folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bankacılıkta Yeni SOYGUN...

Bankacılıkta Yeni SOYGUN...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Geçen ay içinde kardeşimin banka hesabına para yatırmak için Garanti bankasına gittim, parayı hesabı açtığı kendi şubesine yatırırken görevli 5 TL. işlem ücreti istedi.. Herneyse konuyu fazla uzatmayım, haliyle epeyce bir söylendim banka içinde,, elbette yüksek sesle.. Ben havale ücreti alınmasın diye başka şubeden yatırmayıp kendi şubesine gidiyorum,, ondan bile para alıyorlar,, neymiş efendim sadece kişi kendisi hesabına para yatırsa işlem ücreti alınmayacakmış ve bu durum yeni çıkmış.. Yani kardeşiniz, arkadaşınız,i ananız, babanız ve hesabınıza para yatıran bilimum kişilerden bu para alınacak bu biline... bu işlem sadece garanti bankasına mı mahsus bilmiyorum,,

şimdi şu aklıma geliyor,, dünyada bu kadar ekonomik kriz oldu kaç ülke iflasın eşiğine geldi bankalar battı ve de dediler ki "Türkiye'de bankacılık sektörü dimdik ayakta kaldı.".. herkesten en basit işlem için bile para alınırsa bu bankacılık sektörü daha çooooookkk krizlerden yüz akıyla çıkar.. Nasıl batsın ki uğraşsan da batıramazsın..

Siz ne dersiniz mürdler... batarmı bu bankalar....

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Batmaz hocam.

ziraat bankası havalelerde para almıyor
    iş bankası atmlerde 3 lira havale ücreti kesiyor

benden sana tavsiye ptt kullan 1lira kesiyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek
    haklısın mürid bi bok olmaz onlara en basitinden geçen hesap geçmişini görüntüleyim dedim 50 kuruş çıktı alayım dedim 1.5tl daşşak gEçiyolar resmen bide online bankacılığı paralı yapsınlar tam olsun amk..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Birde şu var.

Kredi kartı yollamışlardı bana.

Daha 2 ayı dolmadan yıllık kullanım ücreti mi ne zımbırtısı 50 TL kestiler :)

Aradım dedim bu ne iş diye? Daha alalı 2 ay oldu ne hakla kesiyorsunuz. Yok anlattı bişiler anlattı. Dedim yarına kadar o para yatmazsa kartıma iptal ettiriyorum kartlarımı dedim.

Yok beyfendi öyle böyle dediler yolladılar parayı.. (:

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tamam arkadaşlar ATM ler falan fıstık o soygunlara alıştık da, bu neyin nesi yahu... sadece ben mi kendi şubeme ücretsiz para yatırabileyim, neden başkası ücret versin ki... havale yapılmıyor ki,, hesap açtığım kendi şubeme benden başkası ücretsiz para yatıramıyor, yakında kendi hesabımıza yatırıken bile bizden para keser bunlar... haram zıkkım olsun.... yeri gelmişken söyleyim TURKCELL de benzer şeyi yapıyor, TİM'lerini bilmem ama, bunun dışında fatura ödenen heryerde 1 TL fark alınıyor.. PTT ler bile alıyor... (Özel Fatura Ödeme Merkezleri zaten  hertürlü alıyor onu saymıyorum bile,, onlardan bundan ekmek yiyor)

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aref
    aref's avatar
    Erkek

İş bankasının üstüne tanımam bu konularda.Faizi az,para kesme derdi yok.İyi hizmet sunuyorlar 

Ziraat hesap kartımda bir miktar para vardı.Takip etmiyordum.Uzun bir süre para içinde kaldı.Çekmeye gidince paranın hemen hemen 3te 2 sinin kaybolduğunu farkettim.Bir kısmı yıllık ücret olarak kesilmiş geri kalanı havaya uçmuş kayıtlarda görünmüyor.Anlaması zordu tabi ama dilekçe tarzı işlemlerle parayı geri aldım. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Branxian bunu yazdı:
    -----------------------------

Birde şu var.

Kredi kartı yollamışlardı bana.

Daha 2 ayı dolmadan yıllık kullanım ücreti mi ne zımbırtısı 50 TL kestiler :)

Aradım dedim bu ne iş diye? Daha alalı 2 ay oldu ne hakla kesiyorsunuz. Yok anlattı bişiler anlattı. Dedim yarına kadar o para yatmazsa kartıma iptal ettiriyorum kartlarımı dedim.

Yok beyfendi öyle böyle dediler yolladılar parayı.. (:

-----------------------------

aynı b...ku yapı kredi de yedi.. sana olanın aynısı bana da oldu birebir... 2 aylık kartı ücretini ödemeden iptal etmediler,, seeveee sevee ödedim.. zararın neresinden dönsen kardır mantığı ile....

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

bankamatikten yaptığınız işlemlerde her makbuz için 25 kuruş kesiliyor.

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ohaaaaa be saçmalıpa bak hele,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Garanti bankasının bu saçma işlemiyle ilgili bende dertliydim,

Muhtelif şubedeki x şahsın hesabına haftalık 40-50.000 tl para yatırmam gerekiyordu, baktım benden asgari 5,00 tl işlem ücreti istediler,

HESAP SAHİBİNE BİR DİLEKÇE YAZDIRDIM, İMZALATTIM, İLGİLİ DİLEKÇEYİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNE ONAYLATTIM, EVRAĞI TARAYIP GİŞEYE EKLETTİM, BU ŞEKİLDE ÜCRET ÖDEMİYORUM...

Dilekçe içeriği"

" Şubeniz nezdinde bulunan XXX nolu hesabına kimlik bilgileri aşağıda belirtilen xxx xxxxxx'ın para yatırması ve herhangi bir işlem ücreti alınmaması için gereğini arz ederim " idi.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Abi şu "Garanti" her müşterisine bu kadar hoyrat davranıp devamlı dürterken piyasada nasıl tutunabiliyor hala anlayamıyorum :)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 2281 Toplam Mesaj: 18