Askerlik Hakkında Bir Soru (Askere Giden Arkadaşlar Bi Bakıverin)
-
Martech bunu yazdı:
-----------------------------
askere gitmedim ama yasak oldugunu soyluyor cevremdekiler bende gidersem eger bol bol server2003ve 2008 kitaplar goturecem:D kitap serbest ama siyasi icerik olur ise yasakmis:)
-----------------------------aynen bende bol bol kitap götürcem arklardan topladım baya ama acemi birligne götürmiycem okumaya vaktimin olacagını sanmıyorum :D
-
byburak bunu yazdı:
-----------------------------Martech bunu yazdı:
-----------------------------
askere gitmedim ama yasak oldugunu soyluyor cevremdekiler bende gidersem eger bol bol server2003ve 2008 kitaplar goturecem:D kitap serbest ama siyasi icerik olur ise yasakmis:)
-----------------------------aynen bende bol bol kitap götürcem arklardan topladım baya ama acemi birligne götürmiycem okumaya vaktimin olacagını sanmıyorum :D
-----------------------------Ehheh Sen benden daha mantıklı çıktın. Ben Acemi Birliğine Götürmüştümde Nizamiyede Baya bi gırgır Konusu Olmuştum, Kontrol eden Nöbetçi Gülerek Vaktin Olursa Okursun demiştide Diğeri Sanki Tatile Gelmiş deyivermişti. :) Kitaplarımı bir defa bile açmaya fırsatım olmadı. :)))
-
:))
-
bizim taburda darbuka da vardı, sazda vardı kemençede vardı :) sen en iyisi git duruma bi bak ona göre eve söylersin yollarlar.
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------hajı askerde telefonda serbesmiş :D bi darbukayımı sokmıcaklar içeri :D
4 tertip ağustosta gidiyorum ben :D
-----------------------------yakalanmadıgın sürece hersey serbest istersen sisme karı sok ama yakalanmadıgın sürece gonlun rahat olsun
-
Hocam Ben İzmir Eski Foça J.Komando birliğinde yaptım. Müzik aletleri, cep tlf. vs. Kesinlikle yasaktı gördükleri an Hemen ceza kesiliyordu.
Ama tam karşımızda Denizciler vardı Herşey serbestti aklına ne gelirse Tabi Dansöz vs. onlar yasaktı
Yani usta birliğinde. gideceğin yere bağlı. bakarsın güzel bi yere düşersin Hemen eve bi tlf gönderirler. şimdiden kafana takma. hayırlı teskereler. Şimdiden
-
Yasssak Kardeşim :|
-
götürebilirsin hocam girişte alırlar kayda geçerler daha sonra yani birliğe teslim olduktan sonra komutanına sölersin onu ordan alır hem komutanlar böle şeylere meraklıdırlar sorun cıkmaz götür
-
ilk gittiğin gün yanında götürürsen alırlar hem antipati toplarsın daha ilk günden.. git alt devren gelsin ondan sonra kargo ile yollattır. Bende Tuncelide yaptım komando olarak ve serbestti bizde akşamları mesela çalardık koğuşta.
-
hocam ben su anda agrı patnosta askerlık yapıyorum
su anda bazı kısılerde gordum baglam falan ama gıtcen yerde kabul ederlermı bılgım yok
acemı bırlıgınıe falan goturecek sen zaten goturme vakıt bulamayabılırsın zaten eger ole bı yetenegın varsa zaten sızı ayırırlar soylersen
v esecıceklerı bolumde bango trampet kısmına secerler bvence goturme