Aylık 33100 Arama Hacimli Anahtar Kelime
-
Selam beyler google anahtar kelime aracını kurcalıyorum aylık arama hacmi 33,100 olan bir kelime var aslında iki kelime abc def gibi ve bu iki kelimenin domaini boşta. Yemekle ilgili iki kelime ben bu domaini alsam wordpressimi kursam üç beş seoya kassam, google adsense de iyi bir kar elde edebilir miyim acaba? Yoksa boşuna mı kürek çekerim?
-
hangileri ?
-
bugrahant bunu yazdı:
-----------------------------
hangileri ?
-----------------------------ne hangileri?
-
nie söylesin hangileri olduğunu :D 33.100 tane içinden bulmuş adam 2 tane :D sana söylesin sen mi aç siteyi :D
-
Sezpanhe bunu yazdı:
nie söylesin hangileri olduğunu :D 33.100 tane içinden bulmuş adam 2 tane :D sana söylesin sen mi aç siteyi :D
-----------------------------:) Yani ama ben zannetmem ya yani inşallah gelip de o iki kelimeyi sormamıştır ya da geceye mi vermek lazım :D Bu arada 33.100 sadece bir ayda bu iki kelimeyia arayan kişi sayısı bir de xyz (abc def) (abc def) tarifi şeklinde toplamda bi 30 bin arama hacmi daha var bak bunu irdeleyince niye soruyorum ki direk alayım fikri geldi aklıma :) ama yine de ne yaparım yapamaz mıyım öğrenmek istedim.
-
işe yarayan bişeyse al tabi kaçırma
-
hocam bence o kelimeler internetin çalışıp çalışmadığını anlamak için yazılan kelimeler olduğundan kimse onu arattıktan sonra ilk siteye giripte hitine katkıda bulunmaz.Ben bile çoğu zaman yapiyorum bunu çünkü bazen internet yokkende sadece google sayfası açılabiliyor tmp dosyalarından ve ç.dışı kullan bi şekilde işaretlenmiş olduğundan kontrol etmek yerine dfgh yazıp tıklıyorum yani bence elinde patlar ama bu benim görüşüm tabi..
-
ya dur ortalık karıştı :D şunu açıkla aranan kelime abc def mi ? yoksa atıyorum Tahribat kelimesidir sen o kelimeyi vermemek için örnek olarak abc mi yazdın ?
-
Direk kelimenin kendileri için yöneltilmiş soruydu. Devletimiz bile şeffaf, biz neden olmayalım. Paylaşalım
-
hayır. boşuna kürek çekersin.
-
Sezpanhe bunu yazdı:
ya dur ortalık karıştı :D şunu açıkla aranan kelime abc def mi ? yoksa atıyorum Tahribat kelimesidir sen o kelimeyi vermemek için örnek olarak abc mi yazdın ?
-----------------------------yok canım niye öyle saçma bir iş yapayım bu bir yemek adı ve abc def tarifi , abc def ıvır zıvırı şeklinde yan aramaları da çok :) Vermemek için örnek olarak abc yazdım :)