BAD Sector Yoketme
-
ne diyim kuru iftira yok tabi böle yöntemler bu arada ben bu ipneye fan deiştirdedim ama neresi ısınıo ne bilim ya ekran kartı yada CPU doknamadığım için annayamadık:D bu kekoda annamaz zaten:D
-
bilim için feda ediyorum abii..:)) şaka ya bir 5-10 yıl sonra belki onada buzluğun yolu görünür :))
-
yok üstad ben fdiski sormadım :)
benim sormak istedigim hmmm nasıl anlatsam fiziksel disk üzerinde tam konumunu bildigimiz bir sektoru tablodan silebilir miyiz yani ona ne yazılmasını nede silinmesini istiyorum :)
yaaaa bu benim bir elektronik projem için lazımda robotu yaptım pic ilede programladım tek bu sorun kaldı :) -
ahhh aaahhh. hiç çalışmayan bi televizyona radyoya yada başka elektronik bi alete vurmadık ki. vede her ne hikmetse çalışırdı. bazen akıllı omakta yetmiyor..
-
PM attım ekle msn e bulalım bi care bende pic programlamayı merak ettim hep:P
-
Nickimyok ya şimdi DVD-RW sinir etti beni pencereden aşağı attım bahçededir şimdi sabaha kadar kedile falan gezer üzerinde birde sabah çiğ yağar hafif ıslanır...acaba kurtarma şansım yüzde kaç(pişman oldum attığıma da)..Asus Tiger kasayıda parçalamıştım zamanında o da çok koydu...evlat acısı gibiydi...Ciddiyim abi umutla sabahı mı bekleyim yoksa paramı biriktireyim ?
-
eyvah....... nickimyok üfürükçü oldu... yardım istemeye başladı mürüdler..
-
parçalandıysa ne diim yolla bana:D
-
nickim yok senin bi dükkan falan varmı bende izmirliyimde bilgisayar alıp satıyoz tamir ediyoz varsa bi
legen_dary87@hotmail.com a bi tel bi adres ver sana getirelim
-
Benim ilk harddiskim var 800 megabytlık onda deniyim.. sonra zaten bir müziye götürürüm:)
Akvaryumlu olanını bekliyorum :P
Toplam Hit: 17314 Toplam Mesaj: 64