Ayrılık!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Alevi'ye kız yok, Sunni'ye haram.Mezhepler,Bayraklar,Herkes insan !

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

kız alevi gercekten muslumansa bır problem yok ama aleviliği saptıranlar

yok namaz farz degıl oruc farz degıl boy abdesti şart degıl boy abdestı almıyorum ben dıyorsa zaten müslüman olmuyor.

bu aile olaylarını anlamıyorum sankı aynı meshepte olunca aynı dınde olunca hersey cok guzel olacak dın kısı ıle tanrısı arasında olur.

kız ve erkegın aılelerı sevısmeyecek nıye bu kadar onemlı anlamam bunlar gerı kalmıslıktan kaynaklanıyor baska bırseyden degıl

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:
    -----------------------------

yok namaz farz degıl oruc farz degıl boy abdesti şart degıl boy abdestı almıyorum ben dıyorsa zaten müslüman olmuyor.

bu aile olaylarını anlamıyorum sankı aynı meshepte olunca aynı dınde olunca hersey cok guzel olacak dın kısı ıle tanrısı olur.

kız ve erkegın aılelerı sevısmeyecek nıye bu kadar onemlı anlamam bunlar gerı kalmıslıktan kaynaklanıyor baska bırseyden degıl

yok hocam tam tersine biliyo herşeyi nerden geldiğini.bilmiyorum ama ya babasına gerçekten bağlı ve karşısına alsın istemiyorum.o yüzden ayrılmayı seçtim.konuşsam babasyla bi son kez şansımı denesem mi?

Hi!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Yaşın 20 mi profilde yazdığı gibi

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

Opter bunu yazdı:

Yaşın 20 mi profilde yazdığı gibi

yok hocam 22.

Hi!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Durum karışık ama sürekli aileler arası çatışma olur. Yok umrumda değil ben onu seviyorum ve evlendiğimde yoluma bakarım desen bile kız çok bağlı babasına diyorsun. Sen vazgeç bu aşktan

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

Opter bunu yazdı:

Durum karışık ama sürekli aileler arası çatışma olur. Yok umrumda değil ben onu seviyorum ve evlendiğimde yoluma bakarım desen bile kız çok bağlı babasına diyorsun. Sen vazgeç bu aşktan

işte sorunu çıkmaza getiren konumo hocam babasına çok bağlı.o yüzden karşısına almasını istemiyorum.çünkü en küçük bi kavgada önüme getirir pişman olduğunu söylerse o zaman ben biterim.

Hi!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

peace bunu yazdı:

Opter bunu yazdı:

işte sorunu çıkmaza getiren konumo hocam babasına çok bağlı.o yüzden karşısına almasını istemiyorum.çünkü en küçük bi kavgada önüme getirir pişman olduğunu söylerse o zaman ben biterim.

Aklına gelen başına gelecek hemde %489237857260823982. O kadar seviyorsan kızı bırak zaten ikinizde üzülürsünüz sonra o daha kötü

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

Opter bunu yazdı:

peace bunu yazdı:

Opter bunu yazdı:

Aklına gelen başına gelecek hemde %489237857260823982. O kadar seviyorsan kızı bırak zaten ikinizde üzülürsünüz sonra o daha kötü

haklısın hocam.yapılacak en iyi şey bu gibi gözüküyor şuanda.ama bi yandan sevdiğimden de vazgeçmek istemiyorum.ama o arada yara alıcak diye korkyorum.sürekli böyle ikilimde kalıyorum ya :S

Hi!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

peace bunu yazdı:

hipokondriyak bunu yazdı:

bu aile olaylarını anlamıyorum sankı aynı meshepte olunca aynı dınde olunca hersey cok guzel olacak dın kısı ıle tanrısı olur.

yok hocam tam tersine biliyo herşeyi nerden geldiğini.bilmiyorum ama ya babasına gerçekten bağlı ve karşısına alsın istemiyorum.o yüzden ayrılmayı seçtim.konuşsam babasyla bi son kez şansımı denesem mi?

Konuşsan bir sey olmaz dayananagın varsa kacır kızı yada ayrılma madem ciddisin ne diye mal gibi bu konuda fedakarlık yapıyoprsun aıle ıle arası bozulmasın dıye kızdan vazgeçiyorsun.Belki kız senin bu konulardaki dusuncenı ve ne yapacagını ogrenmek ıstıyor .Şimdi  yok benım kız arkadasım darklı filan deme bence kadınlar neredeyse aynı şekilde düşünürler çok farklılıkları olmaz

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 2332 Toplam Mesaj: 22