Aveadan Nefret Ediyom Yalvarrım Bakın Ya
-
bazen teli değiştirince mesaj merkezi numarası değişiyor. bence mesaj merkezi numaranı bir kontrol ediver. telefonun markası ne peki?
-
netkomik bunu yazdı:
-----------------------------
bazen teli değiştirince mesaj merkezi numarası değişiyor. bence mesaj merkezi numaranı bir kontrol ediver. telefonun markası ne peki?
hacı ilgine tşklerkonuyu dün gece açtım dün gece lazımdı aslında
bu sabah terk edildim yaşamktan nefret ediyom şu anda
yaşayabildiğim tek yer 127.0.0.1
KOCAMAN LANET
-
:DDD Sadece gülüyorum...
Şutlanmış bi emrah..muhaha
Açıp da götüme gülecek halim yok ya :DDDD
Alemsiniz lan..:DDD
-
valla ortak biz öğrenci adamız değilmi "genel olarak" ee ozaman en hesaplı hal bütün oparetörlerin öğrenci hatları değilmi...
şimdi kıza gelince ben dedim öğrenciyim her gece kontöre yatıracak param yok. Alırım bir "vodafone- uzun lafın tarifesi" konuşuruz her gece 1 saat. Şebeke düşerse kusura bakma arayamam benim gücüm bu... Mesaja gelice mesajlarına cevap vermezsem ardında birde "neden cevap vermiyorsun. bir hata yaptıysam özür dilerim aşkım " mesajı atıyor... kız böle değilse sikleme... çok kız tandım ama bölesi makbul hoca... yoksa emrah gibi heeeep ağlarsın bırak o ağlasın..
propleme gelirsek kızın seni filtre listesine eklemesinde olma ihtimeli yüksek yapar bazan kız o ayrılmak için bahane uyduruyor
-
hoca herkeze gidio da kıza gitmiosa s.kiklik kızdadır zaten :) iiki ayrılmışın koy mına gitsin sana kızmı yok..
-
dün gce bnde cıldırdım hiç bi msj gtmiodu daa dorusu bnm attıım msjlar gidiodu kza ama bana rapr gelmio ve onun bna attııı msjlar gelmiodu snuc ; aradm dedm böle böle (: sbhta 20msj ve 20 rapr geldi amk (:
-
BozcaN bunu yazdı:
dün gce bnde cıldırdım hiç bi msj gtmiodu daa dorusu bnm attıım msjlar gidiodu kza ama bana rapr gelmio ve onun bna attııı msjlar gelmiodu snuc ; aradm dedm böle böle (: sbhta 20msj ve 20 rapr geldi amk (:
ibnelere bak hem hizmeti adam gibi vermiyorlar hemde flood yapıyorlar :D:D -
yalvardın die baktım sonuç ? :D derdini yazsan daha iyi olurdu yalvarmakla felan bilmiom :D
-
"bilmiom" sadece sormuş kardeş yalvarıyo işte hayatında hiç heygir görmemiş napsın aq :D:D
-
TheLordMax şçle dedi :
"bilmiom" sadece sormuş kardeş yalvarıyo işte hayatında hiç heygir görmemiş napsın aq :D:D
haklısn abi :D +986465467865464612318234657836099