Ayrılık!
-
Alevi'ye kız yok, Sunni'ye haram.Mezhepler,Bayraklar,Herkes insan !
-
kız alevi gercekten muslumansa bır problem yok ama aleviliği saptıranlar
yok namaz farz degıl oruc farz degıl boy abdesti şart degıl boy abdestı almıyorum ben dıyorsa zaten müslüman olmuyor.
bu aile olaylarını anlamıyorum sankı aynı meshepte olunca aynı dınde olunca hersey cok guzel olacak dın kısı ıle tanrısı arasında olur.
kız ve erkegın aılelerı sevısmeyecek nıye bu kadar onemlı anlamam bunlar gerı kalmıslıktan kaynaklanıyor baska bırseyden degıl
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------
yok namaz farz degıl oruc farz degıl boy abdesti şart degıl boy abdestı almıyorum ben dıyorsa zaten müslüman olmuyor.
bu aile olaylarını anlamıyorum sankı aynı meshepte olunca aynı dınde olunca hersey cok guzel olacak dın kısı ıle tanrısı olur.
kız ve erkegın aılelerı sevısmeyecek nıye bu kadar onemlı anlamam bunlar gerı kalmıslıktan kaynaklanıyor baska bırseyden degıl
-----------------------------yok hocam tam tersine biliyo herşeyi nerden geldiğini.bilmiyorum ama ya babasına gerçekten bağlı ve karşısına alsın istemiyorum.o yüzden ayrılmayı seçtim.konuşsam babasyla bi son kez şansımı denesem mi?
-
Yaşın 20 mi profilde yazdığı gibi
-
Opter bunu yazdı:
Yaşın 20 mi profilde yazdığı gibi
-----------------------------yok hocam 22.
-
Durum karışık ama sürekli aileler arası çatışma olur. Yok umrumda değil ben onu seviyorum ve evlendiğimde yoluma bakarım desen bile kız çok bağlı babasına diyorsun. Sen vazgeç bu aşktan
-
Opter bunu yazdı:
Durum karışık ama sürekli aileler arası çatışma olur. Yok umrumda değil ben onu seviyorum ve evlendiğimde yoluma bakarım desen bile kız çok bağlı babasına diyorsun. Sen vazgeç bu aşktan
-----------------------------işte sorunu çıkmaza getiren konumo hocam babasına çok bağlı.o yüzden karşısına almasını istemiyorum.çünkü en küçük bi kavgada önüme getirir pişman olduğunu söylerse o zaman ben biterim.
-
peace bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
-----------------------------işte sorunu çıkmaza getiren konumo hocam babasına çok bağlı.o yüzden karşısına almasını istemiyorum.çünkü en küçük bi kavgada önüme getirir pişman olduğunu söylerse o zaman ben biterim.
-----------------------------Aklına gelen başına gelecek hemde %489237857260823982. O kadar seviyorsan kızı bırak zaten ikinizde üzülürsünüz sonra o daha kötü
-
Opter bunu yazdı:
peace bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
-----------------------------Aklına gelen başına gelecek hemde %489237857260823982. O kadar seviyorsan kızı bırak zaten ikinizde üzülürsünüz sonra o daha kötü
-----------------------------haklısın hocam.yapılacak en iyi şey bu gibi gözüküyor şuanda.ama bi yandan sevdiğimden de vazgeçmek istemiyorum.ama o arada yara alıcak diye korkyorum.sürekli böyle ikilimde kalıyorum ya :S
-
peace bunu yazdı:
hipokondriyak bunu yazdı:
bu aile olaylarını anlamıyorum sankı aynı meshepte olunca aynı dınde olunca hersey cok guzel olacak dın kısı ıle tanrısı olur.
-----------------------------yok hocam tam tersine biliyo herşeyi nerden geldiğini.bilmiyorum ama ya babasına gerçekten bağlı ve karşısına alsın istemiyorum.o yüzden ayrılmayı seçtim.konuşsam babasyla bi son kez şansımı denesem mi?
-----------------------------Konuşsan bir sey olmaz dayananagın varsa kacır kızı yada ayrılma madem ciddisin ne diye mal gibi bu konuda fedakarlık yapıyoprsun aıle ıle arası bozulmasın dıye kızdan vazgeçiyorsun.Belki kız senin bu konulardaki dusuncenı ve ne yapacagını ogrenmek ıstıyor .Şimdi yok benım kız arkadasım darklı filan deme bence kadınlar neredeyse aynı şekilde düşünürler çok farklılıkları olmaz