Atatürkçülük Mü? Hadi Ordan..
-
Temizlik İmandan Gelir :|
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Temizlik İmandan Gelir :|
-----------------------------Süper olmuş;) Ellerin dert görmesin hacım:D Nursi yeniliyor muymuş bu arada ben anlamadım da. İçecek mi yoksa?
-
AntiOksidan bunu yazdı:
Nursi gibi orospu evlatlarını tekrarlayan tipik bir o.ç indexturk :)
-----------------------------kardeşim görüşün ne olursa olsun saidi nursi gibi bir din alimi için küfretme hakkını sana kimse veremez saygılı ol biraz.
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------daRkbLuE bunu yazdı:
Excalibur001 bunu yazdı:
adadada Hala Deccal dio lan :D olm malmısınız akm :F geçen malın biride Bill Gates e deccal diodu birisi İnternet e deccal der biri Atatürk e :| olm kim sölüo lan size bunları :D
Atatürk saten ole ondan kimsenin $üphesi y0k..
-----------------------------Kanıtla lan deccal ne demek önce onu kendi cümlelerinle tanımla sonra atatürk ü bi kıyasla ama kıyaslarken $u kıtalarıda unutma
Esir iken mümkün müdür ibadet?
Yatip kalkip ATATÜRK'e dua et.
Senin gibi dürzülerin yüzünden,
Dininden de soğuyacak bu milletİşgaldeki hâli sakin unutma.
ATATÜRK'e dil uzatma sebepsiz.
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz...
-----------------------------exca seni sewiom La :D
ama bu lauqlar annamas siir fln :D
saidi kürdi yi bilir bi tek onnar :D
-
ya bunların beyinlerini kim nasıl yıkıyor böyle o kadar okumaktan falan bahsediyolar ne biçim insan bunlar ak ya bi insan bu kadarmı mal olur.
+rep rene :D
-
Anlamadığım şey kardeşim ben nurcu değilim ama Said Nursi nin çok büyük bir alim olduğunu düşünüyorum.Aynı zamanda Atatürkünde çok büyük bir devlet adamı dünyaya gelmiş en zeki liderlerden biri olduğunu düşünüyorum.Ama öyle bir hava veriyorsunuz ki sanki Said Nursiyi sevenler vatan düşmanıymış gibi.Yapmayın lütfen biraz saygılı olun en azından karşı olabilirsiniz ama lütfen küfretmeyin.
-
RhiFaT bunu yazdı:
Anlamadığım şey kardeşim ben nurcu değilim ama Said Nursi nin çok büyük bir alim olduğunu düşünüyorum.Aynı zamanda Atatürkünde çok büyük bir devlet adamı dünyaya gelmiş en zeki liderlerden biri olduğunu düşünüyorum.Ama öyle bir hava veriyorsunuz ki sanki Said Nursiyi sevenler vatan düşmanıymış gibi.Yapmayın lütfen biraz saygılı olun en azından karşı olabilirsiniz ama lütfen küfretmeyin.
Atatürk'ün oldugu yerde nursi olmas nursinin olduğu yerde Atatürk ! -
var işte böyle tipler allah sonumuzu hayır etsin
sokakta gördüm 5 insandan 3 ü böyle napsak bilmiyom artık ya -
Ben Ne Dedim Tartışma Çıkecek Çıktı :)
NEyse Kimseye Bulaşmıyacam Ama Şunu Demem Lazım Bugün Geçmişin Din Alimleri HAkkında Çok Konuşuluyor
Bugün Mevlana yada B.k Atan Var YAzık Bu İnsanlara Neden Bu Düşmanlık Var Anlayamıyorum...
-
Konuyu açan arkadaşın düşüncelerine kısmen katılıyorum. Bizler korkutulduk dostum. Her devrim kendini korumalıdır. Devrimlerin bekçileride o devrime inanmış gençlerdir. Büyük Türk Devrimini koruması gerekenler bizlerdik(bizleriz). Ama bağımsızlığı kendini diğer milletlerden soyutlamak olarak algılayan zihniyet buna izin vermedi. Devrim içteki yanlışa karşı yapılmış olsa aslında bu yanlışı yaratan dıştadır. Burada olması gereken kendini dıştan tamamen soyutlamak yerine ona karşı güçlü olmak için ilişki içinde olmak, ticaret yapmak ama dik durmaktır. Kısa süreli bir dik duruşun azımsanmayacak getireleri olacaktır. Aynı şekilde devrimimizin korumak için dik duruşumuz devam etmelidir. Başımızı hiçbir zaman eğmeyelim. Doğruyu söylemekten çekinmeyelim. Onlar çoğunluk değiller aslında. (%46 değil, %36) Yüzdeden ziyade akepeye oy atanların çoğunluğu ideolojik değil, yönlendirmeyle bunu yapmışlardır. Ama bu yapı kendini kuvvetli bir ideoloji haline getirip bunu geniş kesimlere yaymadan önü alınmalıdır. Bunu yapacak da Büyük Türk Devriminin bekçileridir.