folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Hakkında Bir Soru (Askere Giden Arkadaşlar Bi Bakıverin)

Askerlik Hakkında Bir Soru (Askere Giden Arkadaşlar Bi Bakıverin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    -----------------------------
    askere gitmedim ama yasak oldugunu soyluyor cevremdekiler bende gidersem eger bol bol server2003ve 2008 kitaplar goturecem:D kitap serbest ama siyasi icerik olur ise yasakmis:)

aynen bende bol bol kitap götürcem arklardan topladım baya ama acemi birligne götürmiycem okumaya vaktimin olacagını sanmıyorum :D 

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

byburak bunu yazdı:

Martech bunu yazdı:
    askere gitmedim ama yasak oldugunu soyluyor cevremdekiler bende gidersem eger bol bol server2003ve 2008 kitaplar goturecem:D kitap serbest ama siyasi icerik olur ise yasakmis:)

aynen bende bol bol kitap götürcem arklardan topladım baya ama acemi birligne götürmiycem okumaya vaktimin olacagını sanmıyorum :D 

Ehheh Sen benden daha mantıklı çıktın. Ben Acemi Birliğine Götürmüştümde Nizamiyede Baya bi gırgır Konusu Olmuştum, Kontrol eden Nöbetçi Gülerek Vaktin Olursa Okursun demiştide Diğeri Sanki Tatile Gelmiş deyivermişti. :) Kitaplarımı bir defa bile açmaya fırsatım olmadı. :)))

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    :))

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    bizim taburda darbuka da vardı, sazda vardı kemençede vardı :) sen en iyisi git duruma bi bak ona göre eve söylersin yollarlar.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:

hajı askerde telefonda serbesmiş :D bi darbukayımı sokmıcaklar içeri :D

4 tertip ağustosta gidiyorum ben :D

yakalanmadıgın sürece hersey serbest istersen sisme karı sok ama yakalanmadıgın sürece gonlun rahat olsun 

www.tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    astegmen
    astegmen's avatar
    Erkek

Hocam Ben İzmir Eski Foça J.Komando birliğinde yaptım. Müzik aletleri, cep tlf. vs. Kesinlikle yasaktı gördükleri an Hemen ceza kesiliyordu.

Ama tam karşımızda Denizciler vardı Herşey serbestti aklına ne gelirse Tabi Dansöz vs. onlar yasaktı

Yani usta birliğinde. gideceğin yere bağlı. bakarsın güzel bi yere düşersin Hemen eve bi tlf gönderirler. şimdiden kafana takma. hayırlı teskereler. Şimdiden

Bismillah Her Hayrın Başıdır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    Yasssak Kardeşim :|

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    götürebilirsin hocam  girişte   alırlar   kayda  geçerler  daha  sonra  yani birliğe teslim olduktan sonra komutanına  sölersin  onu ordan alır hem komutanlar  böle  şeylere  meraklıdırlar  sorun  cıkmaz   götür

kontra bisiklet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    ilk gittiğin gün yanında götürürsen alırlar  hem antipati toplarsın daha ilk günden..  git  alt devren gelsin ondan sonra  kargo ile yollattır. Bende Tuncelide  yaptım komando olarak ve serbestti  bizde akşamları mesela  çalardık koğuşta.

Mevzu derin | Papikolas Planet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

hocam ben su anda agrı patnosta askerlık yapıyorum

su anda bazı kısılerde gordum baglam falan ama gıtcen yerde kabul ederlermı bılgım yok

acemı bırlıgınıe falan goturecek sen zaten goturme vakıt bulamayabılırsın  zaten eger ole bı yetenegın varsa zaten sızı ayırırlar soylersen

v esecıceklerı bolumde  bango trampet kısmına secerler bvence goturme

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
Toplam Hit: 4336 Toplam Mesaj: 34