folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bahar Şenliğinde Neler Yapılabilir ? İyi Fikirlere İhtiyacım Var ?

Bahar Şenliğinde Neler Yapılabilir ? İyi Fikirlere İhtiyacım Var ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Hocalar liselerde bahar şenlikleri oluyor bizim burda bizim önceki okul müdürümüz biraz muhafazakar biriydi izin vermezdi böyle şeylere müdür değişince böyle bi olayın olmasını istediğini söyledi bütün organizasyon sana ait çok güzel bişey olsun diğer okullara örnek olsun falan dedi.

Müzik grupları, standlar falan kurduracağım amatör djlik yapan bi arkadaşımız var onuda getireceğim falan . Aktivite tarzı şeyler olabilir diye düşündüm bide aklıma pek bişey gelmedi açıkçası sadece öğrenciler arasında ufak bi ses yarışması yada karaoke yaptırabilirim diye düşündüm. Onun haricinde bişey gelmedi aklıma. Ne gibi aktiviteler yaptırabilirim böyle fikirleriniz nelerdir ?

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

bungee jumping var telefon açıyosun adam tırı istedğin yere çekiyor bidaa yiyosa atla babam atla :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Maliyeti öyle pahalı şeyler olmaz hoca küçük imkanlar doğrultusunda eğlendirici neler olabilir ? :D

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocalar liselerde bahar şenlikleri oluyor bizim burda bizim önceki okul müdürümüz biraz muhafazakar biriydi izin vermezdi böyle şeylere müdür değişince böyle bi olayın olmasını istediğini söyledi bütün organizasyon sana ait çok güzel bişey olsun diğer okullara örnek olsun falan dedi.

Müzik grupları, standlar falan kurduracağım amatör djlik yapan bi arkadaşımız var onuda getireceğim falan . Aktivite tarzı şeyler olabilir diye düşündüm bide aklıma pek bişey gelmedi açıkçası sadece öğrenciler arasında ufak bi ses yarışması yada karaoke yaptırabilirim diye düşündüm. Onun haricinde bişey gelmedi aklıma. Ne gibi aktiviteler yaptırabilirim böyle fikirleriniz nelerdir ?

Hocam bizim lisede, rodeo canlı langırt gibi şişme zımbırtılar epey rağbet görüyodu. Bunun dışında okulun konferans salonunda sürekli film gösterimi yap. Aynı zamanda bazı sınıfları oyun odaları haline getirin, kimi sınıfa jenga koyun kimine scrabble kimine tabu.. Baya ilgi çekiyor böyle şeyler :)

Ha bi de ünlü birisinin mutlaka akşama konsere gelmesi lazım, tabi organizasyon sağlam ses getirsin istiyosan :))

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Hocam onunda çok yokki adam başı ücret veriyosun 70 80 tl bşi oda .. parasız bişiy olmuyor bu devirde.. hacivat karagöz anca :))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar arasında bilgi yarışması. Bahçelere sıraları felan getirecen. Hocalar üçerli vs gruplar halinde yarışacak. Öğrenciler etraflarında. Ayrıca okulun duvarına 3X3m boyutlarında siyah bez üzerine "sizin okulun ismi hatırası" örn " aal hatırası" yazacan. Tabi hatıranın r si ters olacak. Millet önünde fotoğraf çektirecek. Sonra çuval yarışması, yoğurtta altın yarışması vs. Bizimkiler böyle şeyler yapmışlardı. Ayrıca gidip dershanelere sponsor olmalarını talep etmişlerdi. Onun karşılığında etkinlik süresince onların reklamları da orada görünür.

Edit: bizim okul yatılıydı. Arka tarafta yurt vardı. Projeksiyon aletiyle okulun duvarına film yansıtacan. Camların çok olmadığı yere. Örneğin bizim okulun ön tarafı sınıflar olduğu için çok pencere vardı. Arka tarafta çok cam yoktu. İsteyen yurdun pencerelerinden isteyen bahçede oturup film izlemişti. Tabi akşamleyin. Ama yatılılar haricinde gündüzlülerde kalıp izlemişti. Eğer sponsor bulursan bungee jumping güzel olabilir hakkaten. Ücrette biraz indirim de yaptırırsın. Off çok iyi be. Bana da davetiye atarsın...

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

MUHRIP bunu yazdı:

bungee jumping var telefon açıyosun adam tırı istedğin yere çekiyor bidaa yiyosa atla babam atla :))

nerde bu bungi jumping olayı blader numarası varmı erciyese çagırsak gelirmi bide atlaması kaç para?

yunusozturk.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Sahne alacaklar & Müzik grupları & Amatör djler falan tam durumda. Şöyle bahçede açık havada eğlenilebilecek aktivitelere falan ihtiyacım var benim yani diğer öğrencilerinde sıkılmayıp katılabileceği aktiviteler falan

Avukat/Hukukçu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

222'yi bir gunluk kiralayin konus mudurle, butun okulu al gotur 

la liberte ne meurt jamais.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Tv programında görmüştüm hoca google amcaya sor çıkar diye dşünüyorum.. her yere gidiyolar diye biliyorum.. :)
    Atlaması 80 tl die aklımda kalmışş..
    edit : hocam kalıcı platform yokmuş yani btünü hepsi seyyar .. :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

abi çak ses sistemini daya ankaralı namıkı üstünede neşat ertaş çak

ohh mis mis :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 6550 Toplam Mesaj: 16