Askerlik Yerleriniz (2008 Aralık) Tek Konu Altında Topluyoruz
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
izmir-gaziemir ulaştırma yaw bilgisi olan yok mu burayla ilgili:)
-----------------------------gaziemirli olarak söylüyorum düşebilceğiniz en güzel yerlerden biri izmirde.gaziemir kendisi merkez zaten herşey elinin altında. ha sen alsancak yapmak istiyorsun heryere otobüste var hiç sıkıntı çekmezsiniz.ben görüyorum haftasonları acemi birliğindeki askeleri keyifli bi şekilde takılıyorlar izmir her zaman güneşlidir.gaziemirde int cafe bol cafetaryaları bol sıkılcağınızı hiç sanmıyorum.varsa daha sorularınız cvplayabilirim
-
86-4 askerliğimin acemi birliğini gaziemirde yaptım..çok büyük ve sosyal aktiviteleride çok iyi olan biryer.. eğitimler hic sıkıcı değil komutanlarda benim zamanımda çok iyi idi. bir albay vardı adamın ismi HALİL ELLİALTI :) bunun reno 19 arabası var siyah bu arabayı görünce kosun :) yürüyenlere kızıyor
-
hackerteam550 bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA (kısa dönem) sizler?
hocam kısa dönem para verip 28 gün mü ?
-----------------------------dostum para verip kısa dönem yapmak mı :) şaka yapıyor olmalısın askerlik yapmadan üstüne bir de para vereceğim öyle mi :P komutanın bir a.q. ini duymadan iki üç tokadını yemeden, bok ve izmarit temizlemeden, şınavsız mekiksiz askerlik olur mu? bünyeyi alıştırdım asker mod on. (kesin yazıcıyım)
1'İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA hojam nasıl bir yer burası?
-
85/4 GAZİEMİR 2.ÇVŞ EĞT. BL. ACEMİ BİRLİĞİ.ÖZELLİKLE KISA DÖNEMLER İÇİN ÇOK GÜZEL BİR YER.HAVA ÇOK SOĞUK DEĞİL YALNIZ 45 DK. ESAS DURUŞTA BEKLEYİNCE BETON GİBİ OLUYON.NEYSE ALTI ÜSTÜ 5-6 AY SIKIN DİŞLERİ BİRAZ..
Az kalsın unutuyordum.özellikle gaziemir yolcuları için.gönüllülük esasları orada da geçerli.örnek:hamamda yıkanıp çıktınız rütbeli veya çavuş kim gönüllü olarak temizlemek ister diye sorunca hemen çıkın.çünkü gönüllüler çıkar gönülsüzler temizler boku püsürü..
ankara/yenikent İnsani yardım tugayı veya ulş.orta oto tabur kom. filan çıkan varsa yazsın anlatayım.
-
Chass bunu yazdı:
sertan_06 bunu yazdı:
izmir-gaziemir ulaştırma yaw bilgisi olan yok mu burayla ilgili:)
hoca hemen yanında galerim var ulaştırmaya giderken görürsün park otomotiv die valla yeri cok güzel ama orda bir arkadaşım askerlik yaptı ekmek bulamıyoduk sıkı biraz dedi ama gaziemir güzel bir yer
yol ise ortalama 8 veya 9 saat
-----------------------------Galericisin demek :)
Sen bi msn versene senle konuşalım biraz..
-
1 inci motorlu piyade tugay komutanlığı çarkkışla adapazarı Ş: 62
-
amele_2 bunu yazdı:
Kütahya/Hava Er eğt.Tug. K.lığı
-----------------------------olm benim memlekete düşmüşsün :D
-
baska konu acmak istemedim.bu konuylada pek ilgisi yok ama bu 89 luların celp dönemleri belli oldumu acaba.bide bu celp dönemleri neye göre belli oluyor.giresun kac vermiş mesela :D
-
ayteach bunu yazdı:
-----------------------------baska konu acmak istemedim.bu konuylada pek ilgisi yok ama bu 89 luların celp dönemleri belli oldumu acaba.bide bu celp dönemleri neye göre belli oluyor.giresun kac vermiş mesela :D
Bişi Anlamadım dediğinden Pikachu -
ayteach bunu yazdı:
-----------------------------baska konu acmak istemedim.bu konuylada pek ilgisi yok ama bu 89 luların celp dönemleri belli oldumu acaba.bide bu celp dönemleri neye göre belli oluyor.istanbul kac vermiş mesela :D
-----------------------------celp dönemleri kütüğüne göre belli olur 2009 celp dönemleri iller şeklinde aratırsan bulursun, celp döneminde askere çağırılırsın gitmek istiyorsan sevk formu doldurup vereceksin, tecil istiyorsan tecil formu isteyeceksin, yoklamanı yaptırıp celp dönemini kaçırırsan bakaya olursun (asker kaçağı), yoklamanı olmayıp celp dönemini kaçırırsan bir sonraki döneme düşersin askerlik şubenin tutumuna göre işlemsizlik yada yargıya sevk kararı alınabilir, aöf de iki yıl üst üste kalırsan tecil hakkın elinden alınır, yoklama kaçağıyken yakalanırsan bakaya ya düşersin, yoklama kaçağıyken kendi şubene doğrudan gidip işlem yaptırırsan genelde yargı yoluna başvurmazlar, askerlik şubelerinde zamanından önce git. nüfus cüzdanını uzat (tc kimlik no su yazılı olacak) yaptırmak istediğin işlemi ve gereken belgeleri sor, asalın sitesinde var diyeceklerdir :) bilgisayar kullanmayı bilmiyorum diyeceksin yazıp eline verecekler, tecil için okuldan aldığın kağıdı, vesikalık fotoğraflarını nüfus cüzdanı fotokopilerini şubeye vereceksin. Artizlik yapma boş konuşma, çekingen olma, hiç bir şeyi okumadan imzalama, hastalığını saklama, ehliyet ve diğer belgelerini de saklama suçtur. İlaveten sormak istediğin birşey varsa 13 üne kadar pm den sorabilirsin.