folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Askeriyede Kullanmalık Telefon Önerisi ?

Askeriyede Kullanmalık Telefon Önerisi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı

Evet bedelli gidicem hocalar, gelen ziyaretçiden telefonu aldıkdan sonra ben birliğime dönerlen her hangi bir arama tarama oluyor mu ?

Olmazda tuvalette kullan telefonu. Elinde görür birisi ispiyonlar vs. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Sokabilirsem öyle yapacağım hacım :)

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

bu tarz kurallar birliğine/nöbetçiye göre değişir. genel bir yargı oluşmasın kafanda.

teslim olacağın yeri internetten araştır o yorumlara göre hareket et.

bizde girişte çok detaylı arama yapıldı.. daha sonra ziyaretçilerle akıllı telefonları soktular. kimse kimseyi şikayet etmedi.

uzmanlardan biriyle sohbet ederken o bana bi yöntem anlatmıştı telefonu xrayden geçirmek için;

telefonu çantana dik yerleştir üzerine bozuk paraları koy demişti.

ne kadar işe yarar bilmiyorum.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    Hybris bunu yazdı

bu tarz kurallar birliğine/nöbetçiye göre değişir. genel bir yargı oluşmasın kafanda.

teslim olacağın yeri internetten araştır o yorumlara göre hareket et.

bizde girişte çok detaylı arama yapıldı.. daha sonra ziyaretçilerle akıllı telefonları soktular. kimse kimseyi şikayet etmedi.

uzmanlardan biriyle sohbet ederken o bana bi yöntem anlatmıştı telefonu xrayden geçirmek için;

telefonu çantana dik yerleştir üzerine bozuk paraları koy demişti.

ne kadar işe yarar bilmiyorum.

yakalanman için demiş onu bence askldjfhas

next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

kışladan kışlaya değişiyor. arkadaş iphone la gitti. her ictimada selfi atıyodu piç

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MsXLaBs
    MsXLaBs's avatar
    Erkek

Hocam bedelli gidiyorsan benim gözlemlediğim ve şahsımca uyguladığım yöntem nizamiyeye araçla giriş yapacaksan eş dost akraba ile telefonu araçta bırakırsın aracın içi aranmıyor zaten altına bakıyorlar o da patlayıcı madde falan var mı diye, az biraz ziyaretçi yerinde oturursunuz vedalaşırken de telefonunu cebine atarsın. Bi yöntem daha var ki o da biraz şans işi gibi bişey xray den geçmeden önce üzerindeki metalleri indirmen isteniyor o sıra telefonu üzerindeki metqllerle birlikte görünmeyecek şekilde kenara indirip xray den geçersin eşyalarını alırken telefonunu da alırsın ama mutlaka her ihtimale karşı yanına normal tuşlu telefon götür. Umarım rahat olur senin için şimdiden hayırlı teskereler olsun. 

Şeytana kızma, bi iyilik yap o sana kızsın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Yorumlar için teşekkürler hocalar, konudan anlaşıldığı üzere kamerasız bir akıllı telefon icat edilmemiş. 

Bunun üzerinde acil çalışmalıyız ve parayı bulmalıyız. 

Telefon sokma işinide riske atmayacağım kendim ile götürmek yerine gelen eş dost akrabaya veririm ziyarette alırım diye düşünüyorum inşallah

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Ransack bunu yazdı

Yorumlar için teşekkürler hocalar, konudan anlaşıldığı üzere kamerasız bir akıllı telefon icat edilmemiş. 

Bunun üzerinde acil çalışmalıyız ve parayı bulmalıyız. 

Telefon sokma işinide riske atmayacağım kendim ile götürmek yerine gelen eş dost akrabaya veririm ziyarette alırım diye düşünüyorum inşallah

İcat edildide Türkiye'de satışı yok.

https://www.youtube.com/watch?v=bgJM25T4uWc

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Homo

Yalnız bu konu gizli olması lazım sanki. Askeriye de sıkıntı çıkarmayacak telefon yok. Çünkü telefon yasaktı, benim bildiğim.

rahmandaburda tarafından 22/Ara/19 01:35 tarihinde düzenlenmiştir

1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Bedelli mi gidiyon hocam.

Akıllı telefon sokmayan bi bendim amk.

1-Valizdeki donunun içine sokanlar vardı adam iğreniyo bakmıyo

2- Ziyaretçin gelince cebine atıp birliğe giren vardı

Telefonu yakalatabilmeye karşışık akılsız tel de götürüp simi ayakkabında içeri sokan vardı.

Bir mesuliyet kabul etmem yapmamak gerekiyor yasak. Yapanları anlattım.

2. Doğru ama ilkinde x-ray diye bisey var. Anca giristeki adami tanirsan veya adam umursamazsa

+

Xiaomimi tuslu telefonu var icinde Android olan. Kamerasi da yok. Banggood'ta falan satiliyor. En iyisi l gördüğüm. Bizim herkesi aradiklari icin iceriye nerdeyse kimse akilli telefon sokamadi o çocuk haric. Tuslu oldugundan bakmadilar haliyle.

Toplam Hit: 2079 Toplam Mesaj: 27
telefon tavsiye askeriye tuşlu telefon