Aşka Cinselliğin Etkisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zebani2003
    zebani2003's avatar
    Erkek
    cinselliğin aşkı ve sevgiyi nekadar etkilediğine inanıyorsunuz
    bence büyük bir oranda etkilediğini düşünüyorum yüzde dosan gibi bir oran olabilir
    sizce

selam faniler kapıda durmak sıktısa firar ettim yanınıza geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sex te hep kendini mutlu et gerisi kolay..

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    robertcan
    robertcan's avatar
    Erkek
    fazlasiyla etkiliyor
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GhostMan
    GhostMan's avatar
    Erkek
    Bu konuda hiçbi fikrim yok :((

Şehitlar ölmez vatan bölünmez...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eFe19KAN
    eFe19KAN's avatar
    Erkek
    Şu anda ne konuştuğumuzu bimiyorus dışarıda bu konu ile ilgili o kadar büyük acılar olaylar yaşanıyor ki bizler msj yazarak en alt tabakadan olaya yaklaşıyorus
    Büyük ölçüde etkisi var
    Ya ne diim yaşayın anlarsınız önce aşk dersin sonra sex olduunu anlayınca yıkılır yıkarsın böle bu

Sonsuza kadar yaşayabilen ölü değildir, Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garfieLd
    garfieLd's avatar
    Erkek
    bende büyük oranda etkiledigini düsünüyorum simdiye kadar yasadığım iliskilerde uzun olanlar genelde cinsel yönden biseyler paylastığım kızlarla oldu ,,

ı love LaZaNyA
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Portnoy
    Portnoy's avatar
    Erkek
    vallahi bence cok var ama tabi ask olur olmazda sex falan olmuyo :)) belirli bi kulucka dönemi olması lazım :)
    ama nedemişler bi elin rakı diğer elin karıda :)))

I Love This Game.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mantus
    mantus's avatar
    Erkek
    insan gerçekten sevdiği biriyle sex yapınca olay çok farklı oluyo.mesela ben çok farklı şeyler hissediyorum.ama içinde aşk olmayan sex masturbasyonun ikinci seviyesidir bence.yani aşk olmazsa olmaz değil ama olursa tadından yenmez hani

Labirentten çıktığında karşında beliren kocaman düzlükte yolunu daha kolay bulacağını mı sanıyordun ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyBoY
    HolyBoY's avatar
    Erkek
    aşk bazen tatlı olabilir ama sonu kesinlikle acı ile biter!!!!!!!!
    Ama sext tatlı başlar progresif eğilim ile üst noktaya ulaşırsın yani tat ve zevk sürekli artar. Acı yoktur(Erkek için yok ama Kadınlarda hayatlarında bi sefer olur oda sonra rahat olur :))) )

1Numara.ORG WORK TEAM [ www.1Numara.ORG]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polly
    polly's avatar
    Dişi
    Bence sex inanılmaz önemli.Yaşamadan bilemiyorsun bunu,seven adam sevişmese de olur diyosun ama öyle değil..Sex,iki insanı daha çok kentliyor birbirine,tutkuyu artırıyor..

"BüTüN ı$ıKLaRı KaLDıRıP aTTıM BiR KeNaRa,aNLıYoR MuSuN? GöKYüZü GüNe$ oLSa,BeN SeNSiZ KaRaNLıKTaYıM.."
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DELOREAN
    DELOREAN's avatar
    Erkek
    1:ben kızla çıkıyorum sonra sevişiyorum ondan sonra kızın yanından gitmek için elimden geleni yapıyorum yok sadece sevmeyip ilişkiye girdiklerimde ise sexden sonra miğdem bulanıyor ve kızı bidahada aramıyom :)anlamadım neden böyle ,

2:yok çok seviyorum kızı bayaa süre geçiyor ilişkiye giriyorsun kızı sevdiğin için gece mükemmel oluyor ama sonrada kıza karşı çok ilgisiz oluyorum yani sevgim azalıyor çok kötü bişey bu ama napim kızda anlıyor tuhaf oluyorum ben oyüzden sevdiğim zaman sex yapmamak hatta o kızı belirli müddet öpmemek için kendi içimde savaş veriyorum sonra çekindiğimi sanıp kendi öpmeye kalkışıyoya oda işin güzel tarafı:=) öpme diyom beni,lütfen yapma,
    --------
    uğraşmayın baba yorgun diyom oda olmuyo
Toplam Hit: 3875 Toplam Mesaj: 13