Aşk Ta Karşılık
-
muhabbete banda geldim anakara dosyasını acalım
mı ilyaassss
-
selam millet..ben yeniyim ama aranızdaki muhabbet baya derin galiba...selam filan falan işte..ben izmirden..muhabbet etmek isteyenlerden cevap beklicem..take care..byeeee
-
ewet senin sorunun ne ki ...
platonik filan mısın? eğer öyle isen buradaki birçok kişi sana yardım edebilir....
-
yok ben platonik falan değilim..ben hiç aşık olmadım..yada olmak istemedim..ya sen aşk fena mı çarptı??bana yardım edecek olanlar kimler??burada aşk sarhoşu çok herhalde..allah anakaraya sabır versin..
-
slm deli... hoşgeldin!.. merak etme burdakilerde pek eski sayılmaz... eger nickin gibi deliysen dogru yerdesin diyebilirim...hep savundugun bişey bizi böyle yapanlar utansın
-
selam raprap..ee nelerle uğraşıyorsunuz??hep burdamısınız siz??
-
sen anakara yı bilmiyon!...bilsen bize sabır vermesi için dua ederdin Allah"a...
-
ii..tanırım zamanla..benim şimdi çıkmam lazım..e-mailim krazygirl0000@hotmail.com..beklicem...byeee
-
yaa burası chat deilkine,ben neler yaptıgını pm ne atarım... konu aşk; aşka dönersek... cidden hiç aşık olmadın mı ?...olmadıysan ii de diyemiyecem kötüde...
-
_almond_ bunu yazdı:
-----------------------------
aşk olsun biz burda ne güne duruoruz walla çk acıdm şimdi söle numarasını hemen yalwarıyım kıza
-----------------------------
Toplam Hit: 19483 Toplam Mesaj: 119