Aziz Nesin"Den İslam Alemine Eleştiri
-
Fistandantilus bunu yazdı:
-----------------------------cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
lan sıçan seni yakaladığım yerde dövecem.. Allah'ın varlığını sen de biliosun senin amacın ne söliim mi sen özentisin, kendini akıllı sanan maymundan gelme ateistlere özeniyosun, yeni moda oldu bu da. rock ın anlamını bilmeyip de sırf özentiliğinden rocker gibi gezinen mallar var ya sen de onların maymunsu versiyonusun! mallık yapma adam gibi dur
kişisel hakaret yapmayalım.ateistlere laf atıp duruyorsunuz, anlamaya bile çalışmadan. madem maymundan gelen ateistler çok salak açıklayın bakalım neden salaklarmış bir tartışalım. o zaman belli olur insanların zeka seviyeleri..
-----------------------------anlaşılmayan şöyle bir durum var ateism evrim teorisinden önce de vardı ki bu da her ateistin maymundan geldiğini kabul etmediği anlamına gelir. Bunu bana hakaret edenlerin cahilliğine veriyorum ateismi araştırsalardı eğer her kafaya aynı takkenin olmayacağını bilirlerdi.
hoş, ben evrim teorisini destekliyorum ve bu da beni popüler tanımla "maymundan gelme" yapıyor. fakat günümüzün bilim dünyasını incelediğiniz zaman bu (tırnak içinde söylüyorum teoridir ve çürütülme olanağı her zaman mevcuttur) "teori" ile beraber mendelin "kalıtım" kuramı ders kitaplarına kadar girdi ve bilim dünyası araştırmalarını bu yöntemlerle aydınlatma yolunu seçtiler. "Akıllı Tasarım" teorisi mizansenden öteye gidemedi.
diğer bir durum ise ateistlerin bütün problemlerin cevabını buldukları kanaatı. yaratıcıya inanmadığınızı söylediğinizde "O zaman evren nasıl varoldu?" , "Sen nasıl varoldun ?" , "Düşünsen Allah'ı bulurdun zaten..." , "Bak avucunda 81 (ilk duyduğumda 31 anlamıştım :D ) yazıyor." "Ölünce görücen ebeni..." gibi tepkilerle karşılaşmak artık normal hale geliyor. Bu şekilde davranmalarının sebebi ise dini artık bilimin henüz keşfedemediği yada keşfedemediğini zannettikleri yerlerden temellendirmeye çalışmaları. Elbette bu bütün müslümanları kapsamaz fakat genel tutum karşılaştığım gibi. Hayır, inanın benim burada cevaplayamayacağım sorular var.
Neyse diyeceğim şu sorulardan, sorgulamaktan korkmak bir inanç biçimi olmamalı.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------her kafaya aynı takkenin olmayacağını bilirlerdi.
-----------------------------ulaaaan her kafaya aynı takkenin olmayacağını bilirlerdi. diye ateisliğe diyon
islamiyete geliyo herkezi aynı görüyon dahaa ne diyim
zaten bikaç cvplardada ne olduğunu anladık
-
bide elaman herşeyi biş ya bağlıyo
bide cvp ver
-
peki sıçan senin hobinde ateistliği insanlara yay diye bir şey var mı var..
yoksa iki tane gothic kız bulup evet atmak felan mı istiyosun..
böyle rant sağlıyamassın sağlasan bile dostluğu anlıyamazsın.. -
yunusemre bunu yazdı:
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------her kafaya aynı takkenin olmayacağını bilirlerdi.
-----------------------------ulaaaan her kafaya aynı takkenin olmayacağını bilirlerdi. diye ateisliğe diyon
islamiyete geliyo herkezi aynı görüyon dahaa ne diyim
zaten bikaç cvplardada ne olduğunu anladık
-----------------------------sikten boktan bi öküz işte yazdıklarını hepimiz gördük tam dayaklık aslında amk takmayın sikinize ibneyi yaa :@
-
TorNaVida bunu yazdı:
vallahi linç edecekler bu adamı :) Gerçi ben müslümanım lise döneminde aşırı dinci gibiydim lise bitti simdi dini sadece vicdanımda yasıyorum hayatıma din değil mantıgım yön veriyo :) Bu gidişle üniversitede %80 ateist olurm simdiden herseyi sorguluyorum :) Aziz Nesinde paso konusuyo amk :P
Eğer kendini tanır, herşeyi okur, mantığını dinlersen olursun. Yani çok büyük insan olman lazım onun için ama zor. senin aşamalarından bende geçtim. kazanmak sana kalmış. korkma sadece hiçbirşeyden korkma. cehennemden korkmadan düşün sadece. -
bu konuda Antioksidanın cvpları yok nerde bu adam! forum için büyük bi eksiklik! :D ha bide tahir olsa tam olcak! barutla ateş gibi! zuhahaahaa!
-
darkblood bunu yazdı:
bu konuda Antioksidanın cvpları yok nerde bu adam! forum için büyük bi eksiklik! :D ha bide tahir olsa tam olcak! barutla ateş gibi! zuhahaahaa!
-----------------------------antioksidanı bilmemde tahirimiz :) süresiz banlı buyuk eksiklik harbiden :))
-
adamın söledikleri 400 yıl önce demiyorki.ibnisina için demiyorki?
fatih oğlunu avrupaya gönderdi demiyorki*günümüze bakın dior dünya islam ülkelerine.hangisinde bilim var dior?
ne gelişiyor ne bilim üretiliyor dior.Memleketim bilim üretenide dışarda yapıyor dior.ha şunuda ekliyim atıyorum bilkent üniversitesinde NANO teknolojiyle ilgili atılımlar yapılıyor(ha diğer yabancı siyonist takımın üniversiteler ile ama)orda okuyan çocukların kacı namaz niyazdadır tartışılır...
-
E adam haklı... Hele ilaç konusunda ÇOK ÇOK haklı :))