Askeriyede Kullanmalık Telefon Önerisi ?
-
Ransack bunu yazdı
Evet bedelli gidicem hocalar, gelen ziyaretçiden telefonu aldıkdan sonra ben birliğime dönerlen her hangi bir arama tarama oluyor mu ?
Olmazda tuvalette kullan telefonu. Elinde görür birisi ispiyonlar vs.
-
Sokabilirsem öyle yapacağım hacım :)
-
bu tarz kurallar birliğine/nöbetçiye göre değişir. genel bir yargı oluşmasın kafanda.
teslim olacağın yeri internetten araştır o yorumlara göre hareket et.
bizde girişte çok detaylı arama yapıldı.. daha sonra ziyaretçilerle akıllı telefonları soktular. kimse kimseyi şikayet etmedi.
uzmanlardan biriyle sohbet ederken o bana bi yöntem anlatmıştı telefonu xrayden geçirmek için;
telefonu çantana dik yerleştir üzerine bozuk paraları koy demişti.
ne kadar işe yarar bilmiyorum.
-
Hybris bunu yazdı
bu tarz kurallar birliğine/nöbetçiye göre değişir. genel bir yargı oluşmasın kafanda.
teslim olacağın yeri internetten araştır o yorumlara göre hareket et.
bizde girişte çok detaylı arama yapıldı.. daha sonra ziyaretçilerle akıllı telefonları soktular. kimse kimseyi şikayet etmedi.
uzmanlardan biriyle sohbet ederken o bana bi yöntem anlatmıştı telefonu xrayden geçirmek için;
telefonu çantana dik yerleştir üzerine bozuk paraları koy demişti.
ne kadar işe yarar bilmiyorum.
yakalanman için demiş onu bence askldjfhas
-
kışladan kışlaya değişiyor. arkadaş iphone la gitti. her ictimada selfi atıyodu piç
-
Hocam bedelli gidiyorsan benim gözlemlediğim ve şahsımca uyguladığım yöntem nizamiyeye araçla giriş yapacaksan eş dost akraba ile telefonu araçta bırakırsın aracın içi aranmıyor zaten altına bakıyorlar o da patlayıcı madde falan var mı diye, az biraz ziyaretçi yerinde oturursunuz vedalaşırken de telefonunu cebine atarsın. Bi yöntem daha var ki o da biraz şans işi gibi bişey xray den geçmeden önce üzerindeki metalleri indirmen isteniyor o sıra telefonu üzerindeki metqllerle birlikte görünmeyecek şekilde kenara indirip xray den geçersin eşyalarını alırken telefonunu da alırsın ama mutlaka her ihtimale karşı yanına normal tuşlu telefon götür. Umarım rahat olur senin için şimdiden hayırlı teskereler olsun.
-
Yorumlar için teşekkürler hocalar, konudan anlaşıldığı üzere kamerasız bir akıllı telefon icat edilmemiş.
Bunun üzerinde acil çalışmalıyız ve parayı bulmalıyız.
Telefon sokma işinide riske atmayacağım kendim ile götürmek yerine gelen eş dost akrabaya veririm ziyarette alırım diye düşünüyorum inşallah
-
Ransack bunu yazdı
Yorumlar için teşekkürler hocalar, konudan anlaşıldığı üzere kamerasız bir akıllı telefon icat edilmemiş.
Bunun üzerinde acil çalışmalıyız ve parayı bulmalıyız.
Telefon sokma işinide riske atmayacağım kendim ile götürmek yerine gelen eş dost akrabaya veririm ziyarette alırım diye düşünüyorum inşallah
İcat edildide Türkiye'de satışı yok.
-
Yalnız bu konu gizli olması lazım sanki. Askeriye de sıkıntı çıkarmayacak telefon yok. Çünkü telefon yasaktı, benim bildiğim.
rahmandaburda tarafından 22/Ara/19 01:35 tarihinde düzenlenmiştir -
zeybekustasi bunu yazdı
Bedelli mi gidiyon hocam.
Akıllı telefon sokmayan bi bendim amk.
1-Valizdeki donunun içine sokanlar vardı adam iğreniyo bakmıyo
2- Ziyaretçin gelince cebine atıp birliğe giren vardı
Telefonu yakalatabilmeye karşışık akılsız tel de götürüp simi ayakkabında içeri sokan vardı.
Bir mesuliyet kabul etmem yapmamak gerekiyor yasak. Yapanları anlattım.
2. Doğru ama ilkinde x-ray diye bisey var. Anca giristeki adami tanirsan veya adam umursamazsa
+
Xiaomimi tuslu telefonu var icinde Android olan. Kamerasi da yok. Banggood'ta falan satiliyor. En iyisi l gördüğüm. Bizim herkesi aradiklari icin iceriye nerdeyse kimse akilli telefon sokamadi o çocuk haric. Tuslu oldugundan bakmadilar haliyle.