Bana Midye Gönderecek Varmı?
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------
Kuru buz sisteminden bahsediliyordu bi ara forumda . gönderecek adam kuru buzun arasına döşerse midyeleri bi halt olmaz düşüncesindeyim
-----------------------------ben öyle düşündümde ya zehirlenirse nolcek :?
-
yav wikipediadan bunun iç kısmına baktım nasıl yeniyor ki bu ıyyğh :|
-
versek yemicen sanki baris
-
Zachariah bunu yazdı:
versek yemicen sanki baris
-----------------------------her seferinde geçiyom midyeci herifin önünden alsam alırdım heralde.hem hatırlat beni yolda görürsen sana bi dalacam o civarlarda :)
-
Bence iğrenç bişey la midye onuda yazayım :D
-
herkez ayrı bişi yazmış teşekkürler canı çekenler için bişey diyemem hacı ben 1 aydır hasretim midyeye ankaradan bir arkadaş ayarladım bi güzellik yapacak şimdiden tşk
AFİYET OLSUN HAYIRLI SAHURLAR :)
-
Ankara'da midye yemek hiç mantıklı değil.
İzmir'de mis gibi midyeyi kabuklarından ayırmak, arasına limonu bocalamak, afiyetle midyeye indirmek.
Boyoz, haşlanmış yumurta, çay dan sonra favorimdir hayatta.
paha biçilmez...
-
elminster bunu yazdı:
Ankara'da midye yemek hiç mantıklı değil.
İzmir'de mis gibi midyeyi kabuklarından ayırmak, arasına limonu bocalamak, afiyetle midyeye indirmek.
Boyoz, haşlanmış yumurta, çay dan sonra favorimdir hayatta.
paha biçilmez...
-----------------------------içinden çıkan yediğiniz şey nasıl bir şeye benziyor? sıvı-katı bi ihtimal gaz :D
-
la midyeyi pislik içinde hazırlıyorlar.
-
istanbul midyesi midye değildir , içine kuş başı gibi soğan ve kuş üzümü koyuyorlar buda tadının bozulmasına sebep oluyor
bodrum - izmir - fethiye - antalya (ege tarafları genelde izmirden çıkan midye yenir)
en güzel midye burdakidir , bir midye manyagı olarak 2 sene önce midye yemeyi bıraktım gıda zehirlenmesi geçirdim.
saglam sarar ve yollarsanız taze midye bozulmaz ankaraya kadar fakat taze deilse o zaman kötü olur
sokakta gördüğünüz midyeciler bütün gün sıcagın altında o midyeleri taşıyor , ha kargo da yol alıyor ha tepside omuzda aynı şey
püf noktası tazelik , yoksa sizde bir gün benim gibi midyeden zehirlenirsiniz
(not: çok kötü bir his 3 gün yatak ile wc arasi )