Avea Her Yöne Sınırsız 66 Lira Kullanan Var Mı?
-
Evet var..
66 lira beklerken son ödeme tarihi dün olan 478,80 lira faturaya baka kaldım...
Aranızda kullanan yada tanıdıgı kullanan faturada 66 lira gören var mı? -
Tarife şartlarına küçüçüçüçüçük yazılarla yazıyolarya bazen belki o şartlardan birini ihlal etmişşsssindir :)
Geç(iril)miş olsun kardeşim :)
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
Evet var..
66 lira beklerken son ödeme tarihi dün olan 478,80 lira faturaya baka kaldım...
Aranızda kullanan yada tanıdıgı kullanan faturada 66 lira gören var mı?
ofaturabana gelse 478 gün ağlarım yaa
-
ara söv düzeltiyorlar. babam turkcell kullanıyor bundan hbrsiz bi tarifeye sokmuşlar fatura 50-60 gelmesi gerekirken 100 küsür geldi bi sövdü öyle bi tarife yaptılarki her ay 30-40 gelmeye başladı:D sonra o 80 olan tarifeye geçti sonradan
-
500 ve 4441500 nuralarına bakan operatörde yok sürekli telesekreter konuşup duruyor
-
Müşteri hizmetleriyle görüşmeni öneriyorum.Kesin sonucu ordan elde edebilirsin.Belkide bir yamukluk vardır trcellde bi tanıdığımın tarife olayında yamukluk olmuştu fakat sonraki faturalardan mahsup etmişlerdi.yani sen bu faturayı her halükarda ödüyorsun eğer ki bi yamukluk var ise ödediğin parayı dier aylarda sana gelen faturalardan düşüyorlar..
bide şöle şartlar var acaba bunları mı yaptın veya yaptığını sandılar bilmiyorum.- Tarifeye kaydedilen hatların, FCT ya da benzer cihazlarla veya ticari amaçla yahut kötü niyetli olarak ya da haberleşme maksadı dışında kullanılması halinde, hattın sahibi olan aboneye SMS veya arama yoluyla bilgi verilerek, bu bildirimin ardından ilgili hat Avea tarafından görüşmeye kapatılabilir, tarifesi değiştirilebilir veya abonelik sözleşmesi feshedilebilir.
- AVEA'nın yukarıda belirtilen yaptırımlarından ayrı olmak üzere; 1 Nisan 2009 öncesinde bu tarifeye geçmiş abonelerin bu tarifeye bağlı hatlarını FCT ya da benzer cihazlarla kullandıklarının tespiti halinde, abone hat başına 300 TL ücret ödemeyi ve AVEA'nın hattı "HerYöne500" tarifesine taşıyabileceğini kabul eder. Bu tarifeye 1 Nisan 2009 tarihinde ve sonrasında kaydolan hatların, FCT ya da benzer cihazlarla kullanılması halinde, ilgili hatta ait faturaya 1500 TL tutarında cezai bedel yansıtılacaktır.
- Tarifeye kaydedilen hatların, FCT ya da benzer cihazlarla veya ticari amaçla yahut kötü niyetli olarak ya da haberleşme maksadı dışında kullanılması halinde, hattın sahibi olan aboneye SMS veya arama yoluyla bilgi verilerek, bu bildirimin ardından ilgili hat Avea tarafından görüşmeye kapatılabilir, tarifesi değiştirilebilir veya abonelik sözleşmesi feshedilebilir.
-
okudum oraları sitede telefonda reklamlar da 66 diyorlar başka bişeydemiyorlar 1 nisandan sonra abone 1500 lira ödemekle yükümlü tutuluyor yanlışlık burdan degilde tarife karışıklıgı olabilir bunun sonucu kullanım ücreti 478 lira oldu ExcaliburTBT dedigin gibi her halükarda tahsil ediceklerdir.
kullanan hiç mi yok lee
-
Cia bunu yazdı:
Evet var..
-----------------------------:))))
geçmiş olsun hacım umarım düzeltilecek bişeydir.
-
la millet taziyeleri sona saklayın yapılacaklar daha bitmedi (:
-
Eğer onlarda bi yanlışlık varsa düzeltirler zaten bütün ekstreni cıkarırlar bakarlar ne olmuş diye.
Benim tarife dısı 100 kntrum gitmişti açtım müşteri hizmetlerine anlattım olayı geri göndermişlerdi kntürleri..
Yırtma olasılıgın var yanı :) %o 1 olsada
-
hocam kaç saat konuştun bu telefonla sen..
babamdada var da o faturanın bi' yerinde felan "ayda 18 saat ten fazla konuşulursa 66 "daha eklenir" yazıyordu. sınırsız değil yani
gerçi her 18 saatte 66 eklense bile 480 kaat fatura için 18*8 saat konuşman gerekir.. ki günde 6 saat konuştuysan eeğer bu telefonla gayet normal olur o zaman da =)faturada okuduğum uyarya göre konştum yanlış bilgi verdiysek affola.