Baklava Kutusu İcin Bicak Cizimi
-
merhabalar arkadaslar 3 tip baklava kutusu icin vektorel bicak cizimine ihtiyacim var tasarimi cikartabilmem icin kutu ornekleri 1 tanesi yarim kiloluk baklava 1 tanesi bir kiloluk 1 taneside icine 4 tane baklava sigacak sekilde kucuk kutu ornegi asagida mevcuttur.
-
baklava olsa da yesek....
-
gece gece yapılır mı bu şimdi? sulandı resmen ağzım :D
-
Baltalamak gibi olmasın ama dostum bu saatte böyle baklava falan pek iyi olmadıı....
-
Açım olum yapma böyle şeyler. Hele bu saatte hiç yapma. Lanet olsun mutfağa gidip makarna yapıcam :(
-
interfector bunu yazdı
Açım olum yapma böyle şeyler. Hele bu saatte hiç yapma. Lanet olsun mutfağa gidip makarna yapıcam :(
:( ben çemenli yumurta yaptım :(
hocam kusura bakma konu bulandı
myblackworldweb tarafından 30/Ara/12 01:44 tarihinde düzenlenmiştir -
örnek vermişsinde ölçü vermemişsin :\ bide bi sürü baklava çeşidi var :\ Freehand ile 2 dk iş bilenler yapar sanırım ama ölçü lazım.
-
Arkadaşlar çok ciddi bir soru soruyorum.
Nette aradım tam olarak bulamadım Vektörel çizim nedir ? Pixel çizimden farkı nedir ?
-
zeybekustasi bunu yazdı
Arkadaşlar çok ciddi bir soru soruyorum.
Nette aradım tam olarak bulamadım Vektörel çizim nedir ? Pixel çizimden farkı nedir ?
şöyleki özetle : Vecterol çizimde bozulma olmaz, pixel tabanlı çizim lerde ise bozulma olur.
-
hacilar konuda 9 mesaj var bunlardan sadece 1 tanesi konu ile alakali valla tebrik ediyorum olcu konusu ile ilgili pek bilgim yok 1 kiloluk baklava icin nekadarlik olcu lazim soyle soyleyeyim 1 kilo baklavadan kastim standart baklava sutlu nuri falan degil :D bunun cizimini nerede nasil yapariz hic bilemedim diger kucuk kutu zaten ayri bi muamma muhtemel olda 15x15 olacak icine 4 tane baklava sigacak yine elinde avcunda olab biri varsa payasirsa sevinirim nette var bi dunya ama linklerin hepsi kirik
-
o zaman ipnelik yapıp dolapta baklava olduğunu söyleyeyim ehehe