Atomic Email Hunter Veya 50 Dolar Paypal (İhtiyaç)
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
emailler karşımda duruyor buldugu emaillere nasıl mail yollayabiliriz???
-----------------------------hocam ben de crackli versiyonunu aramıştım ama bulamdım belki inanmayacaksın ama karşıma çıkan binlerce mail adresini tek tek kopyala yapıştır yapıp sakladım :))
tam bir psikopatlık ama napıyım çok lazımdı :)
-
aynı işlevi yapan programı yazsam satma şansım olurmuydu acaba, çokta kasmaz hani, 1-2 haftada biter gibi
-
yorumları yeni okudum :) beyler ilginiz için sağolun,sorunu çözdüm :)
program benim bildiklerim arasında en iyisi, Super Email Extractor ve Cool Spider vardı onlarda iyi bu güne kadar getirdiler sağolsunlar-ama bu programın yeri farklı :) alcakdım en sonunda tak dedi yani,ama çözdüm çok şükür :)
Bu program gibi hatta daha iyi performansı verecek program yazan arkadaşımız olursa ve satmayı düşünürse,ona emeğinin karşılığını vermeye çalışırım :)
Önümüzdeki 2 ay sıkı bi arşiv yapmam şart,şuan baya bi var ama güncellemek lazım takdiriniz üzre :)
İddaa da ediyorum,Türkiye'de şahsi olarak en sağlam ilk 5 'Emaillist Arşivine Sahip İnsanı' arasındayımdır :) Neden 1. olmayayım :P
Neyse,herkese teşekkür ederim :) -
C_e_Z_a bunu yazdı:
program benim bildiklerim arasında en iyisi, Super Email Extractor ve Cool Spider vardı onlarda iyi bu güne kadar getirdiler sağolsunlar-ama bu programın yeri farklı :) alcakdım en sonunda tak dedi yani,ama çözdüm çok şükür :)
-----------------------------hocam yapma bu mudur yani? çözdüm çok şükür diyon ama paylaşmıyorsun,nasıl çözdüğünü merak ediyoruz ve biz de yararlanmak istiyoruz.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------hocam yapma bu mudur yani? çözdüm çok şükür diyon ama paylaşmıyorsun,nasıl çözdüğünü merak ediyoruz ve biz de yararlanmak istiyoruz.
-----------------------------aynen aynen :D
blog reklamımızı yaparız fena olmaz yani :DDD:D
-
C_E_Z_A benden sonraki 5.kişisin
-
Deneme sürümünü kurdum.
tahribat.com yazdım sadece destek@tahribat.comu buldu bu yanlızmı yanı :))
-
pessimistin verdigi şıkır şıkır çalışıyor
-
C_e_Z_a kardeş yardım isterken takır takır cevap yazıyodun, şimdi çözümü buldun, ortadan kayboldun :))))))
-
vala beyler doğru diyosunuz öküzlük etmişim :)
pessimitsin verdiği çalışıyor aynen dediği gibi bi arkadaşın. :)
bu arada andy cim senin eline su dökemem amk :D warezin kralısın la :D
İndirin :
http://rapidshare.com/files/200784235/Atomic_Email_Hunter_3_1_.50.rar.html
şifre sormaz,sorarsada : smartwarez.org yazın geçin :)
kolay gelsin ...