Başbakan Fransız Parlamentere Böyle Ayar Verdi (Türkiyeye Çok Fransızsınız)
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Çok iyi konuştu. Benim ülkemde abaza, Laz, Kürt, Çerkez, Boşnak hepsi var. Ama siz, ülkeden Romanları kovuyormuşsunuz dedi. (: Kafa tuttu tayyip reyiz. Helal olsun.
-----------------------------
Zaten bu ülkede 50 milyon Türk yok laz var kürt var çerkez var hindistanın ganj nehrinin balta girmemiş ormanlarından sürgün edilmiş yarı insansı romanlar var ama Türk yok..Bu gün yarın gerçektende bu etnik döküntüler gibi bu toprakların gerçek mayasını oluşturan Türk milleti hakkını aramaya çıkarsa kimse bunun altından kalkamaz.
-
helal olsun gene verdi ayarı başbakan böyle olur.
-
x-files bunu yazdı:
helal olsun gene verdi ayarı başbakan böyle olur.
-----------------------------aynen.
-
Kurtcebe bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Çok iyi konuştu. Benim ülkemde abaza, Laz, Kürt, Çerkez, Boşnak hepsi var. Ama siz, ülkeden Romanları kovuyormuşsunuz dedi. (: Kafa tuttu tayyip reyiz. Helal olsun.
Zaten bu ülkede 50 milyon Türk yok laz var kürt var çerkez var hindistanın ganj nehrinin balta girmemiş ormanlarından sürgün edilmiş yarı insansı romanlar var ama Türk yok..Bu gün yarın gerçektende bu etnik döküntüler gibi bu toprakların gerçek mayasını oluşturan Türk milleti hakkını aramaya çıkarsa kimse bunun altından kalkamaz.
Türklerin hakkı Çerkezlerin hakkı vs. gibi aramalar yapmak olumsuz sonuçlar doğurur. meseleye Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşlarının hakkı diye bakmalıyız. (en azından ben öyle düşünüyorum) -
:D:D:D Helal olsun başbakanıma çok iyi konuşmuş. Oyum sana la
-
musty28 bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Çok iyi konuştu. Benim ülkemde abaza, Laz, Kürt, Çerkez, Boşnak hepsi var. Ama siz, ülkeden Romanları kovuyormuşsunuz dedi. (: Kafa tuttu tayyip reyiz. Helal olsun.
Türklerin hakkı Çerkezlerin hakkı vs. gibi aramalar yapmak olumsuz sonuçlar doğurur. meseleye Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşlarının hakkı diye bakmalıyız. (en azından ben öyle düşünüyorum)
-----------------------------Aferin işte böyle bakmalısın benim çalıştığım şirket de bunu istiyor bunun için çalışıyor. Başbakan süper bir adam ya, işini daha iyi yapacak birini bulamazsınız.
-
musty28 bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Türklerin hakkı Çerkezlerin hakkı vs. gibi aramalar yapmak olumsuz sonuçlar doğurur. meseleye Türkiye Cumhuriyetinin vatandaşlarının hakkı diye bakmalıyız. (en azından ben öyle düşünüyorum)-----------------------------
Bu sıraladığım kabilelerin büyük bölümü kendini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak görmeyipte vatansız milliyetsiz birer piç gibi gördükleri için bu zincirleme etki yapacak ilerde. Tıpkı Osmanlı İmparatorluğunda olduğu gibi Cumhuriyet tarihi boyuncada Türk milleti zaten böyle bir arayışın içerisine girmemiştir. Ama Türk milletini ırkçılık yapmaya zorlayan bir sebep doğarsa kendi etnik kimliğini öne çıkararak sözde temel hak zırvalarıyla imtiyazlar talep eden etnik döküntüler buna neden olur. Ya herkez adam akıllı kendini Türk kimliği altında etnik kümelere indirgemeden vatandaş kabul edecek yada o sözünü ettiğim sadece anadoludaki o 50 milyonluk milletin kinini üzerine çekecek.
-
Soru cevap kısmını izledim adam gerçekten beden dilini çok iyi kullanıyor. El hareketleri dik duruşu.
Adam resmen fransızla dalga geçti ya herhalde fransız arkadaş diye oradakilere soruyor ya.
sonra da fransıza türkiye ye fransız almışsınız dedi ya resmen bittim ya.
-
-
phoneix bunu yazdı:
Kapağı bırakmış oraya gelsin götürsünler :)