Autodesk Autocad (2011) English X32/X64
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
X32 x86 olmasın
-----------------------------hayır hocam x86 : 32 bit x64 : 64 bit .
-
teşekkürler, şöyle sorayım bide torrenti var mı ?
-
hackworm bunu yazdı:
X32 x86 olmasın
-----------------------------aynnen öyle
-
XpertVision bunu yazdı:
bişey sorcam haytında ne programa ne de bir photoshop dan anlamayan bir insan bu autocad i çözebilrmi yoksa ondan önce öğrenilmesi gereken birşey varmı nedense şu autocad i öğrenmek geliyor içimden :)
ayrıca son sürümleri yüksek özellik istiyor biraz daha alt sürümlerden birini tercih etmk zorundayım sizce kaça kadar inmeliyim hani 2006 dan aşağısına inme vs. bir öneriniz varmı ?
saygılar.
-----------------------------dogru hatırlıyorsam autocad 2007 surumuyle 3 boyutlu cizime geçiş yaptı.bence asıl kararını buna göre ver
-
XpertVision bunu yazdı:
bişey sorcam haytında ne programa ne de bir photoshop dan anlamayan bir insan bu autocad i çözebilrmi yoksa ondan önce öğrenilmesi gereken birşey varmı nedense şu autocad i öğrenmek geliyor içimden :)
ayrıca son sürümleri yüksek özellik istiyor biraz daha alt sürümlerden birini tercih etmk zorundayım sizce kaça kadar inmeliyim hani 2006 dan aşağısına inme vs. bir öneriniz varmı ?
saygılar.
-----------------------------2007 ile başla ardından 2008 ile devam et sonra 2011 kullablirsin rahat edersin
-
ben torrent bulup indirdim ama product serial number dediği xxx-xxxxxxxx formatında ki key tutmuyor, var mı elinde olan ?
-
hezarfen bunu yazdı:
ben torrent bulup indirdim ama product serial number dediği xxx-xxxxxxxx formatında ki key tutmuyor, var mı elinde olan ?
-----------------------------pm attım key... ve kuruluma dair txt dosyası var
-
Autocad bence kolay bir program fazla karmaşık bir yapısı yok aşırı ayrıntısına girmeyeceksen tabi bu yüzden ön hazırlık olarak bişey yapmana gerek yok. Autocad i hangi amaç için kullanacağına bağlı bişey bu sadece 2 boyutlu sıradan çizimler yapacaksan istersen 2002 kullan hiç farketmez.Ama 3 boyutlu falan çizeceksen yeni versiyonları öneririm daha kullanışlı çünkü.
XpertVision bunu yazdı:
saygılar.
----------------------------- -
Bu program usb dıngıl ister. Yaniliyir muyum?
-
biri hf pre verirmi :) teknik resim alt yapınız olursa autocad kolay gelir ;) hf pre isterük