Aşka Cinselliğin Etkisi
-
cinselliğin aşkı ve sevgiyi nekadar etkilediğine inanıyorsunuz
bence büyük bir oranda etkilediğini düşünüyorum yüzde dosan gibi bir oran olabilir
sizce -
sex te hep kendini mutlu et gerisi kolay..
-
fazlasiyla etkiliyor
-
Bu konuda hiçbi fikrim yok :((
-
Şu anda ne konuştuğumuzu bimiyorus dışarıda bu konu ile ilgili o kadar büyük acılar olaylar yaşanıyor ki bizler msj yazarak en alt tabakadan olaya yaklaşıyorus
Büyük ölçüde etkisi var
Ya ne diim yaşayın anlarsınız önce aşk dersin sonra sex olduunu anlayınca yıkılır yıkarsın böle bu -
bende büyük oranda etkiledigini düsünüyorum simdiye kadar yasadığım iliskilerde uzun olanlar genelde cinsel yönden biseyler paylastığım kızlarla oldu ,,
-
vallahi bence cok var ama tabi ask olur olmazda sex falan olmuyo :)) belirli bi kulucka dönemi olması lazım :)
ama nedemişler bi elin rakı diğer elin karıda :))) -
insan gerçekten sevdiği biriyle sex yapınca olay çok farklı oluyo.mesela ben çok farklı şeyler hissediyorum.ama içinde aşk olmayan sex masturbasyonun ikinci seviyesidir bence.yani aşk olmazsa olmaz değil ama olursa tadından yenmez hani
-
aşk bazen tatlı olabilir ama sonu kesinlikle acı ile biter!!!!!!!!
Ama sext tatlı başlar progresif eğilim ile üst noktaya ulaşırsın yani tat ve zevk sürekli artar. Acı yoktur(Erkek için yok ama Kadınlarda hayatlarında bi sefer olur oda sonra rahat olur :))) ) -
Bence sex inanılmaz önemli.Yaşamadan bilemiyorsun bunu,seven adam sevişmese de olur diyosun ama öyle değil..Sex,iki insanı daha çok kentliyor birbirine,tutkuyu artırıyor..
-
1:ben kızla çıkıyorum sonra sevişiyorum ondan sonra kızın yanından gitmek için elimden geleni yapıyorum yok sadece sevmeyip ilişkiye girdiklerimde ise sexden sonra miğdem bulanıyor ve kızı bidahada aramıyom :)anlamadım neden böyle ,
2:yok çok seviyorum kızı bayaa süre geçiyor ilişkiye giriyorsun kızı sevdiğin için gece mükemmel oluyor ama sonrada kıza karşı çok ilgisiz oluyorum yani sevgim azalıyor çok kötü bişey bu ama napim kızda anlıyor tuhaf oluyorum ben oyüzden sevdiğim zaman sex yapmamak hatta o kızı belirli müddet öpmemek için kendi içimde savaş veriyorum sonra çekindiğimi sanıp kendi öpmeye kalkışıyoya oda işin güzel tarafı:=) öpme diyom beni,lütfen yapma
,
--------
uğraşmayın baba yorgun diyom oda olmuyo
Toplam Hit: 3875 Toplam Mesaj: 13