Aspde Garip Sorun Yaşıyorum
-
<%
set yzlr=bag.execute("select TOP 5 id,baslik from haber")
do while(not yzlr.eof)
%>
<a href="hoku.asp?b=<%=cevir(yzlr("baslik"))%>&id=<%=yzlr("id")%>" class="mnlnk"><%=yzlr("baslik")%></a>
<%
yzlr.MoveNext
loop
yzlr.close
set yzlr= Nothing
%>
Şimdi sorun şu kırmızıyle belirttiğim yer basılıo ekrana ancak morlu yar basılmıyo ekrana anlamadım gitti -
cevir fonksyonunda bi bokluk olabilir diycemde çok alakalı değil gibi geldi :S
-
onda bokluk yok onsuzda denedim yinede olmadı
-
sağ tuş tıkla kaynağı görüntüle de herşeyi buraya yapıştır bakalım hangi tagın yanlış...
-
sitil dosyanda belki ordaki a için display:none gibi bişey vardır :| .. bide link içini tek tırnaklada denersın...
-
bende de asp - mysql kullanırken başıma geliyordu.
bir kere yazdırdığım değişkeni veya bağlantı değişkenini tekrar yazdıramıyodum.
çözüm olarak yazdırmamayı tercih ediyordum.
bazı sayfalarda bu saçma olayın olmasına rağmen bazı sayfalardada olmuyor.
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------
bende de asp - mysql kullanırken başıma geliyordu.
bir kere yazdırdığım değişkeni veya bağlantı değişkenini tekrar yazdıramıyodum.
çözüm olarak yazdırmamayı tercih ediyordum.
bazı sayfalarda bu saçma olayın olmasına rağmen bazı sayfalardada olmuyor.
-----------------------------aynen hocam bi kere yazdırdığın değişken bir daha yazdırılmıyor :D
-
Madem db'den çektiğin veri bir kere kullanılıyo sende o zaman ilk gelen degeri bir değişkene aktar ve onu ekrana bas
<a href="hoku.asp?b=<%=degisken_adi%>&id=<%=yzlr("id")%>" class="mnlnk"><%=degisken_adi%></a>
-
cemnet bunu yazdı:
Madem db'den çektiğin veri bir kere kullanılıyo sende o zaman ilk gelen degeri bir değişkene aktar ve onu ekrana bas
<%=degisken_adi%>&id=<%=yzlr("id")%>" class="mnlnk"><%=degisken_adi%>
-----------------------------hocam işte ozmnda olmuyor sadece bi tane değişkeni flitrelemem lazım
<%=cevir(degisken_adi)%>&id=<%=yzlr("id")%>" class="mnlnk"><%=degisken_adi%>
şeklinde yapınca diper değişkende flitreleniyor
-
arkinfes bunu yazdı:
cemnet bunu yazdı:
<%=degisken_adi%>&id=<%=yzlr("id")%>" class="mnlnk"><%=degisken_adi%>
-----------------------------hocam işte ozmnda olmuyor sadece bi tane değişkeni flitrelemem lazım
<%=cevir(degisken_adi)%>&id=<%=yzlr("id")%>" class="mnlnk"><%=degisken_adi%>
şeklinde yapınca diper değişkende flitreleniyor
-----------------------------Link içinde ilk değişkeni cevir fonksyonu içinde çağırdığında normal filtreleme yapıyo, daha sonra ikinci defa o değişkeni cevir fonksyonu dışında çağırdığında filtrelenmiş olarak mı geliyo ?
-
evet birini fonksiyon içinde çağırıyom bu sefer diğeride fonksiyonlanmış şekilde gelio