folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Atomic Email Hunter Veya 50 Dolar Paypal (İhtiyaç)

Atomic Email Hunter Veya 50 Dolar Paypal (İhtiyaç)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    emailler karşımda duruyor buldugu emaillere nasıl mail yollayabiliriz???

hocam ben de crackli versiyonunu aramıştım ama bulamdım belki inanmayacaksın ama karşıma çıkan binlerce mail adresini tek tek kopyala yapıştır yapıp sakladım :))

tam bir psikopatlık ama napıyım çok lazımdı :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    aynı işlevi yapan programı yazsam satma şansım olurmuydu acaba, çokta kasmaz hani, 1-2 haftada biter gibi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    yorumları yeni okudum :) beyler ilginiz için sağolun,sorunu çözdüm :)

program benim bildiklerim arasında en iyisi, Super Email Extractor ve Cool Spider vardı onlarda iyi bu güne kadar getirdiler sağolsunlar-ama bu programın yeri farklı :) alcakdım en sonunda tak dedi yani,ama çözdüm çok şükür :)

Bu program gibi hatta daha iyi performansı verecek program yazan arkadaşımız olursa ve satmayı düşünürse,ona emeğinin karşılığını vermeye çalışırım :)

Önümüzdeki 2 ay sıkı bi arşiv yapmam şart,şuan baya bi var ama güncellemek lazım takdiriniz üzre :)

İddaa da ediyorum,Türkiye'de şahsi olarak en sağlam ilk 5 'Emaillist Arşivine Sahip İnsanı' arasındayımdır :) Neden 1. olmayayım :P

Neyse,herkese teşekkür ederim :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:

program benim bildiklerim arasında en iyisi, Super Email Extractor ve Cool Spider vardı onlarda iyi bu güne kadar getirdiler sağolsunlar-ama bu programın yeri farklı :) alcakdım en sonunda tak dedi yani,ama çözdüm çok şükür :)

hocam yapma bu mudur yani? çözdüm çok şükür diyon ama paylaşmıyorsun,nasıl çözdüğünü merak ediyoruz ve biz de yararlanmak istiyoruz.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

stillalive bunu yazdı:

C_e_Z_a bunu yazdı:

hocam yapma bu mudur yani? çözdüm çok şükür diyon ama paylaşmıyorsun,nasıl çözdüğünü merak ediyoruz ve biz de yararlanmak istiyoruz.

aynen aynen :D

blog reklamımızı yaparız fena olmaz yani :DDD:D

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    C_E_Z_A benden sonraki 5.kişisin

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Deneme sürümünü kurdum.

tahribat.com yazdım sadece destek@tahribat.comu  buldu  bu  yanlızmı  yanı :))

Yakında Güncelenecektır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    pessimistin verdigi şıkır şıkır çalışıyor

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a kardeş yardım isterken takır takır cevap yazıyodun, şimdi çözümü buldun, ortadan kayboldun :))))))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    vala beyler doğru diyosunuz öküzlük etmişim :)

pessimitsin verdiği çalışıyor aynen dediği gibi bi arkadaşın. :)

bu arada andy cim senin eline su dökemem amk :D warezin kralısın la :D

İndirin :
    http://rapidshare.com/files/200784235/Atomic_Email_Hunter_3_1_.50.rar.html

şifre sormaz,sorarsada : smartwarez.org yazın geçin :)

kolay gelsin ...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
Toplam Hit: 7543 Toplam Mesaj: 32