Askere Gitmek İstemeyenler Polisle Çatıştı
-
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------Kralsam katılıyorum.Bir iki gay topluluğunun askerlik yapmaması da koymaz bu ülkeye diye düşünüyorum..Korka korka tırsa tırsa yapacaklarına hiç yapmasınlar.Olmaz olsun sizin gibiler...
Yürrü beee kim tutar sizi. En erkek sizsiniz en korkusuz sizisiniz :D
Geberip gittiğinizde analarınıza "askerlik yan gelip yatma yeri değil" diyecek, sizden "kelle" diye bahsedecek bir başbakanı olan ülkeye ne borcunuz varsa ödeyin bakalım.... Bizim yerimize de ödeyin hatta...
-----------------------------Ne oldu gay topluluğu diyince üstüne mi alındın? Senin ve senin gibilerin g*tü rahat etsin diye gideceğiz oraya ve sağlıklı olan ve ERKEK olan her TÜRK vatandaşının görevidir bu..Sen gitme..Eksik olsun senin yapacağın askerlik.Her ne kadar satılmış ülke olsa da ATATÜRK'ün temelini attığı bu ülkede askerlik yapmaktan gocunmam.Seve seve de yaparım.
1) Cevap vermek için illa ki üstüme mi alınmam gerekiyor?2) Benim götümün rahatını bu kadar büyük bir görev bilinciyle düşünmen gözlerimi yaşarttı.
-
insanlarin etrafınfaki etkinlikler, hayatta askerlik cagina kadar cevresinden aldigi kazanimlar yada götürüler.. askere gitmek istemeyi yada istememeyi bu plan cercevesinde görüyorlar.. bu yüzden insan yasantilarina göre degisebiliyor.. özgürlükçü düsünce tarzı yada asiri sol görüşlü insanlarin genelde vicdani retci oldugunu görüyoruz..
hayır oda degil sorun.. Toplumun ahlak, gelenek ve görenekleri askerlik alanında yüzyillardir birakin binlerce yildir süre gelmiş bir milletiz.. buna ragmen askere gidenler bilir.. belkide bir çok seyi bilmeyenler orada ögreniyorlar.. sadece ögrenmek mi.. yanında disiplinize olmayıda ögreniyorsun. savas hallerinde komuta kademeyi ögreniyorsun. askeri egitimde cabasi bunun icinde..(!) askeri egitim konusunda biraz kafam karisik. bir coklari askerden cakı gibi dönmüyor.. yada şöyle söyliyeyim. askerlikde 3 ay acemilik silah egitimi vs bence cok yetersiz..
Bu arada şu var: askerlikte verilen her görev kutsaldır.. garson , tuvalet sorumlusu, yada bulaşıkçı vs. hiç farketmez.. şehit olmakta bir görevdir.. Görev ise Kutsaldir..
-
Askerlik zor geliyor bunlara, Adam evini düzenini kurmuş dükkanı veya hotelleri çatır çatır para basıyor, haliyle bu gibi refah içerisinde yaşayanlar askere gidip düzenini bozmak istemez. Bedelli diye yırtınıp duruyorlar, bu dallamalarda Vicdanına yediremiyorlar sözde. Sen evinde sıcak yatağında mışıl mışıl uyurken birileri sırtında çanta dağları geziyor umurundamı? gecenin 02:30 - 05:00 nöbetinde yağmur altında çamur üstünde bekleyen adamlar bedelli isteyenin veya vicdanına hic bir naneyi yediremeyenlerin umurunda olurmu?
-
dogu0678 bunu yazdı:
abidalherifxW bunu yazdı:
bakan milletvekili çocuunu askeri gazinoda istanbulda ankarada askerlik yaptıırken. beni gidecek doguya mardin şınark vs vs verecek. ortada haksızlık var olan mazluma oluor. onların ki evlatta ben kimim a*q ! boyle bi durumda bende askere gitmem, istememmm
-----------------------------senın dedıgınde dogru ama soyle bısey var kımse askerlık yapmayacaksa bırakalım doguyu yada bırakalım turkıyeyı baska devletler saldırsın yada dagdakı ıb..ler alsın olur mu???
-----------------------------vatanı memleketi elbette çok seviyorumda askere gitmeye doğuyu kurtarmak olarak bakmamak lazım.. Doğu yu bu hale pkk kendi getirmedi, pkk doğuyu bu hale getirmek için ortaya çıkarıldı.. Değil ben , benle beraber dedem babam oğlum torunum vs de gitse askere, bu böyle sürüp gidicek.. Bu işi silahla çözmek istiyorsan o dağları komple yakıp yıkıcaksın ki çözebilesin, bu da hem memleketin izin alma politikası dolayısıyla, hemde coğrafi şartlar dolayısıyla çok zor.. Hee yapılamaz mıi yapılır, o kadar askerimiz var vs vs ama operasyon düzenleyerek 15-20 tane haini vurup vurup geri gelerek bu işin çözülmeyceği çok açık.. Siayasi yollardan çözülemeyeceği de çok açık, açılım açılım dediler dağdan inenleri baş tacı ettiler memleketimin karayollarında biji apo yazdırdılar , ellerine yüzlerine bulaştırdılar..
Biri bana çıksın "şöle şöle çözücem bu olayı" desin ama askere gitmek lazım desin koşa koşa gideyim.. Ama bu şartlarla askere gidip dağda o hainlerle çatışınca bu sorunun çözüleceğine inanmıyorum..
Velhasıl soncua geleyim, zaten karaciğerim hasta niye konuşuyorum ki ben almıyolar askere :p -
ALLAH'a / Tanrıya inanıyorum ama din'e / dinlere inanmıyorum demek ne kadar sorumluluk almak kaçmak için uydurulmuş saçma bir düşünce yapısı ise,
Milletvekili, bakan, fabrikatör çocuklarını bahane ederek askerden yırtmak istemekde aynı zavallılıkdır, sorumluluk almaktan kaçmaktır.
Bu ülkede askerlik yapma şerefine sadece ve sadece bu ülkenin gerçek sahipleri nail olabilirler. Yarın birgün savaş v.b. bir durumda toprakları terketmeyecek insanlar bizleriz, o kendinizi kıyasladığınız bilmem ne çocukları değil, olaya bu yönden bakın.
-
benimde askere gidesim yok diyene ben şunu derim. bir daha devlet hakkında siyasi konu üzerlerinde bir kelime olsun ağzınızı açmayın.. neden mi.. zaten bize bunu yaptırmaya bunları düşündürmeye yönlendiriyorlar.. haliyle sizlerde bunları düşünüyorsunuz.. hepiMİZ oturduğumuz yerden siyaset yapıyoruz.. ama SİZ neden devletiniz için bir şeyler yapmıyorsunuz.. devletin başındakilerinin yaptıklarını bahane edeceksiniz... sen git askerliğini yap.. ayak bastığın toprağın hakkını ver ilk önce.. sonra orda eğer görürsen bir zorluk falan.. o zaman oturduğun yerden yapmazsın siyaseti.. çünkü yapılan çoğu şey dahada zoruna gider.. bende yapmadım askerlik.. ama gidicem Allah izin verirse.. boynu bükük yaşamaktansa 15 ayı gözden çıkarmak daha uygun geliyor bana..
-
VIGILANTE bunu yazdı:
35ygt45 bunu yazdı:
Kralsam katılıyorum.Bir iki gay topluluğunun askerlik yapmaması da koymaz bu ülkeye diye düşünüyorum..Korka korka tırsa tırsa yapacaklarına hiç yapmasınlar.Olmaz olsun sizin gibiler...
-----------------------------Yürrü beee kim tutar sizi. En erkek sizsiniz en korkusuz sizisiniz :D
Geberip gittiğinizde analarınıza "askerlik yan gelip yatma yeri değil" diyecek, sizden "kelle" diye bahsedecek bir başbakanı olan ülkeye ne borcunuz varsa ödeyin bakalım.... Bizim yerimize de ödeyin hatta...
helal vıgılante. cvb bu -
vicdani retçi he..
etkileyici..
-
ne çatışması la? mına koydular heriflerin iki dk'da, çuvallayıp götürdüler:)
hizmet hükümet hizmeti değil, devlet hizmeti.
gitmeyen gitmesin skimde değil, gidenler yeter zaten. bi kaç ..(burayı yazmayayım) adam yüzünden Türk Silahlı Kuvvetleri bir şey kaybetmez.
Ben gidecem, paşalar gibi yapacam, ağzıma da sıçsalar gidecem, işkence de etseler gidecem.
Ölürsem de vatan için ölmüş olacam. bundan şerefli ölüm mü var?
Fiziki bi yararım olmasa bile, sırf vatan düşmanları o.ç'ları gorsun "bu ülke için canını verecek kaç Türk evladı var" diye gidecem.
Bedelli askerlik de mantıklı. TSK kazandığı sürece bi problem yok.
Ben her şeyin mükemmel olduğunu söylemiyorum, askerliğin kolay olduğunu da söylemiyorum, şu devirde çok gerekli olduğunu da söylemiyorum ama gidecem, sırf ismi için bile giderim: TÜRK Silahlı Kuvvetleri, ötesi mi var amk !
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
ALLAH'a / Tanrıya inanıyorum ama din'e / dinlere inanmıyorum demek ne kadar sorumluluk almak kaçmak için uydurulmuş saçma bir düşünce yapısı ise,
Milletvekili, bakan, fabrikatör çocuklarını bahane ederek askerden yırtmak istemekde aynı zavallılıkdır, sorumluluk almaktan kaçmaktır.
Bu ülkede askerlik yapma şerefine sadece ve sadece bu ülkenin gerçek sahipleri nail olabilirler. Yarın birgün savaş v.b. bir durumda toprakları terketmeyecek insanlar bizleriz, o kendinizi kıyasladığınız bilmem ne çocukları değil, olaya bu yönden bakın.
-----------------------------burada mesajlara yorum atmak oldukca basit :)
madem bu kadar onur verici bisey ise neden askerden gelen arkadaslarimiz , askerde bulunan arkadaslarimiz hic memnun degiller?
(doguda askerlik yapanlar için diyorum )