Atamızın Çok Net Ses Ve Görüntüsü
-
çok güzel bir çalışma olmuş bu kadar eski bir görüntüyü bu kadar netleştirmek rötuş yapmak çok güzel yapanın ellerine sağlık çok profesyonelce devlet sitelrinde bulunan atatmıza ait tüm videolar bence bu şekilde bir düzenlemeden geçirilmeli
-
aynen restore edilmiş hali bu..eskiden gülerdim amk bu nasıl ses diye :D ne bilim kayıtların böle olduğunu.. bi de cıa arşivlerinden çıkmıştı bi videosu daha
-
Onurumuz ,
Şerefimiz ,
Herşeyimiz ;
ATAMIZ !
-
bunun uzun versiyonu varmı bu kadar mı yoksa beyler
-
harika mükemmela bi goruntu fakat uzuldum bole bı posta bu kadar cvp yazılmasına :(
-
süper ya, gerçek bi karizma, adam gibi bi adam.
aah ah!
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk bile kağıttan okuyo vay arkadaş :/
-----------------------------tutu verip .. bunu işte
-
http://www.youtube.com/watch?v=2JvguJyVl6M&feature=related
Bu arada Türk'ün Bağımsızlık Ateşini yakan Atamızın 19 Mayıs Atatürkü anma ve Gençlik Bayramını istemeyen akepecilere Danıştaydan red kararı geldi. danıştay sayesinde yeniden 19 Mayıs törenleri devam edecek.
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------harika mükemmela bi goruntu fakat uzuldum bole bı posta bu kadar cvp yazılmasına :(
-----------------------------Alışırsın ne yazıkki ...............................................
-
az veya çok post olmasının bi anlamı yok Atatürk büyük adamdı her daim öyle kalıcak gönüllerimizdeki değeri hiç bi zaman azalmıyacak