Askerlik Tecili Yardım
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
lan okusana orda manyakmısın buraya gelirsin bitince:W
-----------------------------dil yok daha okumam olum ya kalsam ticaret yaparım 3 yıl sonra 1 ay yaparım askerligi burda ne kadar güzel ya evlenirsen askerlik yapmıyorsun veya çocugun olursa
-
casey bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
git genede tecil et. bise demezler yasin kucuk la daha :D
-----------------------------harbi ya daha 19 yaşındayım etsinler tecil ama bu ayın sonunda bitiyor galiba en son bu cuma gitmem lazım bakalım ayarlarsam o zaman cuma gunu turkiyeye donüş yapıyım sinir basıyo hiç gitmesem en iyisi.
-----------------------------la bise olmaz. ben 22 yasindayim hala tecil etmeye gitmedim..eskisi gibi degil bu asker kacakligi meselesi..
elin yüzün düzgünse..okuluna bakiyosan zaten bise demiyolar..:)
-
cuneyd bunu yazdı:
casey bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------harbi ya daha 19 yaşındayım etsinler tecil ama bu ayın sonunda bitiyor galiba en son bu cuma gitmem lazım bakalım ayarlarsam o zaman cuma gunu turkiyeye donüş yapıyım sinir basıyo hiç gitmesem en iyisi.
-----------------------------la bise olmaz. ben 22 yasindayim hala tecil etmeye gitmedim..eskisi gibi degil bu asker kacakligi meselesi..
-----------------------------sen okumuyormusun?
-
Ben Açık meslek bilişim teknolojileri bölümü bitiriyorum . 1.sene tecil verdim gündüz eğitimim tamamlandı. az dersim kaldı onlarıda bu sene verip yatay geçiş ile 2.yıllık okumayı düşünüyorum . benim bildiğim açık liselilere tecil yok ama açık meslek liselilere tecil var. bu sene mezun oluyorum . çok çektim açık öğretimden Allah kimseyi düşürmesin para tuzağı :D yaş 21
Toplam kredim : 211
kalan derslerim
DERS ADI DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 7 TARİH 3 TARİH 4 GEOMETRİ - 2 YABANCI DİL - 4 DİL VE ANLATIM 5 DİL VE ANLATIM 7 DİL VE ANLATIM 8 TÜRK EDEBİYATI 4 TÜRK EDEBİYATI 5 TÜRK EDEBİYATI 6 TÜRK EDEBİYATI 7 TÜRK EDEBİYATI 8 -
olmaz hacı senin iş. açık lise den tecil olmuo, aynısı arkadaşımın da başına geldi 2 sene kaldı atıldı açıktan lise bitirmeye uğraşıo askerliği geldi gidecek yani..
-
Okul okumuyo olsa bile 2 yıl tecil hakkı yok mu?
-
casey bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
casey bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------sen okumuyormusun?
-----------------------------okumaya calisiyorum..bu sene de kazanamadik, bi sene daha hazirlanicam :)
eskisi gibi degil asker kacakligi meselesi..
-
İmkan varsa herhangi bir askerlik şubesine telefon aç birinci kaynaktan sor.Sonra askeri mahkemede uğraşma.
-
Arkadaşlar bende askerden yeni geldim 2 yıl okumadığım halde tecil ettim 1 yıl kullandım diğer yıl askere gittim dershaneye gidecem deyin üniversite hazırlık vs onlar sizi tecil ettirebiliyor biraz da konuşmakla alakalı
-