




Bannerimin Boyutunu Küçültebilir Misiniz?
-
SonKralice bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Ama harbiden daha iyisi nasıl olabilir ki?
Küçültün demişsin küçültmüş eleman işte :S
-----------------------------Sagol :D Sen anlamisin ya :D
-----------------------------sizde az daha küçültüverin ya :)
-
-
640x480
daha küçülmüyo hocam
-
HaYVaN;
Eleman nedir hocam, elemanın mıyım ben senin? :)
UmutxTR;Boyut olarak kücültülmesini istiyorsan açıklayıcı bir ibare ile yazarsın onu da muhakkak küçültüp vakti,imkanı olan biri yapıp koyar. Mühim olan senin bunu anlatabilmen.
Bu arada böyle ufak konulardan tartışma çıkartmaz, ortamı germezseniz sevinirim.
Edit : İstediğin küçülme grafiksel olarak enxboy oranlarında değil quality oranlarıyla oynayarak yapılan data küçülmesi. Kb küçülmesini istiyorsun diğer postunda yazmışsın. Akşam koyarım buraya.
-
İyi de kardeşim yanlış anlama bak seni suçlamak falan değil bu.
Sen daha iyisini istiyorum demişsin. Daha küçüğünü istemiyorum demişsin
Ya benim anlatma kabileyetim kıt ya senin anlama kabiliyetin kıt.
-
hocam daha sade bi logo yokmu pavyon tabelaları gibi :S
-
8mm tekrar teşekkür ederim, ilk mesajımda "78 kb.lik bannerimin boyut olarak küçültülmesi sanırım biraz olumlu etkide bulunacaktır. Boyutunu aynu formatta küçülten" kelimeleri sanırım baya açıklayıcı ki en azından sen anlayıp hemen küçültüverdin saol.
sonkralice, herşey bu kadar basit değil, bu mevzu yüzünden bana "terbiyesiz" dedin, ben bu kelimeyi haketmiyorum.
-
Akşam akşam uğraştırdığınız konuya bakarmısınız ya 1999 a geri döndürdünüz beni.. :)
Neyse.
Şunlar frame lerin toplam 5 tane frame in var :
Bunlarla oynayıp çok daha minimal bir hale getirebilirsin veri boyutunu. Sağlı sollu beyaz alandan data tasarrufu sağlarsın.
1 2 3 4 5 Şu orjinalini koyduğun banner ın boyutu 78.6 KB olan:
Şu da istediğin animasyon üzerindeki 67,2 KB a düşürdüğüm hali:
Bunu 40 hatta 20 KB a yada çekebilirsin ama kalitede sorun yaşarsın. Muhakkak boyutu ile de oynamak zorunda kalırsın.
Hadi güle güle kullan..
-
8mm birtanesin..
"Bunu 40 hatta 20 KB a yada çekebilirsin ama kalitede sorun yaşarsın. Muhakkak boyutu ile de oynamak zorunda kalırsın." diyerekte beni terbiyesizlikle itham edenlere güzel bir yanıt vermiş olsun. İşin erbabıymışsın, helal olsun.
-
reklam