folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Babamı Hapise Nasıl Sokarım

Babamı Hapise Nasıl Sokarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

allaha havale et

bigün yanlışlarının bedelini nasıl olsa öder

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    arkadaş seni çok iyi anlıyorum, bu arada bilip bilmeden çocuun üstüne gitmeyin herkez sizin babanız gibi olmayabilir! hocam her gün yemeğine yarım çay kaşığı fare zehiri koy, fazla koyma ki hemen ölmesin, zamanla metobolizması bozulur, sora zehre gerek kalmaz sürekli acı çeker, hastane köşelerinde sürünür gider :| şimdi bana kızanlar olacak belki ama babnın nası biri olduunu tahmin edebiliom bi tane de bende var :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Sana tek sözüm eğer onla uzun uzun konuşmayı denemediyse "UltraSalak"sın demek,neden bana bunu dedin dersen sen hala bazı şeyleri anlamamışsın ve başka anlamamış birisine de aynı aklı vermeye çalışıyorsun o yüzden uzun uzzzzzzzzzzuuuuun ama eğer konuştuysanda önyargım ile ben ultra aptal'ım:)

Neyse yaptıktan sonra çok pişman olursun,benden uyarması;demedi deme:) 

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Erkek

Verdiginiz fikirlerin hepsi sacmalik.

Benim sulalemdeki her fert kalles. Sahsen belirli bir zamana kadar goz yumayacagim, Allah bilir ne yapacagimi. 

Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zoece
    zoece's avatar
    Erkek
    Hocam durum harbiden vahim galiba ! Bence hapse attırmak çözüm degil ki bu türkiye şartlarında en baba cezayı alsın taş çatlasa 5 sene .. Yine gelir yanına bu sefer daha beter olur ! .. Yani bu çözüm degil be kardeşim ! Madem bu kadar karalısın bu işte onu karşına alıp konusaşacak kadar da cesaretin olmalı.. Al adam gibi konuş derim !

Mehmet LALE
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByKuTsaL
    ByKuTsaL's avatar
    Erkek

valla bende babamdan bazen nefret edıyorum ama sonucta babam dıyorum ıstersem ıcerı atarım ama sonucta babamdır dıyorum  yakısmaz dıyorum bana ....

Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ofarslann
    ofarslann's avatar
    Erkek

Hiçbir baba ailesinin kendisinin çocuklarının kötülüğünü istemez...Her evde kavga olur küçük büyük tartışmalar yaşanır..ama tutupta bir evlat olarak babamı hapse attırmak gibi bir hainliği kendi açımdan hiçbir zaman düşünmedim düşünmemde...böyle bir hainlik yapmam..Her ne kadar kötü olursa olsun..Sonuçta o senin baban..

profilin 28 yaşında gösteriyor gerçekse ki yaşın  kardeşim sen kendi kendini geçindiremiyormusun..Bir hayat kuramıyormusun kendine..Kur hayatını al aileni al kardeşlerini yanına...babayı hapse atmakla böyle şeylerin çözülmesi olanaksız.zararı yine siz çekersiniz..ama olayın iç yapısını bizim bilmediğimiz içinde  herkez bir yorum yazar..bankadan yüklü miktarda para çeken diyeni dahi olur..ondan sonrada evede haciz gelir kalırsınız dışarda.:)herşeyi zamana bırak..ama şunuda unutma..

ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR.. 

""Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!"" M.Akif ERSOY
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    en iyi uzaklaşma ölümdür, öldürmeyi deniyebilirsin, gece dışarda yakalıyabilirsen, üstüne çıkaramıyacağı bir şeyilde bomba yerleştirip kaçabilirsin, karmaskesi yardımcı olur, eğer kimsede şüphelenmezseyırtarsın, gece o işi yapcağın sokakta kimsenin olmamasına dikkat et yanlız ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devilofhunter
    devilofhunter's avatar
    Erkek

kardeş kökten bir çözüm benim pederde biraz sertdir ama ben onu yola getirdim bana şunu yap dese ben karşi çıkar     

marketem şunu al dese giderim an kötüsünü alırım dım yani  anlıyacan  beni biryere gönderse pişman  olurdu   

sende  bu teknigi uygula inan  bundan sonra  sana  bir söz bile söyleyemez. Bizim pederikonun amk______  :D:D:D  adam evde suratıma bile bakmıyo......

AMK OKULAR AÇILDI_:S
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CchaatlakkK
    CchaatlakkK's avatar
    Dişi

yorumlara bakmadan direk sunu diorum degerli abicim madem baban seni ve anneni huzursuz edio ve madem yasinda basinin caresine bakabilcek kadar buyuk al anani yanina hem oku hem ona bak icin rahat olsun..

ne gerek var adama zarar vermeye ne kadar sevmesende sonucta baban ...

Ümit en son kötülüktür çünkü işkenceyi uzatır.. F.Nietzche
Toplam Hit: 19655 Toplam Mesaj: 77