Askerde Ders Çalışa Bilirmiyim
-
Hocam nereye düşeceğin belli değil. Her tip adam gelir rahat çalışamazsın yalan olur sonra psikolojik bunalım yaşarsın. Ayrıca sen sınava hazırlanıyodun askeremi gidilir bu yaşta okulunu oku 1 sene daha erteliettir.
-
askerliği santralde yaparsan paşalar gibi çalışırsın.. arkadaşım santralde yaptı bi bok yaptı yoktu çayi sigarasi keyfi yerindeydi....
-
Aklına ders çalışmak bile gelmez, vakit bulamazsın, biraz kasmaya çalışsanda sonra kendi kendine askerlik bitsin öyle çalışırım diye sesler beynini kemirir, sen bence 1-2 sene daha gitme durumu toparla, üniyi bitir öyle git..
Tavsiyemdir başına çok vurursun sonra.. -
Gece amm si veya hazır kıta olursan çalışabilirsin. Hatta sivil hayatta bulamadığın kadar vakit bulabilirsin.
-
salak salak akıl vermeyin herif nereye gideceği belli değil en iyi yerede gitse çalışamasın.
-
gidecegin yere ve yapacagin goreve gore degisir.
ps: usta birligi icin konusuyorum, acemi birliginden boyle bir beklentin olmasin zaten.
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------
çalışırsın hocam gece saat 1den sabaha doğru 4 e kadar.. gündüzünde eğitim vs filan uyumaman lzım
-----------------------------Desene adama s*ksen çalışamazsın die :D
-----------------------------kalbine inmesin diye söylemedim :D
-
çalışamazsın....
-
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sanırım vazgeçicem askerlikten yada en kötü bisene okumaya ara verir askere giderim
-
arkadaşım askere gitmek için acele etme inan bana erkenden askere gitmek yanlış fikir. Şu anda askerden geleli 2 yıl oluyor üniye gidicem çol çocugun içinde nasıl adpte olacam bilmiyorum...