Banlar Hakkında Bir Fikir..
-
harbi güzel fikir .. ben nie düşünemedim bunu . :S
-
haksız yere banlanan biri zaten bi daha gelmez siteye. Ben olsam gelmem yani :) Normal ban yiyen biri siteye gelmesin daha iyi. Ben böyle düşünüyorum..
-
haksızlıkla ne alakası var abi ben diyorum ki mesela küfür etmiş banlanmış yada ne bilim bişey yapmış 400 saat banlanmış bu süreçte paylaşımı güçlendirmek adına o kişilere ödev verilebilinir.bu sayede paylaşımlar kuvvetlenir aptal aptal konu açmaktan iyidir diye düşünüyorum..geliştirilebilinir.
-
adam kfr etti diye bizim ayak işlerini yapmak zorunda değil :|
-
+ - de koyalım mı ? sene sonu notumuzu etkiler belki :) bide para cezası vardı onu hiç uygulamaya sokmayalım :W
-
olabilir
-
en azından kişilere faydalı olur hacı istersen - koy istersen + aptalca videolar paylaşmaktan iyidir.bilgisayarla ilgili bir konuda hem kendi gelişir hem gelen müridlr aynı zamanda o konu üstüne tartışılır
-
bende sunu onereyim o zaman...
banlananlara kac gun banlandigi soylenmesin. ve tahribat.com a girdiklerinde karsilarina gelen tek kurallar sayfasi olsun...
hergun tahribat.com yazdiklarinda kurallarla karsilasinca, belki okuyup anlarlar...
cok mu despotca?
-
bence,bence kimse banlanmasın!. xD
-
mockingboy bunu yazdı:
-----------------------------bir topic açılsın herkes oraya araştıralacak konular yazsın 2. postta içlerinden iyiler seçilip toplansın
sonra orada seçilen konular ban yiyen muridlere araştırma görevi olarak verilsin..tahribat.com daha fazla bilgi bilişim güzel paylaşımlarla dolar diye düşünüyorum
-----------------------------harika iyi fikir sıtede antı sosyallerı sosyallestırme projesı
begendım harıka
Toplam Hit: 6666 Toplam Mesaj: 30