Barış Akarsu"Ya Çok Mu Benziyor Ne?
-
http://www.youtube.com/watch?v=D4uX3hAyVvQ
geçen gün mcm'de gördüm şaşırdım.ben benzettim bakalım siz de benzetecek misiniz...
-
benide benzetiyorlar kaderi benzemesin kimsenin nediyelim allah rahmet eylesin
-
yılmaz erdoğan'ın "şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek" diye sözü vardı...
belki de ondan bu kadar benzettik...
-
bakalım .. şimdi birazdan konunun içine sıçacaklar gibi bi his var içimde :D
-
walla en fazla benziyen karahip korsanındaki adam :D
-
3mr3 bunu yazdı:
-----------------------------bakalım .. şimdi birazdan konunun içine sıçacaklar gibi bi his var içimde :D
-----------------------------
sıçmayı çok istiyorumda..... -
bu villa valo denen odundan çıkan ses bülent ersoydan bile çıkmıyor.. ki bu adam him adlı saçma bi grubun (heartagram simgesi güzel?) solisti ve barışla aralarındaki tek fark ville valo ibnenin önde gidenidir ( gerçek anlamda .. yani sağda kadın solda adam bu ortada şarkı söylüyor) barış akarsu "tv den gördüğüm ve anladığım kadarıyla" gayet alım şahım ve insani bi erkek çocuğu :D
-
evet benziyor yani andırıyor bide konu yanlış yerde video bölümünde olması gerekiyordu
-
yok be abi nerde benziyo adam o.c gibi ama bizim barıs abimiz bitane allah rahmet eylesin senden de allah razı olsun rahmet okuttun bana abimize ...
-
hatuna bittim(^_^)
edit: klibin bazi bolumleride cok guselmis yaf:)
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------
evet benziyor yani andırıyor bide konu yanlış yerde video bölümünde olması gerekiyordu
-----------------------------kaptan kardeşim millet seviyo görsün izlesin coşsun :)
ne zaman piknik yapcaz :)))) bisiklet turu yapalimmi seninle ist. haci. tam bizlik deilmi baskasi yapamaz ):))