Bakın Bakalım Nasıl Olmuş?
-
Fenerbahceli muridlere tavsiye ediyorum, tasarimi ve kodlamasi bana ait..
Buyrun, yorumlarinizi bekliyorum : http:// www.fenercephesi.com
-
logo güzel olmuş. bence tasarımı logo yu temel alarak yapmalısın arkaplan rengi navigasyonu bozuyor. üst ve alt sliderlar arasında gereginden fazla boşluk var top degeri de öyle slider veya header position yanlış olabilir sosyal iconların üzerine binmiş durumda veya bnm browser desteklemıyor:)footer da alt ve üst boşluklar fazla. site boyutuna göre acılır menu olmamış şöyle bir şey olabilir :mackolik.com daki nav tarzında olsa :)footer kısmından ismini de kaldırmalısın meta olarak eklemen daha doğru bence . tavsiye olarak full background kullan özellikle o logodan güzel bir arkaplan çıkarılabilir veya baska bir görsel güzel olacaktır.haberlerin gözteriliş biçimi güzel.......
-
Çok anlamıyorum site işlerinden ancak site yavaş açıldı bende. Nedeni nedir bilmem bilemem.
:)
-
yapma demiyorum , hobi olarak yine yap.
-
Huerfanos bunu yazdı
-
kalibre bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
@Hackingo
Senin soruna gelirsek gayet şık bir site olmuş.
-
PathfindeR00 bunu yazdı
Çok anlamıyorum site işlerinden ancak site yavaş açıldı bende. Nedeni nedir bilmem bilemem.
:)
o kadar js sayfaya baglanırsa olacagı o :D
-
tasarım harika olmuş arkaplanı biraz açabilirsin ama.
birde site gerçekten baya yavaş seo kriterlerini falan kontrol ederek düzenle
logo harika zaten -
yorumlar icin tesekkurler.. degerlendirecegim..
-
Bu arada SEO ile ilgili tavsiyeleriniz neler?
-
görselleri optimize edermisin hocam yüklenmesi ölüm resmen , bak pagespeed diye bir eklenti var analize sok ordan siteyi , sana nasıl en performanslı hale getireceğini gösterir.