folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Aynı Ağdaki Bilgisayarlara Farklı Ip Atama

Aynı Ağdaki Bilgisayarlara Farklı Ip Atama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Beyler kısaca arkadaşla yan yana oyun atmak istiyoruz. Mesela arkadaş wepla'da oyun kurduğunda, ben oyuna giremiyorum. Başkaları girebiliyor yani port sorunu değil. Diğer bazı oyunlarda da bu mevcut. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Bir şekilde ağdaki iki pc'nin farklı wan ip'leri almasını sağlayabilir miyiz? (Tek modem, tek bağlantı olduğu için mümkün değil tabi).

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

vpn kullanarak (hotspot / spotflux / securitykiss / vpnbook)

proxifier + proxy kullanarak

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Dediklerinin bir işe yarayacağını sanmıyorum hocam. Kaldı ki çoğu oyunda proxy desteği yok.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

ISP'den /30 IP bloğu iste.(aylık 8 lira olması lazım) Modemde dhcp'yi kapatıp elle girersiniz. Bu sayede her iki bilgisayar farklı IP'ler ile çıkabilir.

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Beyler kısaca arkadaşla yan yana oyun atmak istiyoruz. Mesela arkadaş wepla'da oyun kurduğunda, ben oyuna giremiyorum. Başkaları girebiliyor yani port sorunu değil. Diğer bazı oyunlarda da bu mevcut. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Bir şekilde ağdaki iki pc'nin farklı wan ip'leri almasını sağlayabilir miyiz? (Tek modem, tek bağlantı olduğu için mümkün değil tabi).

bazı modemlerde user isolate özelliği var.

tek modemden iki farklı ssid açıp ikisinden de bağlanaibliyorsunuz.

amaa iki ssd aynı ip yimi alıyor bilmiyorum.

test etmek lazım. (kablosuz bağlantı ile test etmek şart )

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    KrypT bunu yazdı

Dediklerinin bir işe yarayacağını sanmıyorum hocam. Kaldı ki çoğu oyunda proxy desteği yok.

proxifier denen program o iş için var zaten, proxy özelliği olmayan programları

istediğin proxy ile açmak için. programı açıp kural belirliyorsun, şu exe şu proxy ile falan.

# Proxifier is a program that allows network applications that do not support working through proxy servers to operate through an HTTP(S) or # # SOCKS proxy or a chain of proxy servers.

# With Proxifier you can easily tunnel all TCP connections on the system or the selected ones only

http://kickass.to/initex-software-proxifier-v3-21-standard-edition-with-key-tordigger-t6842089.html 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

proxifier denen program o iş için var zaten, proxy özelliği olmayan programları

istediğin proxy ile açmak için. programı açıp kural belirliyorsun, şu exe şu proxy ile falan.

# Proxifier is a program that allows network applications that do not support working through proxy servers to operate through an HTTP(S) or # # SOCKS proxy or a chain of proxy servers.

# With Proxifier you can easily tunnel all TCP connections on the system or the selected ones only

http://kickass.to/initex-software-proxifier-v3-21-standard-edition-with-key-tordigger-t6842089.html 

hocam bu da işe yaramaz sonuçta yine proxy kullanıyor yani ve eminim o oyun da bütün proxyleri gün ve gün takip edip banlıyordur. Arkadaşa ip bloğu almak gerekiyor daha sonradan istediği bilgisayara istediği kadar ip verebilir

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

reverse proxy ozelligi olan bir rat i birkac kisiye enfekte et, daha sonra proxifier ile kullan.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Aynı durumumdakilere söylüyorum; problemi Warcraft III için Ghost One adlı programla çözdüm. Çok da memnunum.

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

olaya yabancıyım ama demek istediğim şey kapalı sistem pw knight server gbi bişi mi yapcan hocam ? çizik..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Abi eğer modemin özelliği yoksa, aynı modeme bağlı iki pc'den oluşan landa, pc'lerin birisiyle Battle.net üzerinden bir oyun kurduğunda, ağdaki diğer pc bu oyuna giremiyor.

while (1<2)
Toplam Hit: 3460 Toplam Mesaj: 14