Babamı Hapise Nasıl Sokarım
-
allaha havale et
bigün yanlışlarının bedelini nasıl olsa öder
-
arkadaş seni çok iyi anlıyorum, bu arada bilip bilmeden çocuun üstüne gitmeyin herkez sizin babanız gibi olmayabilir! hocam her gün yemeğine yarım çay kaşığı fare zehiri koy, fazla koyma ki hemen ölmesin, zamanla metobolizması bozulur, sora zehre gerek kalmaz sürekli acı çeker, hastane köşelerinde sürünür gider :| şimdi bana kızanlar olacak belki ama babnın nası biri olduunu tahmin edebiliom bi tane de bende var :|
-
Sana tek sözüm eğer onla uzun uzun konuşmayı denemediyse "UltraSalak"sın demek,neden bana bunu dedin dersen sen hala bazı şeyleri anlamamışsın ve başka anlamamış birisine de aynı aklı vermeye çalışıyorsun o yüzden uzun uzzzzzzzzzzuuuuun ama eğer konuştuysanda önyargım ile ben ultra aptal'ım:)
Neyse yaptıktan sonra çok pişman olursun,benden uyarması;demedi deme:)
-
Verdiginiz fikirlerin hepsi sacmalik.
Benim sulalemdeki her fert kalles. Sahsen belirli bir zamana kadar goz yumayacagim, Allah bilir ne yapacagimi.
-
Hocam durum harbiden vahim galiba ! Bence hapse attırmak çözüm degil ki bu türkiye şartlarında en baba cezayı alsın taş çatlasa 5 sene .. Yine gelir yanına bu sefer daha beter olur ! .. Yani bu çözüm degil be kardeşim ! Madem bu kadar karalısın bu işte onu karşına alıp konusaşacak kadar da cesaretin olmalı.. Al adam gibi konuş derim !
-
valla bende babamdan bazen nefret edıyorum ama sonucta babam dıyorum ıstersem ıcerı atarım ama sonucta babamdır dıyorum yakısmaz dıyorum bana ....
-
Hiçbir baba ailesinin kendisinin çocuklarının kötülüğünü istemez...Her evde kavga olur küçük büyük tartışmalar yaşanır..ama tutupta bir evlat olarak babamı hapse attırmak gibi bir hainliği kendi açımdan hiçbir zaman düşünmedim düşünmemde...böyle bir hainlik yapmam..Her ne kadar kötü olursa olsun..Sonuçta o senin baban..
profilin 28 yaşında gösteriyor gerçekse ki yaşın kardeşim sen kendi kendini geçindiremiyormusun..Bir hayat kuramıyormusun kendine..Kur hayatını al aileni al kardeşlerini yanına...babayı hapse atmakla böyle şeylerin çözülmesi olanaksız.zararı yine siz çekersiniz..ama olayın iç yapısını bizim bilmediğimiz içinde herkez bir yorum yazar..bankadan yüklü miktarda para çeken diyeni dahi olur..ondan sonrada evede haciz gelir kalırsınız dışarda.:)herşeyi zamana bırak..ama şunuda unutma..
ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR..
-
en iyi uzaklaşma ölümdür, öldürmeyi deniyebilirsin, gece dışarda yakalıyabilirsen, üstüne çıkaramıyacağı bir şeyilde bomba yerleştirip kaçabilirsin, karmaskesi yardımcı olur, eğer kimsede şüphelenmezseyırtarsın, gece o işi yapcağın sokakta kimsenin olmamasına dikkat et yanlız ;)
-
kardeş kökten bir çözüm benim pederde biraz sertdir ama ben onu yola getirdim bana şunu yap dese ben karşi çıkar
marketem şunu al dese giderim an kötüsünü alırım dım yani anlıyacan beni biryere gönderse pişman olurdu
sende bu teknigi uygula inan bundan sonra sana bir söz bile söyleyemez. Bizim pederikonun amk______ :D:D:D adam evde suratıma bile bakmıyo......
-
yorumlara bakmadan direk sunu diorum degerli abicim madem baban seni ve anneni huzursuz edio ve madem yasinda basinin caresine bakabilcek kadar buyuk al anani yanina hem oku hem ona bak icin rahat olsun..
ne gerek var adama zarar vermeye ne kadar sevmesende sonucta baban ...