Ayda 23 Bin Sterlin Kazanan Doktor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Hacılar şimdi duydum.ortalama bir aile hekimi doktor ayda 23.bin sterlin civarı para kazanıyor.nasıl bir adalet ki bu hacılar ? :S adam 2 ayda bir türkiyeden dükkan açar bilmem ne yapar.2 yıl bişi yemese milyarderler listesine girer.nasıl bir düzen bu ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

abdede limanlarda çalışan vinç opreratörleri yıllık 200 000$ para kazanıyomuş...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hacı sorma yaa içim gitti.farka bak..aklıma suda geldi..ingilterede barda calısan adam emekli olunca belki tr deki bir doktordan daha fazla para alacak.yaptıgı işe gelince biri barda bira dağıtıor biri hayat kurtarıo

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

lan türkiyede sanki doktorlar az mı kazanıyor?

ilaç firmalarınının promosyonları + özel muayenehane + devlet hastahanesi

bir göz muayenesine gidiyosun 100 lira domalıyosun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Bu yaştan sonra tıp okutmayın adama!

vatandaşa kafam girsin!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

telekom bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu yaştan sonra tıp okutmayın adama!

aynı şeyi düşündük ,))

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Tamamda bir doktor okadar para kazanmak icin once 35 yasina kadar okuyor. Ondan sonra okumasida devam ediyor devamli kendini gelistirmesi gerekiyor. 

Annemiz babamiz biz cocukken bosuna oku adam ol demiyorlarmis. :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Ülkeler arası farkları da gözetmek lazım. Sana çok bi para gibi gelen sterlin orada o çapta bir para değildir. 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nos18
    nos18's avatar
    Erkek
    bu doktorların aldıgı para niye bu kdar batar millete anlamıyom (aldıgıda para olsa)

Parayla saadet olur, ayse olur, fatma olur...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Pilotlar ayda 10 milyar gemi kaptanları 15 milyara kadar alabiliyor. Türkiyede 

"bea"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

Pilotlar ayda 10 milyar gemi kaptanları 15 milyara kadar alabiliyor. Türkiyede 

isini saglam yapan doktorlarda ayda 15-20bin aliorlar. ha birde operator olanlari var birde onlarin ozel cagirilanlari var onlar tek ameliyata 50-100 bin aliorlar. tek ameliyat. ve bir grup daha varki pzt istanbul carsamba trabzon cuma izmir cumartesi antalya gibi ucakla gezerek her durakta ameliyat yaparak sadece ogun icin 40-50 bin aliorlar. ve hafta da 4 gun 4 farkli yerdeler haftalik geliri sonra ayligi dusun. tr dede az kazanmior adamlar.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
Toplam Hit: 3536 Toplam Mesaj: 12