Askerlik Zamanımla İle İlgili Bir Planım Var Ama...
-
selam müridler. henüz 17 yaşındayım, daha askerliğe var ama kafamdan bişeyler kurdum. askere gttiğim vakit, eve dönmemden 1 gün önce falan postayla eve künye yollayım diyorum şakasına da acep nasıl bir tepki alır?(şok, inme, ölüm) zararlı, kalıcı bir tepkimeye yol açmasın?
tuhaf bir soru fakat bir soru
-
evdekiler ağır gelir
-
Yemez O Olay Künye Kontrolü Var Sanırım Günlük Benim Bildigim Öldügün Zaman Dişine Çakılıyormu Öyle Bişeydin
-
yanına bir iki takdirname, şehit belgesi, birde teşekkür mektubu da koy tam olsun!
sakın böyle bir şaka yapim deme. Biri kalpten gider sonra çok pişman olursun. Eve yapacağın en güzel süpriz ayın 6 sında ordayım deyip ayın 4 ünde kapıya dayanmaktır..
-
Cuma dan cuma ya kontrol ederler künyeyi. Konuyu açan arkadaş şehit olduğun izlenimi vermek istiyosan yemeyebilirler. Şehit haberini bi subay doktor eşliğinde verir haberi. Yinede belli olmaz kalp krizi geçirtirsin millete vicdan azabında sana geçirtir ;)
-
en iyisi bu işden vaz geçeyim :D
sadece bizimkiler yaşadığımı görünce yüzülerindeki ifadeyi merak ettim
-
bende hep acaba öldüğümde cenazeme nekadar kişi gelir felan çok merak ediyorum öldüğümü duyanların ifadelerini falan ama yanılmıyosama öldüğümüzde görebiliyormuşuz sevenlerimizi felan merak ettim doğrusu...
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------en iyisi bu işden vaz geçeyim :D
-----------------------------
yaşadığını gördüğünde ya üzülürlerse buda senin için bi şok olur
düşünsene kapıdasın kanlı canlı baban sen ölmedinmi len
sen yooo
baban nie len derse felan...
-
DestinatioN bunu yazdı:
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------en iyisi bu işden vaz geçeyim :D
yaşadığını gördüğünde ya üzülürlerse buda senin için bi şok olur
düşünsene kapıdasın kanlı canlı baban sen ölmedinmi len
sen yooo
baban nie len derse felan...
-----------------------------bende bundan sonra ona banane derim :D
-
ben daha yeni geldim. hakkari çukurca'daydım. en ufak bir olay olduğu zaman hakkari'de bizimkilerin eli yüreğinde oluyordu. böyle bir saçmalık yapma anne ve babana askerlik yaptırmış olursun..
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------yanına bir iki takdirname, şehit belgesi, birde teşekkür mektubu da koy tam olsun!
sakın böyle bir şaka yapim deme. Biri kalpten gider sonra çok pişman olursun. Eve yapacağın en güzel süpriz ayın 6 sında ordayım deyip ayın 4 ünde kapıya dayanmaktır..
bak bu iyi kimseyi üzmeden aksine sevindirirsin.