Assassin‘S Creed: Revelations E3 2011 Trailer
-
vay anam vay bir ac sever olarak acayip merak ediyorum bu oyunu :D
edit: adam bütün gemilerimizi yaktı lan :D
-
merakla ve sabırsızlıkla bekliyoruz....
-
bi sevemedim şu oyunu. hikayesi mi güzel, oyun mu güzel ? neyine oynuyosunu bu oyunuz. indiresim geldi. bi kere daha ısınmaya çalışıcam.
hikayesini okuyupta mı oynasam acaba? bide aradadaki kısa filmler bayıyor beya :|
-
haliç maliç diyo ya duyunca bi hoş oldm :)
merak ettim çıksında oynayalım bakalım bize giydircek mi övücek mi sövücek mi :) -
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------
bi sevemedim şu oyunu. hikayesi mi güzel, oyun mu güzel ? neyine oynuyosunu bu oyunuz. indiresim geldi. bi kere daha ısınmaya çalışıcam.
hikayesini okuyupta mı oynasam acaba? bide aradadaki kısa filmler bayıyor beya :|
-----------------------------aga senaryosu , oynanışı , görüntüleri hepsi efsane hangi birini öveyim :D bir de brotherhood'da assasin recruit sistemi var ki oyunu daha bi süperleştiriyo :D
-
Assassin's Creed oyun değildir sanat eseridir, kitaptır, filmdir, "lan yoksa?"dır
Bu versiyon çok fena yaracak
-
e Türkçe dil desteğini çıkarmazsalar hala daha, sokayım onlara .
Edit : Anlamadığım Oyunda Osmanlı yandaşımıyız ? Başında 'Börk' Olan bir sürü yeniçeri öldürdüler oyunun oynanış videosunda :S
-
inanılmaz bir oyun bu nedir yaaa
-
ekran kartı alcaz gibi duruyo...
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı:
-----------------------------
e Türkçe dil desteğini çıkarmazsalar hala daha, sokayım onlara .
Edit : Anlamadığım Oyunda Osmanlı yandaşımıyız ? Başında 'Börk' Olan bir sürü yeniçeri öldürdüler oyunun oynanış videosunda :S
-----------------------------Osmanlı'nın içinde Templar yandaşları var onlara düşmanız.