Aşk Teklifiniz
-
Teşekkürler arkadaşlar sadece tekliflerinizi yazarsanız mutlu olurum diğer polimiklere girmeyelim
-
artık edemioz ama eskiden direk gidip benle çıkıon mu çıkmıon mu die soruodum :D
-
İsi kisaca anlatam ..bir gün önce sana birini ayarlayam dedi ertesi gün kiz arkadasi senlen bir sey konuscem dedi buyur dedim bir gün önceki bana birini ayarlicek olan beni seviyormus.) meger.
Neyse tklf edemiyo kiz utaniyo ii dedik ederiz..kiz kantine geldi 2 sene oluyo tabi..merhaba merhaba muhabbeti disari cikalimmi senle birsey konuscem dedim o da geldi tabi
cikdik disari dedim nasil gidiyor ii dedi saol bende ii die atladim havalardan konusduk ..dedim
cikdigin varmi ? dedi yok dedim ne büyük tesadüf benim de yok cikalimmi biz? tamam dedi cikdik.))))
-
aaa
-
hacı teklif bu ha diyince kız kabul etmez ki teklif etmeden önce bitane arkadşaını kafalamak lazım teklif edeceğin kıza gaz vercek dicek ya nicksiz sence nası çocuk vs sora sen teklif etcen bi şekilde ne şekilde çokta önemli deil " seni çok seviorum sakın ne kadar çabuık sevmeye başladın deme seni uzun süredir izliorum beni ister geri çevir döneyim arkamı gidiyim ister bir ömür seninle olayım ama tabiki ikinci secenek beni mutlu eder tabiki inan bende seni mutlu ederim "gibi şeler zırvalıcan kızda hemen " evet " dicek sanmayın demiolar:D o kafaladığınız arkadaşı o düşünme süresinde kız çık yakışıklı cocuk kız çık çok sempatik çocuk dicekki kızın aklına gircek:D yoksa aşk maşk hikaye
-
Arkadaşlar birbirini seviyorlar ama birbirne söyleyemiyorlar ve kızın ailesi tutucu yani erkek arkadaşımız teklif etsede kız rededecek çünkü aileden dolayı bu arkadaşlar sizce ne yapsınlar
-
ßenim sevdigim kız okuldandı ilk başta ona bir gül ve mektup verdim(ßiraz utangacımdır
)) Kız ilk başta gülü kafama fırlattı tabi rezil oldum ama mektubu geri vermedi ve 1-2 hafta sonra kendisi tıpış tıpış geldi
...
-
Forum eskidi..ama gel gelelim bana bir sözü hatirlatti :-)
Aşk bir boktur ..yemeyen yoktur :-)
-
valla en güzel benim aşkım teklif etti:))
olay şööle oldu aynen.kar yağıodu aşkımda bana ne kadar çirkinsin diip duruyodu bende evet ööleyim diodum sora sen benim dediim herşeyi kabulmü edicen dedi bende hayır dedim sana bişii sölicektim ama vazgeçtim çünkü kabul etmiceksin dedi uyanık zarf atmış ben anlamamışım neyse sen söle belki kabul ederim dedim oda sevgilim olurmusun dedi ben kaldım tabiii ama iiiki o gün yaşanmış aşkım seni çoooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum
MÜGE ECEM
-
bende 2 kere red edildim ne yani bu tüm kızların aynı olduğunumu gösterir saçmala.....(hepsinin kı..ı tavan yapıo diyen ark. cvp.