Banko 4 Maç!..
-
Niye sövim ya canı sağolsun :) Şaka bi yana bu şans oyunlarıyla özellikle iddayla hiç şansım olmadı hepsi fıs... Ne milli piyango ne bişey.. geçen adanada tombala oynadık misliden 370 ytl kazandım sadece , yeni yorumları bekliyoruz :D ama ben oynamam daha :D
-
oyna hoca oyna :D
bu iddaa ipnedir böle yatırır adamı ama olsun :D
ekmek kapısı bi yerde :D
-
remote sik şu ibneyi :D .. yatırdı tbt yi:D
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
Niye sövim ya canı sağolsun :) Şaka bi yana bu şans oyunlarıyla özellikle iddayla hiç şansım olmadı hepsi fıs... Ne milli piyango ne bişey.. geçen adanada tombala oynadık misliden 370 ytl kazandım sadece , yeni yorumları bekliyoruz :D ama ben oynamam daha :D
sen oynama hoca!..sen oynadın diye yattı bu kupon:P
beyler bana guvenerek kupon yatıran herkese tesekkur ederim ve özür dilerim!..bu sefer yanıldım..önümüzdeki maclara bakıcaz artık!..tutmasada tbt de sosyal bir ortam yaratıp iddaa oynayarak dewletimize vergi kazandırdığımızı düşünelim!..yanlız bana fena girdi..gozluk cercewesi alıcaktım 200ytl ye ühüüüüüüüüü:( -
Abi bence konu açıp durmayalım müridler bura kuponları girsnide saçmalama kuponlar olmasın tartışılsın sonra kuponlar yazılsın paraya ihtiyacı olanlarda bakar direk:) Camel le ben aşmışız zaten:) ciddiyim impala fln böyle bi ortam olsa eyi olur zannımca..
-
Bendemi cünüplük yani? Varsa sende cünüplük :D
-
canın sağolsun , bi daha ki sefere inşallah.
-
nakamura2 bunu yazdı:
Abi bence konu açıp durmayalım müridler bura kuponları girsnide saçmalama kuponlar olmasın tartışılsın sonra kuponlar yazılsın paraya ihtiyacı olanlarda bakar direk:) Camel le ben aşmışız zaten:) ciddiyim impala fln böyle bi ortam olsa eyi olur zannımca..
katılıyorum sana. -
karsinojen bunu yazdı:
doktor yatırmazsın tutar yatırırsın tutmaz!..ben bu decadan şüpheleniyorum:D senide derslerinden edip iddaaya alıstırıyoruz!..k.bakma nolur!.. -
iMPaLa bunu yazdı:
karsinojen bunu yazdı:
doktor yatırmazsın tutar yatırırsın tutmaz!..ben bu decadan şüpheleniyorum:D senide derslerinden edip iddaaya alıstırıyoruz!..k.bakma nolur!..
Yok yok zaten maçaları takip ettiğim yok. Arasıra size uyar kupon yatırırım o kadar. Zaten büyük oynamıyom.
Toplam Hit: 4824 Toplam Mesaj: 42