Askere Gidecekler - 12 Aralik
-
Sınıfı Tank
Statüsü Yedek Subay
Branşı M60 T TNK.TK.K.
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI
ETİMESGUT ANKARA
Eğitim çokmuş bakalım neler olacak -
warlife bunu yazdıSınıfı Tank
Statüsü Yedek Subay
Branşı M60 T TNK.TK.K.
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI
ETİMESGUT ANKARA
Eğitim çokmuş bakalım neler olacakvaaay adam komutan olucak :) hemide subay
-
catlos bunu yazdıiskarpin bunu yazdıcatlos bunu yazdıiskarpin bunu yazdıcatlos bunu yazdı
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
MAMAK ANKARAİlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2012 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri Cumhurbaşkanlığı Mhf. A. K.lığı
ÇANKAYA ANKARAburası hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Mebs Okulu on numara bir yerdir. Orası yata yata geçer. Yemekhaneye marşla gider gelirsiniz. Sabah içtimadan önce makineden kahveni alır güzelce sigaranla içersin. Bozukluk onun için lazım olacak. Kantinde deli gibi sıra oluyor, bu sıkıntısı. Sigara falan dandik sigaralar kalıyor hep. Buranın anateması yemin törenine güzelce hazırlamak. Bize atış dahi yaptırmamışlardı. Haftada 2 kere de banyo oluyor. Olay bundan ibaret. Cem Yılmaz ve Keremcem de burda yapmış askerliği.
eyvallah dostum usta birliği nasıl acaba
Ben Anıtkabir'e geçmiştim ustalıkta, mihmandarlıktı (rehber) orda görevim. Ama Çankaya'da zannediyorum ki yazıcı falan olursun. Bir de Cumhurbaşkanlığı yani, kurallar (disiplin) olur elbet fakat üstünüze psikolojik olarak falan yükleneceklerini sanmam.
dostum sağolasın eyvallah
yazıcı olamazsan nöbet eri olursun ;) çünkü baska yapacak bir şey yok.
-
alibaba bunu yazdı
1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI
İSKENDERUN HATAYdenizci oldum müridler iyimidir kötümüdür bilemedim ama.
gidersin denize açılırsın 6 ay, dönüşte kendini evinde bulursun :)))
-
Bloom bunu yazdıkaygusuz bunu yazdıBloom bunu yazdı
iyi mi kotu mu bilemedim.
Jandarma Genel Komutanlığı
Sınıfı Jandarma
Statüsü :Kısa Dönem ErBranşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi YENİFOÇA 7'İNCİ J.KOMD.EĞT.A.K.LIĞI/İZMİR
YENİFOÇA İZMİR
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri FOÇA J.KOMD.OK.K.LIĞI/İZMİR
FOÇA / İZMİRgeçirmişler olsun :) yenifoça çekilmez şimdi :)
otogardan in ayrı minübüse bin 1 saatlik yol girişte mehter marşı çalar :)
neyse kadrolu olursun kantinci yaparlar yada aşçı :) dua et yazıcı ol yoksa 6 ay sonra ben insanmıyım lan dersin :)Sen foca da mi yaptin askerligi ? su 3 soylediginden olamazsam yandim yani oyle mi ? :D
çok pis geçirmişler olsun kaygusuz ile beraber ordaydık ama ayrı ayrı bölüklerde görüşemedik bir türlü ama geçiriyorlar baya demi lan kaygusuz :D
-
Werterg bunu yazdıBloom bunu yazdıkaygusuz bunu yazdıBloom bunu yazdı
iyi mi kotu mu bilemedim.
Jandarma Genel Komutanlığı
Sınıfı Jandarma
Statüsü :Kısa Dönem ErBranşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi YENİFOÇA 7'İNCİ J.KOMD.EĞT.A.K.LIĞI/İZMİR
YENİFOÇA İZMİR
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri FOÇA J.KOMD.OK.K.LIĞI/İZMİR
FOÇA / İZMİRgeçirmişler olsun :) yenifoça çekilmez şimdi :)
otogardan in ayrı minübüse bin 1 saatlik yol girişte mehter marşı çalar :)
neyse kadrolu olursun kantinci yaparlar yada aşçı :) dua et yazıcı ol yoksa 6 ay sonra ben insanmıyım lan dersin :)Sen foca da mi yaptin askerligi ? su 3 soylediginden olamazsam yandim yani oyle mi ? :D
çok pis geçirmişler olsun kaygusuz ile beraber ordaydık ama ayrı ayrı bölüklerde görüşemedik bir türlü ama geçiriyorlar baya demi lan kaygusuz :D
Sabah sabah icim acildi valla ya :D
-
Herkese Yeni Foça'dan selamlar. :)
-
Çanakkaleye gidecek arkadaslara duyrulur..
KIŞIN g....nüz donabilir
YAZIN da pişebilirsiniz.
-
nights_judge bunu yazdıalibaba bunu yazdı
1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI
İSKENDERUN HATAYdenizci oldum müridler iyimidir kötümüdür bilemedim ama.
gidersin denize açılırsın 6 ay, dönüşte kendini evinde bulursun :)))
birisi gemilerdeki lağım borularının sürekli tıkandığını söyleyip duruyordu :)
iyimi kötümü sen düşün :)
-
iskendurun'a gidicek olan denizciler ocağın kaçınca teslim oluyo?