Barcin'den Alışveriş Yapan Var Mı
-
Puma Ferrari ceketini arıyorum.Boynerden almış benim kuzen.Ama işte orda bulamadım.Başka hiçbir yerde de yok.Barcin.com haricinde.
http://www.barcin.com/urunid_164843_puma_ferrari_track_erkek_ceket.html
Burda var hemde indirimde.Normalde 160 lira bu ceket.Güvenilir bir sitemi öğrenmek istiyorum.E-ticaret sitelrinde alışveriş yaparken sitenin güvenilir olduğuna nasıl karar veriyorsunuz ?
-
sık sık alışveriş yaparım çok iyi bir firmadır
izmir tabanlıdır internet hizmetlerine bakan erkan bey e selamımı söyle :)
birde şu var ayakkabı geldi denedin tekrar kuryeye geri verdin numarası olmadı ücretsiz kurye geri götürüyor hizmet 10 numaradır
-
ben de çanta aldım önceki konularımdan bakabilirsin kaliteleri 10 numaradır güvenle alabilirsin.
-
DJ_Alper bunu yazdı
sık sık alışveriş yaparım çok iyi bir firmadır
izmir tabanlıdır internet hizmetlerine bakan erkan bey e selamımı söyle :)
birde şu var ayakkabı geldi denedin tekrar kuryeye geri verdin numarası olmadı ücretsiz kurye geri götürüyor hizmet 10 numaradır
İçime su serptin :)
-
Barcin iyidir 2-3 kere ayakkabı almışlıgım vardır.Yalı spor un sitesi diye biliyorum izmir menşeili bir firma güzeldir.
-
vaktiyle bornovada ayakkabi yamayiciligindan spor malzemeleri saticiligina terfi ettiler sonrada dukkani buyutup koseyi donduler , simdi turkiye capinda satis yapan saygin firmadir
-
hojucuk bunu yazdı
vaktiyle bornovada ayakkabi yamayiciligindan spor malzemeleri saticiligina terfi ettiler sonrada dukkani buyutup koseyi donduler , simdi turkiye capinda satis yapan saygin firmadir
konakda ykmnin arkasında büyük bir mağazaları var bir girmek nasip olmadı netten almak daha kolayıma geliyo :D
-
Stokta yok diyor.Hayallerim suya düştü resmen.. Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
CyberAngel tarafından 26/Eyl/13 14:14 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdıhojucuk bunu yazdı
konakda ykmnin arkasında büyük bir mağazaları var bir girmek nasip olmadı netten almak daha kolayıma geliyo :D
1994 te adi sani duyulmamis bi schalke04 formasi aldim oradan , 1996-1997 sezonu uefa sampiyonu oldular
aldigim krampon , hali saha ayakkabi sayisini hatirlamiyom
dedem taniyo bunlarin dedesinide topu gittiler coktan eskileri aile dukkaniydi simdi bi ton adam calistiriyor . boyle sariyildiz var bi de nazillide o da baya buyudu yakinda duyarsiniz
-
izmirde tanıdığım en iyi ve ilk spor malzemeleri satan firmadır
-
İçin rahat olsun. Alabilirsin. Ben yaptım, sıkıntı yaşamadım.