom niye olduğunu -
Kız gercekten Seviyorsa Kendine zarar wermesin ?
Kız Sana Sevgisi Gostermesi İcin Ney Yapmalı?
Korku derken kaybetmek korkusumu yoksa aldatma filan mı ?yada sen baska birsinimi seviyorsun ?niye korkuyorsun len :) Erkek değilmısın sen :))) hadi eyw. -
Oncelikle korkmana heycanlanmana gerek yok...
Haywanat bahcesindeki maymunla iletisim kurarken heycanlaniomusun? ayni sey iste bi kizla iletisim kurmak.
Bunlarin aski fln yalandir, 3 gün sora bi baskasindan hoslanirlar onun icin cabuk karar ver ne istedine, sanmiom ki bi kizbole bişe icin kendine zarar versin, anca belki 3 senedir cikio olsan ayrilsan belki bi ihtimal...
-
:)
alpin sanirim sendeki sorun su
'o kiz benim dengim degil
kabul ettigim zaman sevgilisi olacagim
ama o benim dengim degil birgun beni aldatirsa
ya birgun beni terkederse
en iyisi aci cekmektense bastan kabul etmemek'
en iyisini yapiyorsun
ama gercekten seviyorsa o baska
tabi bunu ispatlamak zordur
bunu zamanla anlarsin
ama ne olursa olsun sevsede sevmesede
ask hastaligi coktan bulasmistir vucuduna vazgecemezsin...
-
-
ruyanda mi reddettin :) itiraf.com a benzedi burasi da. kime inanacagimizi sasisrdik.
-
kızlara benim yaptığımı yapacaksın sikeceksin dimi holy:)
-
Bence kızı idare edememe veya kıza ayak uyduramama korkusudur! Eğer böyleyse kıza kendinen fazla değer veriyorsun veya kızı yüce bir varlık olarak görüyorsun demektir! Hiç gerek yok buna! Holyone'nın maymun örnegine katılıyorum. Ayrıca birazda cool takılmaya çalış!
-
Alpin Kardesim Bak Gayet Guzel Bir seKılde Anlatıldı
Giris HoLy Den
GeLişme Underzero
Sonuc DarkWoRLd dan :=) -
No_MeRCy :))
iyi yakalamissin
puahhahaaa haklisin valla
Toplam Hit: 4104 Toplam Mesaj: 15