Askerde Uzman Erbaş Veya Astsubay Olarak Kalabilirmiyim?
-
Arkadaşlar 1987 doğumluyum ve 2010 eylülünde bütlerden sonra AOF İşletme Lisans mezunu oluyorum.Sonrasında ise aralıkta askere gideceğim,Başlıktan da anlaşılacağı gibi askerde iken Uzman Erbaş veya Astsubay olarak kalabilirmiyim,kalmak için ne yapmalıyım,Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim hiç bi bilgim yok askerde nasıl kalındığından.Sınav ile mi başvururum,sınavlar nasıl ne zaman olur kime başvuru yapılır,Askere komando olarak mı jandarma olarak mı,yedek subay olarak mı gidersem kalma olasılığım yüksek olur ? Yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim...
-
gittikten sonra kalacağını hiç sanmıyorum ama :|
-
gittikden 4 ay sonra tekrar düşün :)
-
asalın sitesinde felan vardır belki bakmadım gerçi
-
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------gittikten sonra kalacağını hiç sanmıyorum ama :|
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------gittikden 4 ay sonra tekrar düşün :)
Arkadaşlar böyle yorumların geleceğini tahmin edebiliyordum ama ben 8 yıldır esnaflık yapıyorum milletle bıktım artık içli dışlı olmaktan bıktım artık milletin kahrını çekmekten,Ondan düşünüyorum bilgisi olan varsa ciddi ciddi yazsın... -
gidince kalmak istemeyeceksin ama şansın olacak...
sivilde işin yoksa geldikten sonra pişman olacaksın niye kalmadım diye...
kendini zorla kal.. kalma fırsatın olacak..
-
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------gidince kalmak istemeyeceksin ama şansın olacak...
-----------------------------Şansın fırsatın olacak derken hocam ne gibi ? biraz açabilirmisin?
-
kabadayi09 bunu yazdı:
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------gidince kalmak istemeyeceksin ama şansın olacak...
-----------------------------Şansın fırsatın olacak derken hocam ne gibi ? biraz açabilirmisin?
-----------------------------askerde ben yazıcıydım uzan erbaş alımı ile ilgili emirler gelince askerlere söylüyorlar zaten sınav var diye... Astek olarak falan gidersen zaten son ayında tegmen oluyorsun tegmen olarak kalabiliyorsun.
-
kabadayi09 bunu yazdı:
DevilKingtr bunu yazdı:
-----------------------------gittikten sonra kalacağını hiç sanmıyorum ama :|
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------gittikden 4 ay sonra tekrar düşün :)
Arkadaşlar böyle yorumların geleceğini tahmin edebiliyordum ama ben 8 yıldır esnaflık yapıyorum milletle bıktım artık içli dışlı olmaktan bıktım artık milletin kahrını çekmekten,Ondan düşünüyorum bilgisi olan varsa ciddi ciddi yazsın...
-----------------------------o başka hocam ama bi git askere sen yinede
-
sana ciddi ciddi söylüyorum yaşıtımsın yakma kendini
-
astsubay hemen olamazsın önce uzman erbaş olabilirsin sanırım ardından sınav ve aldığın olumlu raporlar baz alınarak astsubaylığa geçebiliyorsun.