Atatürk Karakalem Çalışması
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------cocugu çok gerçekçi çizmişsin ama cocugun kolundaki saat biraz olmamış gibi saat anatomisine çalısabilirsn.
-----------------------------eyw. en gerçekçi yorum senden olmuş :)
edit: bu arada çocuk dediğin seninle aynı yaştayız hacı surat küçük gösterdiğine bakma
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 04:44'da zone tarafından düzenlendi. -
pek anlamam nasıl çizildiğinden ama burdaki çalışmalar harika. Videolarda var...
-
PlayForFree bunu yazdı:
-----------------------------karakutu bunu yazdı:
-----------------------------onu o kanepenin üstündemi çizdin, hayır başka yerde çizdiysen nedne kanepe üstünde çizerkene pozu verdin tamam verdin güzelde neden resmin kendisini çekmedin ? kısaca bu yetenek ile ben bir şey göremiyorum ileride.
-----------------------------
+1 soru daha niye ygs-lys kalemiyle çiziyon :D Şaka bi yana hocam gercek değerlendirme istiyorsan kendi kelleni değilde çizdiklerinin kellesini koy bence,başka neler çizilir konusuna gelirsek anime karakterleri çizmek zevk veriyor.
-----------------------------kpss kalemi la o :D lys de de mi aynısını veriyorlar bizim zamanımızda yoktu
kendi kellem reklam. çizdiğimi direk koymama sebebim önceki postlarda mevcut ;) -
madrew bunu yazdı:
-----------------------------pek anlamam nasıl çizildiğinden ama burdaki çalışmalar harika. Videolarda var...
http://www.theportraitart.com/
-----------------------------harbiden harikalar bunlar, ben portre çizeri değilim normalde, bu resimde watercolor çalışması yapacaktım daha sonra yorum için koyayım dedim
-
hafız koysana öbür resimleri
-
güzel çalışma gerçekten bayıldım kalemine sağlık kardeşim :)
-
http://www.youtube.com/watch?v=DQk-01-qSTw
ben buna bittim ^^ adam bıçakla çizdi yaa :D
-
Arkadas acaip imreniyorum soyle yetenegi olanlara :)
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------cocugu çok gerçekçi çizmişsin ama cocugun kolundaki saat biraz olmamış gibi saat anatomisine çalısabilirsn.
-----------------------------eyw. en gerçekçi yorum senden olmuş :)
edit: bu arada çocuk dediğin seninle aynı yaştayız hacı surat küçük gösterdiğine bakma
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 04:44'da zone tarafından düzenlendi.
-----------------------------çocuğum nasıl bir kompleks lan o.
-
Hocam yağlıboyaya falan da yeteneğin varmı karakelem pek yüksek fiatlara gitmez.
Mesela ressamlarda artık bir konuda uzmanlaşıyor, kimi hep cicek ciziyor kimi hep ataturk ciziyor. mesela ben kurukafa cizen birkac ressami takip ediorum.
Bence iyi cizdiğin birsey konusunda uzmanlaş, seri ve kaliteli cizmeye calıs, ama cicek, manzara gibi fazla cizilen bişey olmasın bence.