Balderesi Balı
-
Merhaba müritler tv de reklamlarda çıkan balderesi balından almayı düşünüyorum.Eğer aranızda kullanan varsa balın kalitesini yazabilirmi tadı,rengi,kalitesi felan.
-
Alma Hocam.
-
aklın varsa alma.
-
/search.asp
http://www.tahribat.com/Forum-4-Kavanoz-Balderesi-Bal-Polen-Sadece-85-Tl-152753/
-
tv den soğudum lanet heriflerin yüzünden .. alma .
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------tv den soğudum lanet heriflerin yüzünden .. alma .
http://www.sikayetvar.com/firma/detay/bal-deresi
-----------------------------bende az önce okudum bunların hepsini vazgeçtim almaktan.
-
Al veya alma demicem ama Beni hergün cepten arıyorlar bant kaydı cıkıyo balderesi bilmem neyimize bilmemne bende ana avrat kufrediyorum kapatıyorum hergun itina ile aranırmı hocam :S
-
reklamın içindeki röportajda son konuşan adam:''yurdışından geliyorum.8 kilo sipariş verdim.herkese Tasviye ediyorum.''diyor.o adamı görüp gülmek için izliyorum :))
-
Alma hocam. Zaten şekerleniyormuş. şekersiz bal olsa zaten adam 4 kavanozu değil 1 kavanozu 100 tlye satardı. bizim burdan alanlar da hiç memnun kalmadı bırak bunları sırf o b*ktan reklam yüzünden bile alınmaz yani.
-
mhmmdclk66 bunu yazdı:
-----------------------------Alma hocam. Zaten şekerleniyormuş. şekersiz bal olsa zaten adam 4 kavanozu değil 1 kavanozu 100 tlye satardı. bizim burdan alanlar da hiç memnun kalmadı bırak bunları sırf o b*ktan reklam yüzünden bile alınmaz yani.
-----------------------------balın şekerlenmesi normal bişi ztn kaliteli olan ballarda şekerlenir atıp tutmayalım bu konuda..
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------mhmmdclk66 bunu yazdı:
-----------------------------Alma hocam. Zaten şekerleniyormuş. şekersiz bal olsa zaten adam 4 kavanozu değil 1 kavanozu 100 tlye satardı. bizim burdan alanlar da hiç memnun kalmadı bırak bunları sırf o b*ktan reklam yüzünden bile alınmaz yani.
-----------------------------balın şekerlenmesi normal bişi ztn kaliteli olan ballarda şekerlenir atıp tutmayalım bu konuda..
-----------------------------demek istediğim malın kalitesi... şekerle yapılan balın fiyatı o kadar olur...