Az Bir Miktarda Olsa Ekstra Gelir Saglayabileceginiz Bir Site.
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
vandeta bunu yazdı:
skyvalet bunu yazdı:
I will send you a TBT invite for $5
turkce yazim: tbt davetiyesi gondericem (by emings5) bu kim la :D edit:http://www.tahribat.com/Murit-emings5_4/'muş
-----------------------------haha hocam benim ya resimli anlatim yapmaya calisiomda :D:D bide su resimleri nasil koyucagimi bi bulabilsem imageshacke upload ettim
-----------------------------hacı multi-üyelik biliyon daaa
-----------------------------hocam seneler oldu ben hatirlamiorum bile o mailin sifresini falan
-
bunun içinde azcık yaratıcı olmak gerekir sanırım ??
-
carnager bunu yazdı:
bunun içinde azcık yaratıcı olmak gerekir sanırım ??
-----------------------------hocam azcik yaratici olmak artidir ama ben direk girdim baktim milletin verdigi ilanlara facebook ile alakali olanlar dikkatimi cekti dedim bende yaparim bunu zaten isin icindeyim. ayni ilani ben verdim 2-3 kisi geldi hepsinden olumlu feadback alinca gerisi akmaya basladi.
-
Haci cok guzel biseye benziyor, saolasin. Simdilik yer imlerine kaydettim lazim olabilir sonralari :)
-
LordVader bunu yazdı:
Haci cok guzel biseye benziyor, saolasin. Simdilik yer imlerine kaydettim lazim olabilir sonralari :)
-----------------------------rica ederim. umarim isine yarar :)
-
Hocam alin iste sagdaki suggested gig bolumunde adam ne istedigni yazmis:
mamma_mia wants:
Make me a cool italian restaurant Logo!! ( sekil bi italyan restauranti logosu yapin )yani su guzel forumumuzda kac tane yetenekli arkadasimiz vardir adamin istedigini 5 dakikada yapicak. gercekten guzel imkanlar var herkezin denemesini siddetle oneririm
-
aklımda dursun üye oldum ama :) sürekli takip edeyim ..
-
peki hocam önce 5 doları alıp sonramı yapıyoruz yoksa yaptıktan sonramı 5 doları alıyoruz
-
KingOfTheAngel bunu yazdı:
peki hocam önce 5 doları alıp sonramı yapıyoruz yoksa yaptıktan sonramı 5 doları alıyoruz
-----------------------------Valla burnuma kötü kokular geldi :D türk ip lerini banlatmayın ekmek kapımız olacak belki :D
-
KingOfTheAngel bunu yazdı:
-----------------------------hocam cok guzel bi konuya deginmissin. adamlarin cozumude bir o kadar guzel.
adam sen yapmadan once parayi oduo ama sen parayi almiosun fiverr aliyor. sen bitiriosun siparisi veriyorsun adama. adamda bakio onaylio parani aliosun.
he onaylamazsa nolcak dersin hocam onaylamama gibi bi durum olcani sanmiyorum basima hic gelmedi ama dusunup mail atmisttim zamaninda.. fiverr a bildiriyosun fiverr parani oduyor. ama dedigim gibi bole bisi soz konusu bile olmaz 5 dolar icin ugrasmio adam, beyenmediyse negative feadback verio ki bu onaylamamasindan daha kotu senin icin.