folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder "Atatürk Nasıl Öldürüldü"

"Atatürk Nasıl Öldürüldü"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek
    bu cok uzun okumadım ama yorum atmak istiom kendileri sigaradan sirozdan ölmüş die biliyorum Keşke yaşasaydı demişimdir hep ... ve suanda nasıl öldügünü ögrenseniz bile sonucda öle yapa böle öldü bu daha neyi değiştireck...:W

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Ne bilim dünyada o kdar sarhoş ayyaş sabahlara kadar içen insanlar ölmüyorken benim Atam ölüyo onu anlamıyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MecTruy
    MecTruy's avatar
    Erkek
    Nerdeyse adam mezarından çıkacak okadar çok laga luga ediliyorki sanki o dönemde yaşamışlar atatürkü yakından tanıyorlar :D ulen atatürk öldüğünde böyle saçmalıklar çıkaran birçok yazar vs portakalda vitamindi :) ben sadece gülüyorum..

Hack forum: https://spyhackerz.org/forum/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    MecTruy bunu yazdı:
    -----------------------------
    Nerdeyse adam mezarından çıkacak okadar çok laga luga ediliyorki sanki o dönemde yaşamışlar atatürkü yakından tanıyorlar :D ulen atatürk öldüğünde böyle saçmalıklar çıkaran birçok yazar vs portakalda vitamindi :) ben sadece gülüyorum..
    İşte biz bu kadarız ! Biz dünyanın nasıl yönetildiğini ya da dünyanın nasıl döndüğünü çözemezsek hep böle çaresizlik,fakirlik,eziklik içinde yaşayacaz.Bizi haritalardan siliyorlar yavaş yavaş arkadaş...!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Davos bunu yazdı:
    Ne bilim dünyada o kdar sarhoş ayyaş sabahlara kadar içen insanlar ölmüyorken benim Atam ölüyo onu anlamıyorum

konuyu okumadım çünkü bu saatte kafamın kaldırabilecegi bi konu degil... sadece bu yoruma cevap vermek istiyorum.

Sen hayattan hiçbirşey beklemeyen ve hiçbir sorumlulugu olmayan tipler ile Devletin, Milletin sorumlulugunu üstüne almış bir insanı karşılaştırarak en büyük hatayı yapmışsın zaten

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MecTruy
    MecTruy's avatar
    Erkek

Davos bunu yazdı:
    MecTruy bunu yazdı:
    İşte biz bu kadarız ! Biz dünyanın nasıl yönetildiğini ya da dünyanın nasıl döndüğünü çözemezsek hep böle çaresizlik,fakirlik,eziklik içinde yaşayacaz.Bizi haritalardan siliyorlar yavaş yavaş arkadaş...!

Davos kardeşim hangi haritadan siliyorlar ? Ona bakarsan birileride kendi kendine Harita çiziyor türkiyede :) Benim tek demek istediğim adam öleli yıllar olmuş Yok alkol den ölmüş yok bilmem şundan ölmüş masonlar öldürmüş hepsi hayal ürünüdür türkiyede son yıllarda artan etnik ayrılmalarda tamamen yönetim gevşekliğidir, sence atatürk olsaydı böyle birşey olurmuydu terör bile olmazdı artık herşey bir gelir gider olayına döndü, Meclise yirmi küsür davar girdi ve bu davarlar davar gibi öğürüp duruyor milletvekili dokunulmazlığına güvenerek ben şahsen acıyarak izliyorum olanları aşırı müsama gösteriliyor, neyse konuya nerden nereye geldik :D

Bu arada avrupalı gibi yaşamak isteyen taksın boynuna kravatı bitane şişme bot alsın ege kıyısından avrupaya doğru kürek çeksin. 

Hack forum: https://spyhackerz.org/forum/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    Atatürk ölmedi yüreğimizde yaşıyor.açtığı yolda uygarlık yürüyor

Ayrıca çok şekersin :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Kardeş masonluk kelimesi yalan yanlış deyil 1971'den beri varlığını ortaya koymuş bir örgütleşme.Adamların tek amacı var Tek din tek devlet yani bunu 1971'den beri gerçekleştiriyorlar bak Atatürk öldükden sonra 2008-2009 yılında asker pkk ya silah satıyo yalan mı neler deyişti bak yeni dünya düzeni ve türkiye diye adamlar düzen kurmuş biz napıyoz yok ona yalan yok buna yalan hep kaybeden biz ...!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    görmediğime inanmam . inanmadığımı duymam, duyduğuma bakmam lazım ... bakmayın siz her önüne gelen bişey uyduruyo.. velev ki masonlar nolmuş.. bizim elimiz armutmu topluyo.. yada hadi tek din.. tek devlet olduk ne güzel olurdu. işte tabi laiklikse o din 

Ayrıca çok şekersin :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Spacheata bunu yazdı:
    görmediğime inanmam . inanmadığımı duymam, duyduğuma bakmam lazım ... bakmayın siz her önüne gelen bişey uyduruyo.. velev ki masonlar nolmuş.. bizim elimiz armutmu topluyo.. yada hadi tek din.. tek devlet olduk ne güzel olurdu. işte tabi laiklikse o din 
    Tek din Tek devlet amacı bütün dünyaya hiristiyanlığı yaymaya çalışmaları eygidi biliyon sanki ne olduğunu... yokya neler var
Toplam Hit: 8257 Toplam Mesaj: 51