Asp Sitelere Flood Basacam İyi Bir Program
-
arkadaşlar asp sitelere flood basacam iyi bir program bilen varmı ismi veya linki ni burada verirmisiniz .
-
Denyolaunch..
-
gVeR bunu yazdı:
Denyolaunch..
ama Denyo 4 ü dene bence...... -
gelmiş geçmiş en iyi flood silahımı yazan adamın sitesinde program adı soruyon:D:D:D
-
hey allahım ya
-
lam beyler ben bişey soram bu denyoyu kullanamayıom ben ya flood basmaya uğraşıyom basmıyor ya doğrsusu ben beceremiyom biri şunu görsel olarak anlatabilir mi
saygılar
-
bak arkadasim piyasadaki en ii flooder Denyo bööle devam etmesini dilerim neyse kullanim. Önce prog. aç daha sonra denyo wizard a t1kla siteyi gir ordan foruma new topic de yaz1lar1n1 yaz ve gönder de denyo wizard kendiliginden kapanir sana isin en zor k1sm1 yani launc dügmesine basmak kalio :D daha sonra eline çay1n1 al ve baska islerle ugras
-
arkadaşlar biri denyo 4 den bahsetmiş denyo4 çıktımı henüz çıkmadı yakında çıkacak diyor sitenin başında ayrıca güvenlik kodlu siteler de işe yarayan varmı
-
tbt programlari icin http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=15378
-
adilselim bunu yazdı:
arkadaşlar biri denyo 4 den bahsetmiş denyo4 çıktımı henüz çıkmadı yakında çıkacak diyor sitenin başında ayrıca güvenlik kodlu siteler de işe yarayan varmı
Denyo4 ün betası var , güvenlik kodlu sitelerde işe yaramaz ama herşeye güvenlik koyacak değiller herhalde onlar üye olurken koyduysa sen post atarsın posta koydularmı search ı kitlersin ;) -
Removed...
Toplam Hit: 5589 Toplam Mesaj: 12