Bana Bir Dizüstü Bilgisayar Önerir Misiniz?
-
lap top alacam önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
hangi marka önerirsiniz işlemcsi falan işte...
-
ya birileri cevap versin adama a.q.başkalarına da yarar belki.uygun fiyat olarak görüşünüz varsa onu da karalayıverin
-
paran varsa Toshiba veya Sony
yoksa ne alirsan al
HPden cok sikayet eden var
ben yaza dogru paraya kiyip en baba toshibayi alcam.
Islemci p4M olsun, pili daha uzun dayanir. Pil omru onemli deil diyosan Turion'u da bi du$un. -
valla öyle sürekli yanında bilgisayar taşıma zorunluluğun yoksa asla alma derim.
hele masaüstü gibi sürekli evde tutcaksan gereksiz yatırım.. öyle çürüyo durduğu yerde.. ii bi performans bekleme hiç bir zaman.
sıradan bi masaüstü ile aynı performansı alman için 2 katından fazla para vermen gerekir..
ama illla alcam diyosan sony olur ama pahalıya gelir. en makulu toshiba. o ii.... bende de var bi tane...
-
kardeşim bende datron aero var!peşin para 1600 ytl ye aldım!bence bi bak ona!çok iyi
-
Sana şuanda araştırdığım iki laptop var onlrı söyleyeyim.
Birincisi Asus A3E - Ekonomik ve performaslı (ablama aldık)
İkincisi Sony Vaio FS serisi - A3E den daha iyi özellikleri var. Ayrıca sony mükemmel ekran görüntüsü ve tasarımı çok güzel. yaklaşık 2050 ytl değerinde ama fazlasıyla değer.
-
bütçen nedir öyle şunu al diyemeyiz...bütçe söyle gözüm.
-
İleti kullanıcının iradesi ile tarafından düzenlenip, silindi.
-
HP Pavilionlar cok iyi baba...
ekran kartın (paraya kıyacaksan) ya ATI x700 yada Nvidia Go6600 olsun oyun bilen oynarsın :P -
dizine koydyğun zaman dizini fazla acıtmayan rahatsız etmeyen böyle aynadan baktığın zaman böyle dizinin üstünde güzel gözüküyosa al o laptop'u
-
dostum diz üstü istemiş hee bakalım ne kadar sevmesemde benim terchim sıralamayı verem
IBM
DeLL
Sony
Toshiba
vallaha bunlar iyi ama diz üstülerini sevmiyorum:D hem sakarım hem unutkan bana dayanmaz :D IBM al paran varsa yada Sony