folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik, Erteleme, Curuk Raporu, Gelecek Hakkında Soru...

Askerlik, Erteleme, Curuk Raporu, Gelecek Hakkında Soru...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    KrypT bunu yazdı

İnsan askere gitmek istemeyebilir. Askerliği sevmeyebilir ve askerliğe karşı olabilir. Nedir bu hakaretler, çekememezlikler? Vicdani retçiye yakışacak tek şey pembe teskereymiş. Sana yakışmayan şeyse "insan" sıfatın. İki gram beyniniz var onu da kullanın amk. Size ne isteyen gider, isteyen gitmez; derdiniz nedir? Saçma sapan kafalardasınız.

Sonra provokasyon var deyip beni banlıyolar.

adamın kafa çalışmıyorsa, hayatta tek bildiği hamallıksa, ömrü boyunca ben bunu yaptım diyebileceği gurur duyabileceği bir başarısı yoksa borazan gibi bağıracak tabi. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

öncelikle geçmiş olsun 2 arkadaşada. konunun sahibi arkadaş sen o süreyi beklemek zorundasın hatta belki o sene sonunda 1 sene daha. Zaten bu hastalığın varsa elinde sonunda çürük raporu alırsın.

2.arkadaş senin de inş bulduğun adamlar işini çözer yoksa sıkıntı yaşayabilirsin. Bizde bitane nefes darlığı çeken arkadaş vardı hava kullanıyordu gelirler hiç bir raporu getirmemişti koşamayacak var mı dediklerin de 500 kişinin 400 u öne çıkıyordu bu çocuk da değil 395 ini koşturuyorlardı çocuk 100 metre sonra düşüyordu. Ben giderken raporlarımla gittim ilk gün içeri girerken hepsini söledim gösterdim erbaş cüzdanına bir sevk yazdılar hiç spor yapmadım. Diyeceğim raporlarının hepsini götür ola ki gidersen

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    ugurben bunu yazdı

hmm sen sımdı ewlendıgın ıcın mı vıcdanı ret yapacaksın?

bak aslanım

vıcdanı retı de herkes yapamaz 

yurek ıster babayıgıt ısıdır!! 

benden demesı.. madem ewlendın neden ceıkınıorsun?

karına mı guvenmıorsun?

bunları oncedn dusuncektın aslanım

karına mı güvenmiyorsun ne demek, iki eliyle klavye tuşlarından doğru kelimeleri çıkaramayan adam milletin namusu hakkında laf mı edebilir, yazdıklarını düşünmeden yazıyorsun o yazma şeklinden bellide sende olmayan şeylerin millettede olmadığını düşünme

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hocam askerlige karsi degilim...

Gittim Diyarbakir da pasa pasa 15 ay da yaptim ama askerlik olayi insan hayatinda en verimli doneminde bosuna gecirdigi zaman , bosuna hayatindan kayip...

Senin durumuna gelince muhtemelen tekrar kurula cikmadan yada seni muaynene eden heyetle gorusmeden cozulmez.

Ama %95 ihtinalle seni 1 sene bekleteceklerini dusunuyorum.

(Torpil bulamazsan....)

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

bende de hiper tansiyon var ve kalp kapakçığımda sorun ve kalbin bir damarında sorun var d.bakırda izine bile gelmeden yaptım sporda bir sürü takdir aldım aileme teşekür yazıları gönderildi BEN YİNEDE YAPTIM ASKERLİĞİMİ, ATAM DEDEM CANINI VERDİ BU VATAN İÇİN SEN KAÇACAKMISIN VATAN NÖBETİNDEN DEDİM VE YAPTIM.

yunusozturk.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

hocam ben sorunu anladım da bunu buradan kimse bilemez ki. gidiceksin askerlik şubesine sorununu açık açık anlatıcaksın. zaten bu 1 yılı beklemek istemiyorsan ya onlara sağlıklı görünüceksin yada ben zorla gitmek istiyorum sorumluluk alıyorum diyip onların nasıl bir karar vereceklerini göreceksin.

bu 1 yıl için askeriyeden yazı vb birşey çıkarıldı mı ? o yazı nereye verildi ?

yazı çıkarımadıysa işin kolay ben sorumluluk alıyorum veya hastalığım geçti dersin gidersin. yazı falan çıktıysa biraz zor hocam onu da askerlik şubesinden komutanla falan yetkili bi abiyle görüşüp iptal ettirmek istiyorum dersen durumuna bakarlar.

geçmiş olsun..

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    vukuat bunu yazdı

bende de hiper tansiyon var ve kalp kapakçığımda sorun ve kalbin bir damarında sorun var d.bakırda izine bile gelmeden yaptım sporda bir sürü takdir aldım aileme teşekür yazıları gönderildi BEN YİNEDE YAPTIM ASKERLİĞİMİ, ATAM DEDEM CANINI VERDİ BU VATAN İÇİN SEN KAÇACAKMISIN VATAN NÖBETİNDEN DEDİM VE YAPTIM.

kalp krizi gecirip ölseydin ne olacaktı ?

arkandan gururla "kalp damarlarında sorun vardı ama o inadına askerligini yaptı, helal olsun iyi öldü" mü diyeceklerdi ? senin yaptıgın akıl mantık isi degil, askerlik de hicbir insanın saglıgından önemli degil.

bu lafım sana degil ama her zamanki gibi bir askerlik konusunda bazı kamiller toplanmıs yine sacmasapan yorumlar yazmıs.

ilk sayfada yazacaktım konuyu acan arkadasa, "yanlıs yerde sordun bu soruyu" diye, yanılmamısım.

ekstra bahaneleri vardır o kisinin kendisini ilgilendirir bilemem de, gercekten bir saglık sorunu oldugunu söyledigi halde bordo klavyeli müridlerimiz akmıs gene.

hll spr dvm.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aq yeri gelince vatanın koruyucularısınız klaviyede askerliğe gelince nasıl yol alırımın peşindesiniz.

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

savaş yok birşey yok aportta bekleyen düşman yok

tutturmuşlar halen zorunlu askerlik

adam keriz mi bile bile komutanlardan dayak yemeye mi gitsin öldürsünde başını belaya mı soksun

askerlik yaptınızda madalya mı verdiler? maaşa mı bağladılar? ne yaptılar?

adamlar zaten ülkeyi satmış ne askerliği daha

öğüt vereceğinize adamın istediği şeyi yazın

benim bildiğim halen rüşvetle çürük raporu alınıyor

olmadı bedelliyi beklicen paranı ayarlıcan başka yolu yok...

zaten insan haklarınada aykırı bu mevzu bir insana zorla birşey yaptırmak

sonra askerde adam ölüo kimsenin umrunda olmuo vatan sağolsunmuş olmasın amk...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Link veriyorsun bari gir bi bak.Pkk'lı piçlerin sayfası.Sayfaya Bi girdim karşıma çıkan ilk yazı :

BDP Kadıköy ilçe örgütünde yapılan toplantıyla Şiyar Bulut ve Ali Öztürk vicdani redlerini açıkladıBDP Kadıköy ilçe örgütünde yapılan toplantıyla Şiyar Bulut ve Ali Öztürk vicdani redlerini açıkladı

mkyb tarafından 20/Oca/14 00:31 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 8039 Toplam Mesaj: 58